See mind eriti enam ei saa kõigutada
Nagu ma mainisin see server oli testiks ja hoian sellepärast üleval, kuna sooviti seda... ma ei taha ja ei hakka mängima head admini, kui mingid kindlad inimesed igapäevaselt probleeme valmistavad siis löön asja laiali ja kogu muusika!
Mercury kirjutas:
De7ilx ja admin
Jep! _________________ Mess with the best, die like the rest!
Woox
Oli nii siis et 2 lammast kukkusid maa sisse tegin neile villa aga matu jõkke läks ainult üks blokk mis ei rikkunud tema jõge tema lihtsalt hakkas ragema läksime mootori6liga vaatama mis ta teeb.Tema hakkas lõhkuma tervet mu klaasist katust,Kuld seinu ja lasi vett sisse kõik mu torchid läksid ja spammis kivi mu maja peal ja sisse.Ja lõpu poole hakkas ta mind mõnitama ja mõlisema
Kautage mingit PM vms. vahendit oma arvete klaarimiseks ... banid on paigas ja ma ei muuda neid enam! (kui vaja, siis lisan ainult)
Ehk siis hetkel EhitajaMalle ja Mootori6li bannitud WxMCCM serverist!
Plaan oli korra isegi Matuu kah listi lisada aga kuna siiani on kogemused ok temaga olnud siis ootan ühe päeva veel sellega
Praegu siis oleks hea kui Matuu tuleks serverisse ja vaataks üle ehitised kuna tegin rollbacki ja ei tea täpselt mis tuksi keeratud oli ja mis ajal tehti. _________________ Mess with the best, die like the rest!
viimati muutis woox2k 07.01.2011 00:08:36, muudetud 1 kord
IP: HVSMP.SYTES.NET või ZOMBIEEU.SYTES.NET (Tegemist pole zombie serveriga).
Whitelist on maas - Avatud kõikidele. Koletised aka mobs puuduvad. Alguses võib läggi tunduda kuna kaart ei ole genereeritud. Kehtivad HVSMP reeglid, AM.
Pluginid:
Borderlands - 1000 on kaardi limiidiks. HVSurvis vippidele on sama palju.
SaveReloadPlugin - Salvestab kaardi iga 10 minuti tagant. Tagavara koopiad puuduvad veel.
Worldguard
CraftIRC
LWC - kirstud lukku. Koormab serverit
ToolRepair - Kuna tegemist ei ole Surviga siis tööriistad ei lähe katki.
GriefAlert
Kautage mingit PM vms. vahendit oma arvete klaarimiseks ... banid on paigas ja ma ei muuda neid enam! (kui vaja, siis lisan ainult)
Ehk siis hetkel EhitajaMalle ja Mootori6li bannitud WxMCCM serverist!
Plaan oli korra isegi Matuu kah listi lisada aga kuna siiani on kogemused ok temaga olnud siis ootan ühe päeva veel sellega
Praegu siis oleks hea kui Matuu tuleks serverisse ja vaataks üle ehitised kuna tegin rollbacki ja ei tea täpselt mis tuksi keeratud oli ja mis ajal tehti.
Noo, pm vent tegi juba kõik korda, lihtsalt see see Malle nö Villa, ja siis üks vee laiendus, muud midagi.
ja siis pm nagu minupoolt, poleks vaja olnud teha seda.
Juhul kui bannisid Mootori6li, siis, minupoolt võib ta unbannida
Mängisin classic versiooni minecrafti kodukal ning hakkas meeldima, sai ka siis soetatud mängu. Suur tänu abi eesti MarioA'le ja Mercury'le. Ootan hetkel, et saaks registreeritud HV serverisse.
Mängisin classic versiooni minecrafti kodukal ning hakkas meeldima, sai ka siis soetatud mängu. Suur tänu abi eesti MarioA'le ja Mercury'le. Ootan hetkel, et saaks registreeritud HV serverisse.
KAs keegi saaks müüa mulle minecrafti? või siis läbi enda kreediitkardi osta.
Maksan kõik kinni oleks tore kui väikse vaheldus tasu eest sooviks juba HV servut mängida ;D pm kui keegi saab
Sõber tõi siis Usast prepaid visa(vanillavisa) kaardi ja mõtlesin et ostan sellega minecrafti vms... aga siin tekkis väike konflikt sest ma ei saa sellega läbi paypali maksta vms ise kaa aru ei saa atm...
keegi on nõus vahetama vanillavisa kaardi($23.05) on peal minecrafti gifti vastu vms...
Note Blocks (right click to tune, trigger to play)
15 wool dyes
A new water dwelling mob (Octopus)
New tree types (Birch, Pine)
Reeds magically turned into sugar canes. They still make paper.
A bunch of new crafting recipes
One secret useful block (Dispenser)
One secret pretty block (Sandstone block)
Cake
Sugar - Crafted from Sugar Cane
Default furnaces given new look
Bones added on drops (possibly only skeletons)
Bones can be crafted into Bonemeal.
New gray, light gray, and black sheep. Drop correspondingly colored wool.
Tools made out of stone are more durable.
Bugfixes:
Paintings work in multiplayer
Disconnecting while riding no longer keeps the player in the world
A bunch more state is properly synched in multiplayer
Fixed colors going weird on PowerPC
Fixed a horrible chunk reload loop in singleplayer
Fixed most lighting bugs in newly generated SMP maps
Falling sand behaves better in SMP
Fixed a few crash on load level bugs
Jack-O-Lantern now has correct tooltip.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.