Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
comodo
HV vaatleja
|
03.01.2011 15:32:45
PHP: Täpitähed kaovad ära |
|
|
Tere!
Mul on selline süsteem,millega saab arveid teha. Kirjutad summa ja toote nimetuse ja muu info sisse ning kui valmis on,siis avab PDF'ina ,et saaks välja printida.
Probleem on selles,et tahtsin sealt ühe rea maha võtta,mida enam vaja pole. Ja kui uuesti serverisse tagasi laadisin,olid täpitähed kadunud.
Midagi vajalikku ma ka ära ei kustutanud,sest kui ma võtsin muudatused tagasi ja algkujul ülesse laadisin,siis täpitähti tagasi ei tulnud.
Tegu on PHP dokumendiga. Avasin Visual Studioga. Äkki see Visual võttis ise kodeeringu maha või midagi sellist?
Proovisin ka special characteri tabelit kasutada ja vahetasin kõik õ,ä,ö,ü välja,aga ei mõju.
Ma pole PHP's nii pädev ka ,et oskaks mingeid vigasid otsida.
Oleks tore ,kui keegi oskaks aidata...
|
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
03.01.2011 18:20:48
|
|
|
dokumenti(php sortsu faili)
saab salvestada erinevatesse kodeeringutesse.
Seal su kala on(kuna nii probleemi kirjeldasid).
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
comodo
HV vaatleja
|
03.01.2011 18:33:10
|
|
|
Oli algselt Unicode (UTF-8 without signature) Codepage 65501
Aga mis seal olema peaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
03.01.2011 20:29:31
|
|
|
mitte mis olema peab vaid kuidas salvestad. Kui on kodeeritud UTF-8 siis pead ka UTF-8 kodeeringuga salvestama.
   |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
04.01.2011 00:21:26
|
|
|
Suurem osa asju saad lahendada,
kui salvestad ta utf-8
või siis iso-8859-15 codeeringusse(eesti täpitähed)
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
04.01.2011 00:50:35
|
|
|
Enamasti on mõistlik kõik asjad UTF-8 teha ja vastavalt ka kõik väljutada UTF-8's.
Peavalu vähem kui vaja mõnd uut keelt külge aretada või fraase tollest keelest esitada.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauriy
HV vaatleja

|
05.01.2011 15:37:18
|
|
|
PHP/MySQL lahenduste puhul on korduvalt abiks tulnud ka SET NAMES 'utf8'
Sinu probleemi lahendus on jah, nagu varem öeldud: encoding->utf-8
|
|
tagasi üles |
|
 |
comodo
HV vaatleja
|
11.01.2011 12:50:11
|
|
|
Proovisin siin targemate abiga probleemile lahendust leida. Kuskil on mingi kala sees,sest ükskõik mis programmiga ma üritan kodeeringut muuta, lööb see koodi sassi. Mul vedas,et leidsin algse koodi ja laadisin selle ülesse.
Nüüd üks väike asi vajab veel muutmist. Ma vaatasin selle arvete süsteemi kaustas need paar dokumenti läbi,mis seal olid. Tegin vajalikud muudatused ehk kustutasin ära sõna EEK,mida mul enam vaja pole, kõikidest dokumentidest,kus see esines. Siiski arvet koostades ilmneb ikka veel sõna EEK. Seega peab see olema kuskil andmebaasis kirjas . Probleem on selles,et ma ei leia seda ülesse. Serveris on palju asju ja nende hulgast ma ei leidnud midagi,mis viitaks sellele,et miski oleks arvete süsteemiga seotud. Muide see EEK ilmneb PDF dokumendi peale ja ma ei saa lähtekoodi vaadata.
Oskab keegi nõu anda selles osas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|