Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
08.01.2011 18:00:44
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
post-patch DX9
Spoiler 
|
Spoiler 
Päris nii hull justkui pole.Piksleid on aimata aga need ei karju näkku.DX11 on superior pole kahtlustki
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
08.01.2011 20:01:51
|
|
|
Kas sellesse F1 2010 on võimalik mingeid uusi radu ka lisada juba?
|
|
Kommentaarid: 388 loe/lisa |
   |
1 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
08.01.2011 20:36:04
|
|
|
tomorrow, sul pre-patch? 1:1 väga raske neid pilte võrrelda, kuna su omal pole nii suuri lärakaid, kui mul ja mul pole jälle selliseid pisikesi lärakaid, nagu sul. Aga muidu su pildil need tilgad meeldivamad jah, kui mu DX9 pildil. Pole kahtlustki.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.01.2011 03:57:14
|
|
|
metallika kirjutas: |
Kas sellesse F1 2010 on võimalik mingeid uusi radu ka lisada juba?  |
Ei ja ei imestaks kui ei tulekski.See on üsna keeruline ettevõtmine kuuldavasti.CM vennad ise käisid lausa kohapeal laserskännimist tegemas, et rajad oleks 1:1
tomorrow, sul pre-patch? 1:1 väga raske neid pilte võrrelda, kuna su omal pole nii suuri lärakaid, kui mul ja mul pole jälle selliseid pisikesi lärakaid, nagu sul. Aga muidu su pildil need tilgad meeldivamad jah, kui mu DX9 pildil. Pole kahtlustki. |
Pre-patch jah.Vahetasin välja, kuna pre-patch omad on veidi kontrastsemad ja paremad minu silmis kui post-patch omad.Kui tahad testida, siis siin on pre-patch dx9: http://www.mediafire.com/file/vmtr6m4jjx8x40l/postprocess.pssg (Läheb siis ...\F1 2010\dx9\shaderpack kausta ).Tegelikult minu algne võrdlus( https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6240751#6240751 ) oligi mõeldud pre-patch ja post-patch võrdluseks
Mul on veel tweake selle mängu jaoks.Uuem NoFog mod.Mod mis koristab ära muusika kui mängu alustad(mootoriheli jääb alles).Mod mis asendab vaikisi damage ja heat ikoonid kõrgekvaliteedilistega(teate küll kui damage saate, siis paremas ääres ikoonil muutub midagi kollaseks/oranžiks/punaseks ).Üritan järgmise nädala alguses panna kõik kogutud asjad ühte torrentisse
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
09.01.2011 10:14:40
|
|
|
tomorrow,
Täna nagunii vist ilmselt veel väike F1 laks. 7 seasonit sai võetud ja praegu vist 4. või 5. käimas ja 10. etapi juures olen.
McLaren'ga ikka nii lebo lasta Le´gendiga. Tavaliselt kui pingutada väheke, siis jäävad teised paari sekundi kaugusele kvalis.
Ahjaa, teen siis uue võrdluse ka äkki, kui huvi pakub.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
09.01.2011 10:23:42
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Ei ja ei imestaks kui ei tulekski.See on üsna keeruline ettevõtmine kuuldavasti.CM vennad ise käisid lausa kohapeal laserskännimist tegemas, et rajad oleks 1:1
|
Probleem pigem selles, et mäng ise seda ei toeta ja on tehtud võimalikult jeblaks, et seda ka ei tehtaks.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.01.2011 10:28:04
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
|
Probleem pigem selles, et mäng ise seda ei toeta ja on tehtud võimalikult jeblaks, et seda ka ei tehtaks. |
No teise asju on tehtud küll.Kasvõi autode tekstuure ja UI elemente.Seega võimatu see vast pole aga karta on, et suvaline custom rada näeks üsna kehv välja võrreldes sisseehitatud radadega.Selles osas ei julge midagi öelda kui lihtsaks või raskeks see on tehtud.Seda oskab mõni modder kommenteerida
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
09.01.2011 10:40:49
|
|
|
Nu 3D progredega saab üsna kenad rajad teha. Rohkem loeb, kui hea rada tuleb.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
09.01.2011 13:11:05
|
|
|
DX9 PrePatch postprocess.pssg
Spoiler 
DX9 PostPatch postprocess.pssg
Spoiler 
DX11 PrePatch postprocess.pssg - NB!!! PostProcess = High, UltraHigh peal lendab graafika peppu
Spoiler 
DX11 PostPatch postprocess.pssg
Spoiler 
Kommentaariks niipalju, et kõikidel piltidel on piisku, mis asuvad täpselt samal kohal ja on täpselt sama suurusega, niiet nendega on kõige parem võrrelda (vasak peegel; kaadri üleval keskel + veel mõned, kui leiate). Suuremaid lärakaid on ka igal pildil, aga need pole päris 1:1'le, kuid mingi võrdluse peaks neistki saama.
DX11 postprocess.pssg DX9 folderisse tõstmine ja force DX9 = true kombinatsiooniga lendab graafika peppu.
Kokkuvõtvalt võib öelda, et DX9 vihm on palju koledam, kui DX11 oma igas asendis ja prepatch DX9 on mõnevõrra parem postpatch omast. Iseküsimus on muidugi see, et äkki saaks DX9'ga samad piisad tekitada, nagu DX11'ga. Peale selle on DX11 postprocess.pssg fail oluliselt suurem, kui DX9 oma mingil põhjusel (rohkem featuure??? Näidake palun millised!) DX11 omab object motion bluri, mis teeb võrreldes DX9'ga ratta kuidagi ebaloomulikult uduseks. DX11 on igas asendis uimasem, kuigi pilt iseenesest niipalju parem polegi.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.01.2011 15:52:16
|
|
|
Tänud võrdluste eest
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
09.01.2011 17:51:16
|
|
|
sellist modi pole, mis paneks piisad visiiril liikuma? ega siis päriselt ka see vesi seal nii rahulikult (loe: staatiliselt) ei seisa ju ometi. 1 mod keeras vaated pekki (Updated_Water_Motion) ja teine, mis leidsin, ei teind midagi (Water-rain-alltracks_Final_Version). Rohkem mode selle kohta pole leidnud.
Alguses nagu olid miskid ingame videod, kus piisad vähemalt natukenegi tõmblesid, vähe küll, aga siiski. Nüüd pole enam sedagi. Ei mäleta ka enam kurat, kas oli enne patchi miski liikumine või ei olnd.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.01.2011 20:41:25
|
|
|
sellist modi pole, mis paneks piisad visiiril liikuma? ega siis päriselt ka see vesi seal nii rahulikult (loe: staatiliselt) ei seisa ju ometi. 1 mod keeras vaated pekki (Updated_Water_Motion) ja teine, mis leidsin, ei teind midagi (Water-rain-alltracks_Final_Version). Rohkem mode selle kohta pole leidnud.
Alguses nagu olid miskid ingame videod, kus piisad vähemalt natukenegi tõmblesid, vähe küll, aga siiski. Nüüd pole enam sedagi. Ei mäleta ka enam kurat, kas oli enne patchi miski liikumine või ei olnd. |
No minu jaoks liiguvad piisavalt.Ehk siis mingi liikumine on.Ekse see sõltub kiirusest kah millega sõita.Suurema kiiruse juures liiguvad rohkem
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
09.01.2011 21:11:14
|
|
|
tomorrow, cockpit vaates ikka mängid? Muidu TV vaates (veica kõrgemalt, kust kiiver ka näha on) on jah väike liikumine olemas ja siis ka, kui sõidu ajal paremale/vasakule vaatad, aga cocpitis otse vaates seisavad küll kõik tilgad ühe koha peal. Või pole 280km/h piisavalt kiire?
Muidu mulle meeldib see efekt täiega, kui suurel kiirusel (260km/h) teise tüübi taga sõidad ja terve ekraani uduseks lööb
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
10.01.2011 00:01:02
|
|
|
Proovisin täna Monacot sõita, aga sinna see jäi. Rada on ikka täiega mööda joonistatud. Tunnelist tulles vasak kurv on ikka väääga kitsaks tehtud.
Reaalselt pole turvamüür küll nii lähedal rajale. Ja väike S-kurv on ka kahtlaselt kitsas.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
10.01.2011 00:07:56
|
|
|
Türgi rada neil ka kuidagi imelik
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.01.2011 09:41:09
|
|
|
tomorrow, cockpit vaates ikka mängid? Muidu TV vaates (veica kõrgemalt, kust kiiver ka näha on) on jah väike liikumine olemas ja siis ka, kui sõidu ajal paremale/vasakule vaatad, aga cocpitis otse vaates seisavad küll kõik tilgad ühe koha peal. Või pole 280km/h piisavalt kiire?
Muidu mulle meeldib see efekt täiega, kui suurel kiirusel (260km/h) teise tüübi taga sõidad ja terve ekraani uduseks lööb  |
TV vaates jah.Sellepärast siis liiguvadki
HDvurle kirjutas: |
Proovisin täna Monacot sõita, aga sinna see jäi. Rada on ikka täiega mööda joonistatud. Tunnelist tulles vasak kurv on ikka väääga kitsaks tehtud.
Reaalselt pole turvamüür küll nii lähedal rajale. Ja väike S-kurv on ka kahtlaselt kitsas. |
Võrdluspilte oleks vaja.Üks reaalne ja teine replay-st nende kurvide kohta
-Kaivo- kirjutas: |
Türgi rada neil ka kuidagi imelik |
Kuidas nii?.GRID-s oli pmst sama
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
10.01.2011 18:07:37
|
|
|
Miks te üldse arvate, et rajad reaalsega 1:1 on seal mängus? Ega keegi ei hakka sul laserite, GPS'de ja mõõdulintidega radu kaardistama. Heal juhul google earthist vaadatakse enamvähem raja kuju ära ja ongi kogu moos.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
10.01.2011 21:43:50
|
|
|
Miks te üldse arvate, et rajad reaalsega 1:1 on seal mängus? Ega keegi ei hakka sul laserite, GPS'de ja mõõdulintidega radu kaardistama. Heal juhul google earthist vaadatakse enamvähem raja kuju ära ja ongi kogu moos. |
Raja projekti peaks ikka saama ja enamus tänapäeval arvutis olemas nagunii... see puhas laiskus, kui ei viitsi.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
L7
HV kasutaja
|
12.01.2011 12:23:52
|
|
|
Kas keegi mõnda AI modi ka kasutab? Mind häirib AI juures kõige rohkem see kuidas nad (lollisti) käituvad kui ma neist mööda üritan sõita. Praegu on endal silma jäänud SuperAI ja All-in-One Real AI combo. Viimase kohta on küll vastakaid kommentaare palju
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.01.2011 19:36:29
|
|
|
L7, mismoodi nad lollisti käituvad siis möödumiskatsel? Ise pole mingi proff sõitja ja ei märka selliseid asju.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.01.2011 20:00:37
|
|
|
Huh lõpetasin just teise hooaja.5 hooaega veel ees.Ehk siis saan läbi kui F1 2011 letile jõuab
Hetkel rep 30 ja jätkan Force Indiaga, kuna ühtegi paremat pakkumist ei tulnud.Renault näitas küll huvi aga repi jäi väheks(tahavad 31 rep 7 hooajalise karjääri puhul).
Jätan siiski rellu vahele.Loodetavasti saab pakkumise Mercedes GP-st kolmanda hooaja keskel
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
L7
HV kasutaja
|
12.01.2011 20:48:05
|
|
|
L7, mismoodi nad lollisti käituvad siis möödumiskatsel? Ise pole mingi proff sõitja ja ei märka selliseid asju. |
Kui olen piisavalt lähedal, siis nad hakkavad väga ebarealistlikult mind katma kaotades sellega meeletult tempos. Ehk siis katavad sellistes kohtades, kus tavaolukorras niikuinii mööda ei saaks, aga tehes selliseid lollusi annavad nad mulle võimaluse mööda sõita. Ristivastupidi nende eesmärgile...
OT! Kataloonia rada on jube raske, üsna keeruline head kohta saada Legendiga
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
12.01.2011 21:06:08
|
|
|
L7 kirjutas: |
L7, mismoodi nad lollisti käituvad siis möödumiskatsel? Ise pole mingi proff sõitja ja ei märka selliseid asju. |
Kui olen piisavalt lähedal, siis nad hakkavad väga ebarealistlikult mind katma kaotades sellega meeletult tempos. Ehk siis katavad sellistes kohtades, kus tavaolukorras niikuinii mööda ei saaks, aga tehes selliseid lollusi annavad nad mulle võimaluse mööda sõita. Ristivastupidi nende eesmärgile...
OT! Kataloonia rada on jube raske, üsna keeruline head kohta saada Legendiga  |
Lisaks ei lähe eest ära, kui oled sõidu liider. AI ikka täiesti pers es, Monacos lähen sõitma Prime rehviga ja korralises boxi peatuses pannakse alla JÄLLE Prime rehvid.
Kvali oli vihmarehviga algusest lõpuni. Täis idioodid boxis.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.01.2011 21:53:18
|
|
|
HDvurle, boxi strateegia pead ise enne põhisõitu paika panema, kui sul sellised jamad on.
Mulle annavad küll ringiga maha jääjad vaba mineku ja samuti kvalis, kui kiirel ringil olen, siis need, kes ise kiirel ringil pole, annavad teed. Tõmbavad ideaaltrajektoorist kaugele eemale.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
12.01.2011 21:56:28
|
|
|
Nad tõmbavad ilusti eest küll, aga hakkavad liiga vara ja hoogu eriti maha ei võta ja jäävad vähemalt 80% juhtudest täpselt kurvi keskel ette
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|