praegune kellaaeg 20.06.2025 15:27:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
RaidoR
Kreisi kasutaja

|
08.01.2011 15:25:48
MSI 848P Neo-V MoBo surnud? |
|
|
Nimelt tuttav kurtis, et arvuti ei võta enam pilti ette. Asusin siis uurima ja selgus, et täpselt nii see ongi.
Arvutit sisse lülides jääb display mustaks (videokaart ja mälud kontrollitud) ning mingit beep code'i ei anna. Samas ketas ja fanid lähevad ilusti pöördesse.
On siis emaplaadi päevad loetud või on veel lootust eluvaim sisse ajada?
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
urmas400
HV vaatleja

|
12.01.2011 10:10:34
|
|
|
Mul oli kunagi sama juhus kui oc-sin enda prescotti, volt jäi väikseks, fsb sai liiga kiireks ning sama efekt, bios reset ja oli jälle tagasi.
Ja ükskord oli veel eriti dumb juhus, lükkasin monitori juhtme valesse porti :S Ilmselgelt olin oma mõtetes liiga kaugel kui juhtmeid ühendasin.
_________________ la la world. |
|
tagasi üles |
|
 |
margussa
HV vaatleja

|
15.01.2011 22:58:40
|
|
|
Mul praegu täpselt sama teema sama moboga, sain sõbralt paar 478 proset prooviks et äkki prose viga, aga ei miskit. Piiksu ei tule ja puutima ei hakka, kuigi fannid ja muu töötab.
Tundub et mobo on lõpuks hingusele läind. Bios reset ka ei aidanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|