praegune kellaaeg 19.06.2025 21:12:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Maku.A
HV kasutaja

|
08.01.2011 15:12:14
Wifi ruuter viliseb |
|
|
Tervist taas!
Sattusin siis siukese probleemi otsa,et olen siin paar päeva pidanud välja kannatama välja kannatamatut vilinat mida ruuter teeb Teen nüüd pikema stoori sellest siia kah-valgustan teid väheke.
Sai siis ruuter lauapealt ära võetud ja pandud all olevate kinnituste abil riiuli alla põhi laepoole,nädalake pool ta mul seal ilusti oli,kuniks hakkas toas tekkima väga häiriv krabinvilin,esmaselt ehmusin ja arvasin,et lcd monitor(nagu nad vahest teevad sisse lükkates) kuid kõik tehnika välja lükates sain aru,et seda teeb ruuter,kiskusin ruuteri lauapeale tagasi,et ehk on õhu saadavus puudulikuks jäänd aga vaevalt,praktiliselt võimatu.
Keerasin ka kaanegi maha...puhusin chippide peale ja kae imet,vilin kadus,siiani on ruuter olnud lauapeal ilma kaaneta,proovisin ka täna kaane tagurpidi lihtsalt peale panna eest ära ja läks umbes 5 minutit kui hakkas vilin pihta. Nüüd viliseb ka ilma kaaneta juba vilinat tekitavad need mustad chipid kui lähemalt kuulata..
Spoiler 
Nii,et võib arvata,et ruuter on õhtal omadega?
Aga nii kui üldiselt laialt peale puhud..siis jääb kuss mõneks ajaks.
Edit,pildil olevad chipid ei vilise siiski,panin külma peale,ikka viliseb edasi,vb siis mõni kondekas ehk.
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
09.01.2011 00:31:02
|
|
|
Vilisevad vidinad on induktiivpoolid üldjuhul. Neil on kõige suuremad eeldused vibreerida.
Üks on seal lihtne traadist keritud pool ferriitrõnga peal - kõige tõenäolisem vilistaja. Vilisemise ajal võta see kahe näpu vahele ja vaata, kas vilin jääb vait või muutub.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
09.01.2011 14:14:20
|
|
|
Nii sai proovitud Sinu juhise järgi,traadikeerisest jublakat katsusin,ei juhtunud miskit. Juhtus küll see,et ühte kondekat putusin...ja vilinal tekkis muutus...teiste kondekatega seda ei ole... ja kusjuures ma ei pea teda isegi puudutama,näpp on sellest konedakast cm kaugusel kui juba on kuulda vilina tooni erinevust
Jutt siis sellest kondekast mis asub pildil all paremas nurgas 21512WG koodirea kohal
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
09.01.2011 22:07:04
|
|
|
Kas ta pealt ka punnis on? Kui on, siis kindel viga, kui pole, võib ta punnitamata mahtuvust kaotanud olla. Selle võiks ära vahetada küll.
Aga samas ta küllalt kaugel poolist...Ei tea, kas mõjutab. Aga konde vahetamine ikka paha ei tee. Jootekolbi ei valda, siis naabrimees ikka õlle eest ära teeb.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
10.01.2011 00:14:59
|
|
|
Konded punnis ei ole,mitte ükski.Tänud info eest Aga ega ilma ruuterita olek ära ei tapa,panin switchi vahele,kuna suur arvuti ei taha otsekaablist netti taha võtta,aitab ainult läbi switchi või ruuteri panek,ka kummaline probleem millele lahendust ei tea
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Luixv
HV kasutaja
|
15.01.2011 16:44:12
|
|
|
Aga ega ilma ruuterita olek ära ei tapa,panin switchi vahele,kuna suur arvuti ei taha otsekaablist netti taha võtta,aitab ainult läbi switchi või ruuteri panek,ka kummaline probleem millele lahendust ei tea [/quote]
Pööratud kaabel võib ka seda jama tekitada.Tean seda omast kogemusest.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|