Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sven
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
19.01.2011 13:25:20
|
|
|
Avatud kontoris ilmselt omab mõtet. Mul päris nii pisikest pole, pigem micro mul.
Samas Buffalo suure junniga võrreldes on need väiksed ikka mannetud. Lubatakse ulmekiirusi ja leviala, aga minu kogemusel on see nii wifi jagajate, kui antennide puhul paras möga. Pannakse see maagiline N peale ja kohe peaks ime olema
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
19.01.2011 13:41:13
|
|
|
Magic kirjutas: |
Avatud kontoris ilmselt omab mõtet. Mul päris nii pisikest pole, pigem micro mul.
Samas Buffalo suure junniga võrreldes on need väiksed ikka mannetud. Lubatakse ulmekiirusi ja leviala, aga minu kogemusel on see nii wifi jagajate, kui antennide puhul paras möga. Pannakse see maagiline N peale ja kohe peaks ime olema  |
Ei tea sai ära ostetud ja levi kehvemaks ei läinud. N näitaja on lihtsalt kiirus, levisse asi ei puutu. Nii, et ost läks asja ette... Buffalo pole algupäraselt enda oma.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
19.01.2011 13:46:31
|
|
|
Need puutu asja jah, aga pakendil reklaamitakse, kui imet
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
19.01.2011 13:48:52
|
|
|
Need puutu asja jah, aga pakendil reklaamitakse, kui imet  |
Noh see on lihtne marketing. Aga ennem ei saa teada, millega tegelt tegu kui ei loe revüüsid/osta ja ei proovi ise.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
19.01.2011 14:09:35
|
|
|
Svenx kirjutas: |
Need puutu asja jah, aga pakendil reklaamitakse, kui imet  |
Noh see on lihtne marketing. Aga ennem ei saa teada, millega tegelt tegu kui ei loe revüüsid/osta ja ei proovi ise. |
Ega jah - Onn-off sai mult ruuteri nii kohe tagasi. Läksin ütlesin, et mis jama ajate ja võeti tagasi.
Elioni digiTV tuleku hetke igivana ruuter oli parema leviga kui nende 8X suuremat leviala pakkuv
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|