Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elisa on mobiilse interneti turuliider märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.01.2011 17:09:46 Elisa on mobiilse interneti turuliider vasta tsitaadiga

link :: Elisa

PRESSITEADE 6. jaanuar 2010 - TNS Emor turuuuringute järgi oli Elisa Eesti 2010. aastal suurim kasvaja mobiilse interneti turul, kasvatades oma turuosa koguni 32 protsendini. Elisa juhatuse esimees Sami Seppäneni sõnul näitasid TNS Emori uuringutulemused, et Elisa MiNTi kasutab 32% arvutis mobiilse inteneti teenust kasutavatest inimestest. Teisele kohale platseerus EMT 26%, kolmandale Tele2 21%-ga ning KÕU turuosa mobiilse interneti teenuse pakkumisel ulatus 9%-ni.

Sami Seppäneni sõnul oli Elisa sihiks 2010. aastal saada turuliidriks mobiilse interneti kasutajate arvu osas ning välja ehitada suurim ja kiireim 3,5G leviala. „Oleme mõlemad need eesmärgid täitnud ning jätkame jõuliselt sama suunda ka käesoleval aastal,“ kinnitas Sami Seppänen. „2011. aastal katab Elisa esimese operaatorina kogu Eesti 3,5G levialaga.“

Tänaseks on Elisa 3,5G leviga katnud kõik 47 Eesti linna ning samuti on Elisa leviliider maapiirkondades - jaanuari lõpuks on MiNT levialad avatud juba 6 Eesti maakonnas. Aasta lõpuks saavad 3,5G leviga kaetud kõik Eesti maakonnad.

Elisa juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul on Elisa MiNTi edu taga eelmise aasta kevadel valitud suund viia mobiilne internet massidesse ja teha teenusest rahvatoode. „Uuringud näitasid selgelt, et inimesed kasutaksid mobiilset internetti, kui hind oleks neile taskukohane ja poleks hirmu kasutusmahtu ületades hiigelarvet saada,“ ütles Andrus Hiiepuu. „Tulenevalt sellest tõi Elisa mobiilse interneti teenuse hinna alla ning hakkas pakkuma piiramata mahuga mobiilse interneti pakette.“

Andrus Hiiepuu sõnul on valitud suund end õigustanud, sest mahupiiranguteta ning hinnatasemelt kordades soodsamad MiNT paketid tõid Elisale 2010. aastal juurde kümneid tuhandeid kliente.

Elisa MINT pakettides on hinnad püsiinternetist soodsamad. Näiteks 2 Mbit/s kiirust võimaldav MINT pakett maksab kliendile kõigest 99 krooni (6,33 eurot) kuus, lisaks saab klient kaasa ka tasuta netipulga.

Elisa (www.elisa.ee) on Eesti esimene täissideoperaator, mis pakub mobiili-, tavatelefoni ja internetiteenuseid terves riigis. Elisa teenuseid saab kasutada nii kodus, kontoris kui ka liikvel olles. Elisa pakub Interneti püsiühendust kogu Eestis - Elisa WiMAXi traadita internetivõrk jõuab 80% Eesti elanikest ning DSL2+ standardil põhineva kiire kodu- ja kontoriinternetiga on Elisa katnud Tallinna, Tartu, Pärnu, Maardu, Saku ja osa Harjumaast. Elisa mobiilsidevõrgu levialas elab 99% Eesti elanikkonnast. Elisa ja globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt Elisa ja Vodafone pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Ettevõtte 2009. aasta käive oli 1,406 miljardit krooni ning tegevuskasum ulatus 478 miljoni kroonini.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 06.01.2011 17:32:16 vasta tsitaadiga

Vanaemal on maal metsas Mint light 2mbit stabiilne, eks näis kauaks see nii jääb. icon_wink.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 06.01.2011 20:25:17 vasta tsitaadiga

Turuliider kes paku allapoole arvestust kvaliteediga internetti icon_smile.gif !
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Tihver
HV veteran

sõnum 06.01.2011 21:07:29 vasta tsitaadiga

Kodus Elisa 1MB nett ja läpakas EMT 1MB nett ning kvaliteet ei ole võrreldav. Elisaga on netis käimine kõvasti aeglasem kuigi levi on hea ja speedtest.net näitab kiiruseks 1MB.
UB
HV Guru
UB

sõnum 06.01.2011 22:21:50 vasta tsitaadiga

Elisale tuleb plusspunktid selle eest anda, et nad alustasid üldse seda hinnasõda, sest muidu maksaksime me ikka veel 400 MB eest 500 kr kuus, küll on nad ennast aga täiesti üle müünud ning nende kiirused on allpool igasugust arvestust. Kuna mina olen EMTs ja Tele2s siis olen igat rahul, kui kõik need inimesed ka Elisasse jäävad, sest siis ei pea ma oma kiiruste pärast muretsema icon_smile.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CapsLock
HV vaatleja

sõnum 06.01.2011 23:22:35 vasta tsitaadiga

Proovinud olen kõigi kolme variante, aga Elisa Mint on siiski hetkel pakutavatest kiireim. Liikunud olen palju ka Lõuna-Eestis ning seal paistab vahe eriti silma. Kui järgmise aasta lubadused täituvad, peaks veel eriti normaalseks minema. thumbs_up.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 07.01.2011 00:13:23 vasta tsitaadiga

Praegu tasub Elisa ja EMT-i pressiteated k6rvuti panna - nagu yksteise pealt maha vehitud ja pisierinevused sisse viidud s6nastusse - m6lemad reklaamivad, et on parinad Moblainterneti pakkujad...

Postitatud mobile device
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 07.01.2011 09:47:53 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
Elisale tuleb plusspunktid selle eest anda, et nad alustasid üldse seda hinnasõda, sest muidu maksaksime me ikka veel 400 MB eest 500 kr kuus, küll on nad ennast aga täiesti üle müünud ning nende kiirused on allpool igasugust arvestust. Kuna mina olen EMTs ja Tele2s siis olen igat rahul, kui kõik need inimesed ka Elisasse jäävad, sest siis ei pea ma oma kiiruste pärast muretsema icon_smile.gif

Täselt nii: nüüd võib kindalt öelda Elisa parim neist kolmest ja valikut pole. Nutke, EMT ja Tele2, nutke icon_smile.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
kris
HV kasutaja

sõnum 07.01.2011 10:20:01 vasta tsitaadiga

Andmeedastuse liider kõlab muidugi uhkelt kuid ühe teise operaatori tehnikapealiku väitel doteerivad hetkel kõik operaatorid andmeedastust kõneedastuse kasumi arvelt. Omanikuna (mida ma ei ole) ma lühikeses perspektiivis selle tiitli peale eriti ei rõõmustaks.

terv
Kris.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
AKE
HV kasutaja

sõnum 07.01.2011 11:22:47 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
UB kirjutas:

Täselt nii: nüüd võib kindalt öelda Elisa parim neist kolmest ja valikut pole. Nutke, EMT ja Tele2, nutke icon_smile.gif
thumbs_up.gif Kui Elisa poleks Minti turule toonud siis vist tõesti istuksime ikka 300krooniste emti piiranguga pulkade otsas, kaheaastased tähtajalised lepingud kukil.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 07.01.2011 11:37:27 vasta tsitaadiga

AKE: Elisa "mobiilinterneti-sõda" ei alanud Minti tulekuga, see alagas juba 3,5 aastat tagasi Elisa M-interneti pakettide tulekuga.
Hiljem lisandus siis Minti nimi ja lisandusid uuemat tüüpi paketid.
---------------------------------
Olen kasutanud Elisa pakette seega 3,5 aastat - rahulolu on "enam-vähem" selline piiri peal olek, mis pole veel sundinud firmat vahetama.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 07.01.2011 12:49:56 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Praegu tasub Elisa ja EMT-i pressiteated k6rvuti panna - nagu yksteise pealt maha vehitud ja pisierinevused sisse viidud s6nastusse - m6lemad reklaamivad, et on parinad Moblainterneti pakkujad...

Postitatud mobile device

see tuletab mulle meelde paari aasta tagust reklaami kus Tele2 ostis ajalehe esiküljele suure reklaami ning õnnitles EMT-d ja Elisat kes kumbki on suurima levialaga Eestis icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 07.01.2011 13:49:18 vasta tsitaadiga

Ronige kõik siis ikka Elisa netti kasutama, mul Tele2-s vähe lahedam (vähem rahvast kes torusi umbe tõmbaks) thumbs_up.gif
salasilm66
HV vaatleja

sõnum 08.01.2011 00:24:03 vasta tsitaadiga

minti edu põhjus ei ole ilmselt leviala vaid kõlav kaubamärk, sest levialakaart paneb ikka täiega segasi ja ei ei ole reaalsuses midagi nii lill.
Lisaks on elisa ainuke operaator kes piirab p2p ehk failivahetusliiklust ja sedasi on endpüsiühendusega võrdlemine sama kohatu kui mopeedi võrdlemine autoga, mõlemad ju siiski liiguvad
tagasi üles
tont23
HV veteran
tont23

sõnum 08.01.2011 00:30:51 vasta tsitaadiga

endal kah elisa ja helistamine on pro icon_razz.gif ,kuid maakohas paksu metsa sees mobiilse netiga on küll kehvad lood..levi on aga sellest piisab ainult helistamiseks,neti kiirus kui hea koht leida on seal u 10-20kb/sec icon_biggrin.gif ...see kah üks põhjus miks pärast katsetamist loobusin MINTi võtmast
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
salasilm66
HV vaatleja

sõnum 08.01.2011 00:49:34 vasta tsitaadiga

samas levialakaardi näidatakse, et samas kohal levi ideaalne.
Tele2 kusjuures näitab oma leviala ikka palju täpsemalt link
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 08.01.2011 01:39:17 vasta tsitaadiga

salasilm66 kirjutas:
samas levialakaardi näidatakse, et samas kohal levi ideaalne.
Tele2 kusjuures näitab oma leviala ikka palju täpsemalt link
+1

Saab sealt ka Läti, Leedu, Rootsi leviala vahtida. Võrreldes Läti ja Leeduga on ikka eesti väga roheline.

Vihje: URL-s Country=EST vahetate SWE, LT või LV vastu ja siis on näha (juhuks kui keegi ei oska)

AKE
HV kasutaja

sõnum 01.02.2011 16:29:20 vasta tsitaadiga

Seonduv uudis (hetk tagasi Facebookist ja Twitterist loetud)
Elisa avas täna 3,5G leviala Raplamaal - http://www.facebook.com/home.php#!/elisaeesti/posts/138725482857727

Millal küll see väike Harjumaa ometi kaetud saab... icon_question.gif
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 01.02.2011 18:18:53 vasta tsitaadiga

Harjumaa pole terve eesti !
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 02.02.2011 02:18:59 vasta tsitaadiga

Scuall kirjutas:
Harjumaa pole terve eesti !
Kuid on suuruselt teine Pärnumaa järel ja kõige suurema rahvaarvuga maakond.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
AKE
HV kasutaja

sõnum 04.04.2011 10:11:00 vasta tsitaadiga

AKE kirjutas:
Seonduv uudis (hetk tagasi Facebookist ja Twitterist loetud)
Elisa avas täna 3,5G leviala Raplamaal - http://www.facebook.com/home.php#!/elisaeesti/posts/138725482857727
Millal küll see väike Harjumaa ometi kaetud saab... icon_question.gif

Kuusalus ja selle lähiümbruses sai eile levikontrolli tehtud ja 3,5G jookseb nagu mees muiste!! thumbs_up.gif icon_cool.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elisa on mobiilse interneti turuliider
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.