Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ander
HV kasutaja

|
09.12.2010 22:41:24
|
|
|
keevitaja kirjutas: |
ander kirjutas: |
kodukale, mis pärineks nagu aastast 2003 |
on veel hullemaid |
Issand, ma polnud kunagi varem selle fellida lehte vaadanud ja... WTF
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
09.12.2010 22:52:19
|
|
|
aga see eest valideerub
_________________ Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks! |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
e-stonia
HV vaatleja
|
11.12.2010 18:14:09
|
|
|
on veel hullemaid |
Milles Fellida halbus seisneb? On kellelgi isiklikke kogemusi? Veeb näeb muidugi välja nagu üsna amatöörlik ühemehe projekt aga kes teab rääkida, et teenus pole stabiilne ja kvaliteetne?
Zone jagatud teenus (shared hosting) muuseas pole midagi eriti hea ja Elion ja Elisa shared omad ka. VPS on aga väga kallis. Virtuaal.com on siiani Eesti omadest hea tundunud.
_________________ Greete.ga - mu 8a tütar õpib progemist ja tal on ka siin toimiv e-pood. Ostke mänguasju:) |
|
tagasi üles |
|
 |
Peeter
HV kasutaja
|
16.12.2010 12:31:40
|
|
|
e-stonia kirjutas: |
on veel hullemaid |
Milles Fellida halbus seisneb? On kellelgi isiklikke kogemusi? Veeb näeb muidugi välja nagu üsna amatöörlik ühemehe projekt aga kes teab rääkida, et teenus pole stabiilne ja kvaliteetne?
Zone jagatud teenus (shared hosting) muuseas pole midagi eriti hea ja Elion ja Elisa shared omad ka. VPS on aga väga kallis. Virtuaal.com on siiani Eesti omadest hea tundunud. |
Ma olen kuulnud, et e-stonia teenused ei ole muuseas midagi eriti hea.
Kui sa midagi räägid siis ole valmis ka põhjendama.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
e-stonia
HV vaatleja
|
16.12.2010 17:28:44
|
|
|
Peeter kirjutas: |
on veel hullemaid |
Zone jagatud teenus (shared hosting) muuseas pole midagi eriti hea ja Elion ja Elisa shared omad ka. VPS on aga väga kallis. Virtuaal.com on siiani Eesti omadest hea tundunud. |
Kui sa midagi räägid siis ole valmis ka põhjendama. |
Kui Sa midagi räägid, siis ole ka ise valmis põhjendama! Kui viitsid põhjendada, miks "e-stonia teenused ei ole muuseas midagi eriti hea" siis ehk viitsin kokku koguda ka pikemad seletused, miks Zone pole hea. Peab vanadest meilidest kokku koguma keisid kõigi kolme kohta, mis probleeme on esinenud, mida näiteks virtuaal.com'ga pole esinenud:P
_________________ Greete.ga - mu 8a tütar õpib progemist ja tal on ka siin toimiv e-pood. Ostke mänguasju:) |
|
tagasi üles |
|
 |
Peeter
HV kasutaja
|
17.12.2010 11:03:58
|
|
|
on veel hullemaid |
Kui Sa midagi räägid, siis ole ka ise valmis põhjendama! Kui viitsid põhjendada, miks "e-stonia teenused ei ole muuseas midagi eriti hea" siis ehk viitsin kokku koguda ka pikemad seletused, miks Zone pole hea. Peab vanadest meilidest kokku koguma keisid kõigi kolme kohta, mis probleeme on esinenud, mida näiteks virtuaal.com'ga pole esinenud:P |
Ma ei tea e-stoniast midagi ja ei huvitagi. Olen siin et lugeda virtuaalserverite pakkujate kohta. Tsiteerisin sinu lauset, näitamaks kui mõttetu see on kui sa seda ei põhjenda millegagi.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margo704
HV kasutaja
|
17.12.2010 16:01:40
|
|
|
Kas keegi sellise teenusepakkujaga nagu Beehosting on kokku puutunud? Vaatasin, et pakuvad tasuta majutust - http://beehosting.net/est/packages
Teab keegi kiita või laita?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
17.12.2010 16:06:15
|
|
|
Margo704 kirjutas: |
Kas keegi sellise teenusepakkujaga nagu Beehosting on kokku puutunud? Vaatasin, et pakuvad tasuta majutust - http://beehosting.net/est/packages
Teab keegi kiita või laita? |
Huvitav, kas taotluslikult on nimi beeserver'i omaga nii sarnane?
|
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
17.12.2010 16:32:22
|
|
|
raitl kirjutas: |
Huvitav, kas taotluslikult on nimi beeserver'i omaga nii sarnane? |
beehosting.net kirjutas: |
Nautige kvaliteetset hostingut kõigest 99 EEK eest kuus (tavahind on 99.- krooni kuus)! |
_________________ Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks! |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
e-stonia
HV vaatleja
|
17.12.2010 19:21:10
|
|
|
on veel hullemaid |
Kui Sa midagi räägid, siis ole ka ise valmis põhjendama! Kui viitsid põhjendada, miks "e-stonia teenused ei ole muuseas midagi eriti hea" siis ehk viitsin kokku koguda ka pikemad seletused, miks Zone pole hea. Peab vanadest meilidest kokku koguma keisid kõigi kolme kohta, mis probleeme on esinenud, mida näiteks virtuaal.com'ga pole esinenud:P |
Ma ei tea e-stoniast midagi ja ei huvitagi. Olen siin et lugeda virtuaalserverite pakkujate kohta. Tsiteerisin sinu lauset, näitamaks kui mõttetu see on kui sa seda ei põhjenda millegagi. |
Vabandust. Ma tegelikult tean, kuidas foorumites on viisakas kirjutada konkreetselt, et teised kasulikku infot sellest saaks. Ma pole tihe foorumites kirjutaja ja läks nii:)
Püüan oma argumenti selgitada. Olen kokku puutunud 10+ teenusepakkujaga UKs ja mulje on jäänud, et suurtel pakkujatel nagu Eestis Zone, Elion, Elisa ei ole oluline teha kliendi jaoks kõik mugavaks - lubada neil jagatud teenuse juures liialt palju teha (näiteks muuta php.ini mingeid levinud paramente, mida läheb vahel vaja muuta, anda veebipõhine shell ligipääs oma kataloogile jne.) seevastu, kui väiksemad teenusepakkuijad peavad rohkem pingutama, et kliente võita ja pakuvad rohkem võimalusi sama raha eest või veidi soodsamaltki (ma ei räägi nendest, kes $1 eest unlimited everything pakuvad). Väiksematest enamustega on aga stabiilsuse kohapealt probleeme.
Zone serveriga meenub kohe, kui neil oli (võib-olla praegusenigi) mingi paha phpMyAdmin versioon, mis tabelite importimisel pani kõigile siselinkidele miski key lõppu a-la ?phpMyAdmin=uiu0ö30298409jkkfpärf9 - täpselt ei mäleta, kuidas me sellest jagu saime aga tuli välja, et teistelgi olnud selle phpMyAdmin versiooniga jama ja üle tunni aja sai jälle maha visatud.
Üldiselt, kui lihtsaid lahendusi kasutada, siis ma usun, et pole probleemi ühegi hostingu pakkujaga, kes stabiilne ja stabiilsed ilmselt ZoneElionElisa on.
Terv,
Kaspar
|
tagasi üles |
|
 |
montesauri
HV kasutaja

|
18.12.2010 02:13:02
|
|
|
Beehosting on vist Hetzner Online (http://www.hetzner.de/) edasimüüja, nii et serveri kvaliteedi ja stabiilsuse osas võikski Hetznerit googeldada, et teada saada, mida oodata saaks. Samas igasugused asjad, mis on "piiramatud" tekitavad kohe vastumeelt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
BigBabba
HV kasutaja
|
18.12.2010 02:20:54
|
|
|
Zone serveriga meenub kohe, kui neil oli (võib-olla praegusenigi) mingi paha phpMyAdmin versioon, mis tabelite importimisel pani kõigile siselinkidele miski key lõppu a-la ?phpMyAdmin=uiu0ö30298409jkkfpärf9 - täpselt ei mäleta, kuidas me sellest jagu saime aga tuli välja, et teistelgi olnud selle phpMyAdmin versiooniga jama ja üle tunni aja sai jälle maha visatud.
|
Väga huvitavaid pastakast imetud probleeme ikka leitakse. Puht sportlikust huvist sooviks selle phpMyAdmin versiooni teada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vares
Kreisi kasutaja

|
26.12.2010 20:04:43
|
|
|
Vares kirjutas: |
Tundub, et Folderburg-nimeline pisi-teenusepakkuja teeb viimaseid hingetõmbeid. Oskab keegi soovitada/aidata, kuidas seal võimalikult kerge vaevaga üle kolida? |
Selle nädala alguses tuligi siis selline kiri:
tsitaat: |
"Peame kahetsusega teatama, et Folderburg OÜ on majanduslike raskuste tõttu sunnitud oma teenused sulgema. Likvideerimisprotsess kestab kuni 28.01.2011.
Selleks, et Te saaksite majutusteenuseid edasi kasutada, tuleb Teil oma domeenid ja andmed üle tõsta mõne teise teenusepakkuja serverisse. Kui Te pole kindel, millised teenused Teil hetkel aktiivsed on, saate seda kontrollida Folderburgi iseteenindusest.
Teie teenuste võimalikult lihtsaks üleviimiseks oleme välja valinud majutusteenuste pakkuja Netpoint.
..." |
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
29.12.2010 12:55:46
|
|
|
Ise jätkuvalt Netpointi klient (tean, tean, aga endal toimib see esmajoones staatilise sisu ja failide panipaigana ning selleks sobib ta igati) ja nad on vaikselt oma pakutavat laiendanud: Pro paketis 32GB ruumi varasema 10 asemel ja andmemaht 250GB pealt unlimitedi peale läinud (tea kui tõsiselt see mõeldud on, 250 ajal sai niipalju reaalselt kätte küll).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
03.01.2011 17:12:46
|
|
|
Beeserver.ee tegi eurohinnakirjaga ilusa üllatuse... Odavaim pakett maksab endise 25eek kuutasu asemel 3€ kuus, hinnatõus 2x peaaegu...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
c3ltic
HV kasutaja
|
03.01.2011 17:15:40
|
|
|
montesauri kirjutas: |
Beehosting on vist Hetzner Online (http://www.hetzner.de/) edasimüüja, nii et serveri kvaliteedi ja stabiilsuse osas võikski Hetznerit googeldada, et teada saada, mida oodata saaks. Samas igasugused asjad, mis on "piiramatud" tekitavad kohe vastumeelt. |
Kust see inf pärit on?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
03.01.2011 23:20:54
|
|
|
Tänapäeval netpoindile mõistlike alternatiive on tekkinud?
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
04.01.2011 01:01:02
|
|
|
Ardo, mina kasutan netpoindi asemel beeserverit.
|
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
c3ltic
HV kasutaja
|
04.01.2011 01:21:26
|
|
|
Liitusin Beehostinguga.
Tellisin .eu domeeni ning esialgu FREE paketi - kolm kuud tasuta, seejärel 6,29 EUR kuus, piiramatult kettaruumi ja andmeedastust.
Hetkel on 1GB ketast ning kuni 5 alamdomeeni, 1 andmebaas.
Enne teenuse tellimist jõudsin kolm korda ühendust võtta klienditeenindusega, mis üllataval kombel alati ka vastas (helistasin viimane kord pühapäeval kell 19:00). Mailile vastati samuti ning seletused olid piisavalt arusaadavad. Arve tasusin esmaspäeva hommikul, domeen ja teenus töötas kella 12ks. Minu, kui iggipõlise Tantumi kliendi jaoks oli selline asjade kulgg täiesti ootamatu.
Server nende endi statistika järgi on olnud uptime 138 päeva. On kuskil mõni tasuta serverwatch kah olemas?
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
04.01.2011 10:04:52
|
|
|
c3ltic, ise kasutan sellist.
Tasuta kontoga kord 30/60 minuti jooksul kontroll.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
c3ltic
HV kasutaja
|
06.01.2011 18:02:17
|
|
|
Mark0 aga ei ole ju Cemty. See, et süüdi on Cemty, on lihtsalt Virgo Kruve märg unenägu, Kruve aga on teada-tuntud vaimse hälbega isik. Tasub siin vaid meenutada seda farssi patendiga sõnale "veebisait"
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
QWhite
Kreisi kasutaja

|
06.01.2011 19:04:34
|
|
|
Toetan c3ltici märja unenäo teooriat.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
montesauri
HV kasutaja

|
06.01.2011 23:11:51
|
|
|
c3ltic kirjutas: |
montesauri kirjutas: |
Beehosting on vist Hetzner Online (http://www.hetzner.de/) edasimüüja, nii et serveri kvaliteedi ja stabiilsuse osas võikski Hetznerit googeldada, et teada saada, mida oodata saaks. Samas igasugused asjad, mis on "piiramatud" tekitavad kohe vastumeelt. |
Kust see inf pärit on? |
http://en.utrace.de/?query=tharadesign.eu
Näed, oledki oma kodulehega Saksamaa serveril
Aga selles ju pole midagi hullu - mõnikord ongi välismaised data-keskused usaldusväärsemad kui mingid kohalikud cemty'd või tantumid.
c3ltic kirjutas: |
On kuskil mõni tasuta serverwatch kah olemas? |
http://www.pingdom.com/
|
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
07.01.2011 20:16:14
|
|
|
Huvitav oleks teada, mis Beehostingu reaalne andmeedastusmaht olla võiks? Sest tegelikult on ju "piiramatu" sisutühi sõnakõlks.
Just täna tegin näiteks infopäringu ühte Šveitsi hostingufirmasse, kes ka pakub "unlimitiert" andmeedastust kuni kümnele domeenile 9 frangi eest kuus. Küsisin neilt, et kas 200 Gb (mis on näiteks Virtuaalil paketi Standard piiriks) mahub veel nende "piiramatu" sisse. Nad vist ehmatasid täitsa ära, sest vaevumata teistele küsimustele vastamagi, ütlesid, et nende teenused mulle ei sobi ja andsid soovitusena ühe teise hostingufirma aadressi
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
|