praegune kellaaeg 23.06.2025 02:08:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigmarx
HV Guru

|
06.01.2011 17:48:26
JVC DR-MH300 tarkvara |
|
|
Sattus üks selline aparaat kätte. Tegemist DVD/HDD salvestajaga, millel ka TV sees. Häda selles, et ketas on vigane ning tänu sellele ei taha aparaat korralikult funktsioneerida ja jookseb vahel kokku. Kui ketas arvutisse panna, siis ühtegi arvuti jaoks tuntavat partitsiooni peal seal pole.
Sai siis ketas sektorhaaval ümber kloonitud teise kõvaketta peale. Aparaat töötab selle tulemusel küll paremini ja ei jookse enam kokku, kuid osa funktsioone ikkagi ei toimi enam. Sai siis mööda netti otsitud, et ehk leiaks selle aparaadi jaoks kuskilt tarkvara, et see kettal olev kraam ära värskendada, ehk õnnestuks pill veel korralikult käima saada. Aga nagu karta oli, siis midagi tarka interneedusest välja ei tulnud.
Ehk on siin keegi, kellel on samasugune aparaat ja kelle seadme ketast saaks kloonida? Või suudab ehk keegi leida netist koha, kus selle aparaadi tarkvara oleks kättesaadav.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eric80
HV kasutaja

|
10.01.2011 02:10:50
|
|
|
Mida siis teeb kui lisad masinasse uue ketta? Kas aparaat ise ei ole võimeline ketast endale sobivaks vormindama?
Endal siin üks LG DVD/HDD salvestaja ja ketta vahetasin pisema vastu. Menüüst vormindasin ära ja valmis!
Arvatavasti mingi linuxi baasil soft toimetab seal kettal ja paraku jah windoosa jaoks nähtamatu
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
10.01.2011 11:41:48
|
|
|
Kui puhta vormindamatta ketta arvutisse panen, siis ei toimu midagi peale selle, et seadme display vilgutab kirja (vist oli) "Please Wait" ja ongi kõik. Paari tunniga ei olnud mingit muutust, seade telekasse mingit pilti ei saada ja puldil ühelegi nupuvajutusele ei reageeri.
Võõrkeelsetes foorumites räägitigi sellest, et kogu seadme tarkvara asub kõvakettal ja ma pole mitte esimene, kellel kettaga probleeme on. Väidetavalt saab osta süsteemi koos uue kettaga esindusest ränga raha eest, kuid eesti poolt olevat küsitud ja siinsed mehed olevat selle peale käsi laiutanud.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|