Karr000 kirjutas:
wirx kirjutas:
mis mudeliga te selle rx-7te sõidu ära tegite, ma mingi suvalise rx7 võtsin, panin hj max ning kaalu sain 1050 kanti aga no kuld jääb ikka way kaugele, ringi ajad 1:01 kanti suht stabiilselt aga ikka jääb 14 seki kullast puudu, samas vaatasin, et miinium kaal oli vist 800kg, see annaks tõuke paremale ajale kindlasti juurde, aga ei tea mis auto valida
sama jutt siin. Ise olen 90' RX-7'ga proovinud, tuuningut täie kopika eest ja pole võidulootustki... Mingit special RX-7 versiooni ehk vaja, mingit rinka vms oma?
Okei, tegin ka selle sõidu ära. Esimesele kohale ei üritanudki pürgida nagu ka mitmetes teistes Seasonal Eventides, kuna esimesel kohal sõitev auto läheb lihtsalt liiga pikalt eest ära, et ettenähtud ringide jooksul talle järele jõuda. Seega eesmärgiks võtsin karikakohale saada. Selle vanema RX-7'ga oli asi täiesti võimatu, seega ostsin uuema ja ajasin trimmi ja kaalu. Skid Recovery peal ja ABS 1 peal ning teine koht tuli ilma suure pingutuseta esimesel korral. Olen rahul, arvestades et olen eluaeg rooliga mänginud kuid PS3'l sõidan puldiga. icon_biggrin.gif
----
puldiga , AT ja selliste seadetega viimasel ringil saab esimeseks, ajad 1.00xx ja mõnel ringil alla minuti:
RX 7 Spirit R Type A (FD) 02 Setup:-
Make it as light as Possible, add rigidity improvement, add racing ECU, add turbo #3 and upgrade all drivetrain options to max.
Add all aero parts.
Custom transmission set to 137 mph. Ideally in MT.
Full custom suspension setup:-Front/Rear
Ride Height -10/-5
Spring Rate 5/6.5
All Dampers 5/5
Anti Roll 4/4
Camber (-) 2.1/0.0
Toe 0/-0.20
Brakes 6/4
TCS võiks siin sees olla ja 1, max kiiruseks panna 220kmh
Teeks väikese uuringu, et mis ajaga olete suuteline sõitma Autumn Ringi.
Tingimuseks on
#TC off
#Skid Recovery off
#ASM off
#active steering off
Rehvid Racing Soft ja autodeks ise vaba valik JGTC või nn GT500 autod (jaapani touring cars) N: Xanavi nismo, Castrol Supra, Calsonic GTR jne (max 522 Bhp).
Käiku vahetage kuidas ise soovite:D
Ise sõitsin 1:11.739 midagi (DFGT) ja autoks oli Calsonic Implus GT-R 501Bhp (Saab onlines valida sealt recommend alt) _________________ PS!
küsimus järgmine,sai eile ostetud g27 ja kas kellelgi on aimu,kas gt5 kavatseb g27 ametlikult mängu optionsisse mahutada? _________________ PSN: Happy-Gamings
Youtube: Happy Gamings
FB: Happy Gamings
dreadlock, usun, et mingi patchiga ta nüüd tuleb küll, sellest palju juttu olnud ja kuskil jäi silma, et ta nagu mõtles selle üle vms aga noh, ega suurt vahet ple, ilma selle supportita olen kõik osad kullale teinud Panin nüüd just 24h sõidu käima
Nüüd mul on NELI Red Bull X2010-t _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Loe ja imesta seda platuuni keksimist ikka
Kedagi ei huvita absull mida sa kullale oled ilma milleta teinud, küsimus oli kas GT teeb G25/27 eraldi profiili et oleks nuppude muutmis võimalus olemas.
Me ei räägi sellest et a la kässar on kehva koha peal ei saagi kulda sõita ......kasutusmugavus on see sõna
Ise tahakski tegelt kõige rohkem kässari nuppu muuta teisele kohale...
Loe ja imesta seda platuuni keksimist ikka
Kedagi ei huvita absull mida sa kullale oled ilma milleta teinud, küsimus oli kas GT teeb G25/27 eraldi profiili et oleks nuppude muutmis võimalus olemas.
Me ei räägi sellest et a la kässar on kehva koha peal ei saagi kulda sõita ......kasutusmugavus on see sõna
Ise tahakski tegelt kõige rohkem kässari nuppu muuta teisele kohale...
xxlmaster, milleks mängida lolli?? Inimesi on küll ja küll, kes mult abi küsinud kuidas asju kuldadele sõita, just sellepärast, et olen sellest rääkinud või siis video üles pannud. Aga noh, eks see on juba ammu teada värk, et kui ise hästi sõita ei oska siis tuleb teisi maha teha
Youtubes isegi ühendust võetud, et mulle maksta, et ma RedBulle müüks..
Üle 2200 inimese vaadanud:
Gran Turismo 5 - Sebastian Vettel X Challenge - GOLD - 1:04:394
ma just uurin ka ainult sellepärast et tahaks nupud täis paigutada roolil ikka...sa ei pidanud ju koguma x1 ? mul ka neid hea lade juba....carbon,vettel,hele kollane,tume orants,valge,punane ja tume hõbedane _________________ PSN: Happy-Gamings
ma mäletan veel seda aega, kui platuuni meelest see X1 oli mõttetu ressurssi vastane ja milleks üldse sellist "fantaasiat" mängu toppida...
irw eks jah inimestel need asjad muutuvad,päevadega....ma muud ei suuda enam juhtida peale sedak ui ma 3 nädalat jutti ainult x1 sõitnud kõiki radu,lihtsalt ei paku muud enam pinget,loodan et nüüd rooliga saan seda pinget ka muudes autodes,jama see et pean täna alles joonised ära viima raami jaoks et rooli kasutada saaks,pole nagu mitte kuhugi seda kinnitada,aga eks proovin kohe triikimislauaga triki ära _________________ PSN: Happy-Gamings
alles tegin Vertigo race cariga Allstars sõitu, see kiskus küll pingeliseks, esimesed 2 sõitu võitsin, nürburgil eksisin mitu korda ja lõpuks jäin kolmandaks, cape-il sai kuidagi teine välja sõidetud ja tokyos ka, tokyos kadus Speed 8 vms juba stardisirgel silmist ja eks ma siis ülejäänud ringid mängisin rongi, taga olid enamus kiiremad aga mööda nad ka ei julgenud minna
Vertigo tundus jõu kaalu suhtes suht korralik, aga kurvikiirused jäävad natu väikeseks (või ma ei oska sõita), oleks pidanud ikka korraliku prototüüp auto ostma
PlatoonSgtElias, usu mind kadedusega siin küll mingit pistmist pole Suht kindel et sõidad G27 paremini kui mina kuna pole nii pikka kogemust veel selle rooliga ja teiseks, sina mängid labadega mina H shifteriga. Nagu dreadlock, juba mainis oleks vaja ikka seda profiili nuppude muutmiseks. Mis puutub X1-te siis could not care less. Mul isegi F1 täiesti ükskõik kuna see teema lihtsalt ei ole minu jaoks dreadlock, ära hakka üldse oma närve rikkuma mingi suvalise laua taga, proovisin ka kiirelt arvuti laua taga ja peale 15minti jäigi asi sinna.
Nüüd sõidan playseati taga ja nägu nalja täis, plaan ka Buttkicker Gamer2 lisaks tellida.
Aga kogu selle G27 ja playseati kohta ütleks veel nii palju et sõber mul kes on täielik pessimist sattus selle taga sõltuvusse lausa ja pidas asja päris reaalseks. Ainus mis talle kahtlasena tundus oli kruusa peal sõitmine, sõitis esisillaga aga mulje jäi talle nagu sõidaks ikka tagasilla veolisega.
Rajareits, skid oligi järgi ülejäänud oli maas. Selles mõttes et kui sa sõidad esisillaveoga siis 30-40km/h pealt gaas põhja vajutades peaks ikka sirgeks teele kiskuma
Lume koha pealt ei oska midagi rääkida, fun on lihtsalt kui kergeks rool läheb vahepeal.
hehe no mul pole võimalik tooli osta omale tean et tegu hea asjaga,kui võtan vähe suurema korteri naisega siis kindlalt teen oma tuppa korralik gaming place.praegu pean leppima ja ootama kuni valmistatakse mulle raam tugitooli ette g27 jaoks.hetkel hakkan katsetama siis rooli ja tegin omale sellise seisu _________________ PSN: Happy-Gamings
ma mäletan veel seda aega, kui platuuni meelest see X1 oli mõttetu ressurssi vastane ja milleks üldse sellist "fantaasiat" mängu toppida...
irw eks jah inimestel need asjad muutuvad,päevadega....ma muud ei suuda enam juhtida peale sedak ui ma 3 nädalat jutti ainult x1 sõitnud kõiki radu,lihtsalt ei paku muud enam pinget,loodan et nüüd rooliga saan seda pinget ka muudes autodes,jama see et pean täna alles joonised ära viima raami jaoks et rooli kasutada saaks,pole nagu mitte kuhugi seda kinnitada,aga eks proovin kohe triikimislauaga triki ära
Olen ma siis väitnud kuskil vastupidist peale seda??? Võiks nagu ikka enne mõelda mida postitad siin. Jah see on tore fun ja kerge kõiki sõite võita nüüd, aga ikkagi POINT sellel autol puudub. Samahästi oleksid nad võinud teha lihtsalt Vormel 1 masinatega sama challenge ning hiljem patchiga näiteks siukesi ulme autosi sisse tuua. Pealegi võtab sellise auto omamine mängu edasi mängimisel kogu poindi ära kuna ei ole Endurance racedes mitte kui mingisugust pinget taga Julgen oletada, et viimane lvl40 LeMans on ka vabavalik autodes... oleks siis, et 24h sõidud oleks kindlad masinad nagu real life, erinevad kategooriad jne.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
redemption, no siin ongi teine asi, millega puusse pandud, et on no limits sõitudel. Mõnes sõidus on tõsise küsimärgi all see ikka, ala ise lähed X1-ga peale, teistel Mazda MX5-d vms taolist _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Keegi ei käse teil minna mingi ulme autodega ju...
aga noh, eks hullult lahe on ju sõita ma ei tea mitusada ringi ulme autoga ja siis hõisata et tegin 20 ringiga järgmisele
esimesed 5 minutit sõitu rooliga on kriips laiali lihsalt,võib oma x1 ära unustada:D võtan mingi rahuliku asja...öelge palun mis setup panna ? ma panin roolile simulation,paower asist off..kas õieti ? _________________ PSN: Happy-Gamings
esimesed 5 minutit sõitu rooliga on kriips laiali lihsalt,võib oma x1 ära unustada:D võtan mingi rahuliku asja
Tean mida sa tunned
Rooliga on veel see eripära, et sa reaalselt tunned kui erinevad masinad ikka on, eriti kui veel manuaaliga mängid.
GT-Riga suurel kiirusel a la 3ndale käigule tunned ikka mis auto tegema hakkab
Igatahes puldiga ma seda mängu küll enam kunagi mängida ei viitsi. 1:1le autoga võita on hoopis uus tunne
kuidas tagumisne käik g27 peal funkab gt5 peal ? ma ei saa kuidagi sisse seda _________________ PSN: Happy-Gamings
ma kasutan h shifterit,surunud seda igati alla a 6es läheb,kohe lähen proovin 5-6 vahel panna,tänud mehed _________________ PSN: Happy-Gamings
ma kasutan h shifterit,surunud seda igati alla a 6es läheb,kohe lähen proovin 5-6 vahel panna,tänud mehed
Ei tea kas g27 jaoks on olukorda parandatud, aga g25 shifteri puhul oli see probleem, et see nupp mis peab kangi alla muljumisel vajutuma, see tuleb lahti ja seega ei reageeri kangi alla muljumisele.
ma kasutan h shifterit,surunud seda igati alla a 6es läheb,kohe lähen proovin 5-6 vahel panna,tänud mehed
Proovi jah nii. Äkki R sul peetis üldse, kui R on ikka see siis peaks ta tunduvalt üles potsatama kui sa ta välja võtad. Kangil ongi ta asukoht valesti välja toodud.
Igatahes jah, 6nd all paikneb ta ja mul läheb iga kell sisse
E: Muide kas keegi oskab rääkida kuidas need H shifterid üldse vastu peavad? Aja möödudes kuidagi ära ei väsi?
Proovi jah nii. Äkki R sul peetis üldse, kui R on ikka see siis peaks ta tunduvalt üles potsatama kui sa ta välja võtad. Kangil ongi ta asukoht valesti välja toodud.
E: Muide kas keegi oskab rääkida kuidas need H shifterid üldse vastu peavad? Aja möödudes kuidagi ära ei väsi?
see H läheb mul sisse ilusti nagu peaks kui tagumisele lülitad,aga ei funka näitab ainult et 6 käik sees ja kogulugu _________________ PSN: Happy-Gamings
see H läheb mul sisse ilusti nagu peaks kui tagumisele lülitad,aga ei funka näitab ainult et 6 käik sees ja kogulugu
Kas arvutis töötab. Kui seal ka ei tööta, siis arvatavasti ikka lüliti viga.
see H läheb mul sisse ilusti nagu peaks kui tagumisele lülitad,aga ei funka näitab ainult et 6 käik sees ja kogulugu
Kas arvutis töötab. Kui seal ka ei tööta, siis arvatavasti ikka lüliti viga.
pole arvutile kordagi paigaldanud eile alles soetasin,aga ma proovin dirt2 korra ps3 peal kas seal töötab _________________ PSN: Happy-Gamings
Imelik
Aga paneelist kus sul need neli musta nuppu on, läheb tagurpidi käik sisse kui seda ülemist nuppu vajutad (kolmnurka).
kle ja sealt nupp töötab enesest,proovisin dirt2 ja no seal ei funganud ka nii et kuuenda käigu kohapeale sisse vajutada.kas ma mingit plaati ei pea installima algul ? kuigi see vast loll küsimus _________________ PSN: Happy-Gamings
Imelik
Aga paneelist kus sul need neli musta nuppu on, läheb tagurpidi käik sisse kui seda ülemist nuppu vajutad (kolmnurka).
kle ja sealt nupp töötab enesest,proovisin dirt2 ja no seal ei funganud ka nii et kuuenda käigu kohapeale sisse vajutada.kas ma mingit plaati ei pea installima algul ? kuigi see vast loll küsimus
ei pea midagi installima
Sul lihtsalt mingi defektiga kang sattunud siis. Iseenesest lihtne asi mida parandada aga see rikuks garantii nii et mine vii tagasi
Igaksjuhuks veel, oled ikka kindel et sa panid R sisse? Tunned erinevust kui tõmbad välja 6nd v R?
Imelik
kle ja sealt nupp töötab enesest,proovisin dirt2 ja no seal ei funganud ka nii et kuuenda käigu kohapeale sisse vajutada.kas ma mingit plaati ei pea installima algul ? kuigi see vast loll küsimus
ei pea midagi installima
Sul lihtsalt mingi defektiga kang sattunud siis. Iseenesest lihtne asi mida parandada aga see rikuks garantii nii et mine vii tagasi
Igaksjuhuks veel, oled ikka kindel et sa panid R sisse? Tunned erinevust kui tõmbad välja 6nd v R?
jaa mees ma võhik pole ja selliseid asju tunnen,vägagi hästi arusaadav vahe kui tagumine sees,ma kohe proovin 1 korra veel ,sest lülitasin ps3 välja ja ainus controller mis taga nüüd on g27 ja eks näis ehk oli mingi kontakt kui ei siis homme poodi _________________ PSN: Happy-Gamings
dreadlock, hmm, G27-l töötab ju minuarust ainult kolmnurka vajutades tagurdamine.. G25-l sai seda asendit muuta, et kas on WRC stiilis käigu vahetus või 6käiguline. Kui valisid viimase siis töötas reverse ilusti. G27-l aga defaultis kohe 6speed ja reverse mul ka ei tööta igatahes niiviisi, ei Euronicus ega kuskil, hoiad käiguka peal seda kolmnurka all ja siis tagurdab kenasti. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
dreadlock, hmm, G27-l töötab ju minuarust ainult kolmnurka vajutades tagurdamine.. G25-l sai seda asendit muuta, et kas on WRC stiilis käigu vahetus või 6käiguline. Kui valisid viimase siis töötas reverse ilusti. G27-l aga defaultis kohe 6speed ja reverse mul ka ei tööta igatahes niiviisi, ei Euronicus ega kuskil, hoiad käiguka peal seda kolmnurka all ja siis tagurdab kenasti.
WTF???
Mul siis mingi "eriline" süsteem et kõik toimib nii nagu peab?
xxlmaster, pean proovima kui sõit läbi saab... igatahes jah ise ka imestasin, et wtf, miks kolmnurka näppima pean, et miks nagu normaalne tagurdamis käik sisse ei lähe.. õigesse asendisse lükkan küll aga midagi ei juhtu lihtsalt. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ma leidsin lehe kus räägib ka et reverse töötab mängus ilusti...ja siis kus paljud räägivad et neil see nii ei tööta....
One point of note: When shifting to reverse, if it feels like reverse doesn't work, don't confuse your self (I was confused). It does work!
If you let the clutch out before you give the engine some fuel, you'll stall the motor and the car won't move (Just like a lot of real cars eh?!)
So don't forget to give a little accel pedal before letting the clutch out if you want to go in reverse. _________________ PSN: Happy-Gamings
PlatoonSgtElias, tõesti imelik
Mul esimesest hetkest kui rooli järgi panin töötas. Eks mugavam ole muidugi kolmnurka kohe pressida aga ise lülitan alati kangist (nii tihti kui teda vaja läheb).
Muide, kui euronics-is võistlus oli, kas mängisite labadega või H shifteriga/siduriga?
dreadlock kirjutas:
ma leidsin lehe kus räägib ka et reverse töötab mängus ilusti...ja siis kus paljud räägivad et neil see nii ei tööta....
One point of note: When shifting to reverse, if it feels like reverse doesn't work, don't confuse your self (I was confused). It does work!
If you let the clutch out before you give the engine some fuel, you'll stall the motor and the car won't move (Just like a lot of real cars eh?!)
So don't forget to give a little accel pedal before letting the clutch out if you want to go in reverse.
no see kõik on õige aga kas sul on HUD tühi et ei näe kas R on sees v 6 käik?
Muidu jah, väljasuretamis efekt on olemas.
Mul esimesest hetkest kui rooli järgi panin töötas. Eks mugavam ole muidugi kolmnurka kohe pressida aga ise lülitan alati kangist (nii tihti kui teda vaja läheb).
Muide, kui euronics-is võistlus oli, kas mängisite labadega või H shifteriga/siduriga?
dreadlock kirjutas:
So don't forget to give a little accel pedal before letting the clutch out if you want to go in reverse.
kle ei mul hud hetkel peal ikka.pmst junn läheb sisse ilusti,siis liigutan paremale ja alla ja alati kirjutab 6 käik a tagurpidi ei liigu enivei,olen proovinud 5-6 positsioonilt ja no midagi.sa mida vajutad all hoiad kui tagumist sisse paned ? _________________ PSN: Happy-Gamings
dreadlock kirjutas:
kle ei mul hud hetkel peal ikka.pmst junn läheb sisse ilusti,siis liigutan paremale ja alla ja alati kirjutab 6 käik a tagurpidi ei liigu enivei,olen proovinud 5-6 positsioonilt ja no midagi.sa mida vajutad all hoiad kui tagumist sisse paned ?
Ei. Mul kõik toimib by default. Algul arvasin et siduri aktiveerimisega hakkab mingi teema aga seegi töötab ideaalselt. Mul pole ühtegi halba sõna, saaks nuppe vahetada oleks täis lux.
väga kahtlane...kas ma peaks tagasi poodi minema või ootama gt5 patchi roolile ? _________________ PSN: Happy-Gamings
väga kahtlane...kas ma peaks tagasi poodi minema või ootama gt5 patchi roolile ?
No samas platuunil ka ei tööta ja kui ta sul teistes automängudes ka ei tööta siis on ikka jama ju. Tõmba shifti demo(juhul kui mängu ei ole sul), seal peab kindlalt töötama R aga PS3me versioonil oli vist mingi asi et sidur ei toiminud vms
enivei, kui shiftis ikka sisse ei lähe soovitan garantiid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.