praegune kellaaeg 21.06.2025 13:05:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Clover
HV veteran

|
05.01.2011 02:12:29
ASUS Eee Slate EP121 | Eee Pad Slider | Eee Pad Transformer | Eee Pad MeMO |
|
|
Praegu Vegases toimuval CES üritusel kuulutati just äsja välja mõned väga huvitavad tahvelarvutid ning kuigi mõne kohta oli juba teada pool aastat tagasi, nüüd teame me täpsemaid andmeid.
ASUS Eee Slate EP121
Kuigi hind 999$-1099$ (oleneb mudelist) on üsnagi kallis on ta seda igati väärt. Kuni 4GB RAM, Intel Core i5, Bluetooth 3, Wacom digitizer, mini HDMI väljund, Win7 - mida veel tahta? Ma tõesti usun et seekord saadi hakkama tõeliselt korraliku Win7 tahvelarvutiga. Kuigi veel ei ole teada kaua ta aku vastu peab, siis pool aastat tagasi lubati talle 10h, eks näis. Müüki on teda oodata selle aasta esimeses veerandis. Müügile tuleb juba jaanuaris!
ASUS Eee Pad Slider
Tegemist on 10.1 tollise Android 3 (Honeycomb) peal jooksva tabletiga millel on slaideriga klaviatuur. Kahjuks ei ole teada aku kestvust kuid kõigile kellele istub Android peaksid olema rahul selle elaja specidega. Hind on 499$-799$ vahel (sõltub mudelist).
Oodata võite teda mais.
ASUS Eee Pad Transformer
Slideriga peaaegu samade andmetega Adroidi tablet mis sobib neile kes ei taha koguaeg klaviatuuri kaasas tassida. Aku kestvuseks on lubatud 8h.. ahjaa, siis kui ta on klaviatuuriga koos on aku vastupidavus kuni 16h! meeldib? Hind on 399$-699$ ning oodata on teda aprillis.
ASUS Eee Pad MeMO
Tegu on 7" 1024 x 600 tahvelarvutiga mis samuti jooksutab Android 3, dual-core 1.2GHz Qualcomm 8260 protsessoriga, kahe kaameraga (1.2 MP ees, 5MP taga koos LED välguga), capacitive stylus. Samuti kasutab see pisike tablet stereo Bluetooth peakomplekti (viimasle pildil) nimega "MeMic".
Hind on 499$-699$ ning müügile ilmub juunis.
viimati muutis Clover 05.01.2011 02:38:22, muudetud 5 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
05.01.2011 02:15:44
|
|
|
Slate on okei, aga resolutsioon võiks ägedam olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
05.01.2011 18:44:59
|
|
|
ma ootasin seda 12" Wn7 tabletit juba pool aastat, nüüd vaja veel teada saada kui höästi aku peab, sest muu tundub praegu oivaline. Kahju ainult et hind nii kõrge, kui Ameerikas 1100$ siis Eestisse tuues hakkab maksma 17-18k. Tuleb hakata lootma et keegi teeb tripi Ameerikasse ja toob meile üle piiri ilma tollimaksuta
EDIT: - Lisasin Slider'i ja Transformer'i hinnad ja kõigi kolme müügiletuleku ajad.
EDIT 2: - Lisasin ASUS Eee Pad MeMO.
Keegi Ameerikasse ei kavatse sõita lähiajal? Ma tahaks ühte tabletit
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
06.01.2011 01:39:26
|
|
|
Slate saab siiski IPS ekraani.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
06.01.2011 17:06:01
|
|
|
Huvitav kas seda Eesti poodidest kas saama hakkab? Oleks vähem jama välismaalt saamisega, samas ma usun et Eestis kujuneks hind 18-19k juurde (sorry, ma mõtlen siiamaani kroonides). Vähemalt selline oli minu arust MacBook Pro hind Eestis ning USA's ta maksis 1100$.
Ning kes seda üldse müüma hakkavad? Microsofti poed? Kas Eestis kah mõni selline oleks kuhu selline kaup jõuaks?
Tegelt pole vist mõtet loota, aga ei tea samas kuidas USAst seda tellida saaks, Amazon ütleb et postitab selle ainult US siseselt, eBay'ga ei taha riskida sellise suure summa puhul, teisi kohti aga ma ei tea.
Mingi aasta tagasi oli siin foorumis keegi kes just oli USA'st tulemas ja pakkus et toob kaupa seal neile kes tahab, mõni selline võiks jälle välja ilmuda
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|