Sattusin Black Mountain Radio't kuulama. Ma usun, et tükk maad parem huumor kui meie aastavahetuse teleprogamm näiteks.
Tabitha meenutab natuke kreisiraadio Jürtot, kuigi mõistust tundub olevat rohkem jagatud.
Igal juhul soovitan kõigil kuulata, kes veel ei ole.
Tekkis üks probleem. Nimelt olen kohe main quest'i lõpetamas ja nagu ma aru saan, siis mängu jätkata ei saa?
Tean, et selle välitimiseks on mod olemas, aga siis lööb see mängu DLC peale eriti sassi? Ehk keegi Fallout 3 ja Brotherhood of Steel DLC puhul proovis? Loogiliselt ei tohiks mängu saada jätkata, siis kui oled mod'iga jätkata. Või siis vähemalt kõik need questid jms sa oled teinud nullitakse ära?
Ehk on vist hetkel parim valik mäng pooleli jätta... _________________ TALUSILDID
kui kõik kohad läbi käidud ja muud questid tehtud (või no vähemalt suuremas osaski) siis on tõesti sisu ammendund vist, aga kui ikkagi on rapsitud ainult main questiga ja kaarti pole suurt avastanudki siis oleks minumeelest küll epic waste of good content kui lasta mängul lihtsalt "otsa saada".
ise pole seda main questi teinudki eriti, vahepeal läks juba meelest ära, et selline asi üldse oli igasugu muud tegevust on ikka räigelt palju ja kohati isegi tundub, et liiga overwhelming selle koha pealt.
aga dude, miks sa main questi ära lõpetada tahad? las see ootab siis ja hakka muud värki explorima rahulikult. kui enam ei viitsi mingil hetkel siis mine tee main questi viimased lükked ja pane asjale punkt. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Endal läks vist pea 75 tundi terve asja läbi tegemine, kõrval questidest oleks võind veel erinevate kaaslaste omad teha aga kui mängust üle 70 tunni kätte saad siis on juba väga bro ja ennast ületav oli juba see et üldse nii kaua asja juures sai püsitud. Hea asi ikka küll
Mis must-have mod'e keegi soovitada oskab? Mõtlen just selliseid basic asju, mitte lihtsalt ainult mingi uusi relvi / tegelasi / asukohti. Endal praegu:
Mängin seda mängu vahel... väga lahe mäng on! ei taha veel ära lõpetada. käin kolan ringi ja teen igasuguseid side queste kui leian Uurin seda Fallout wikit ka vahel aga nüüd on selline mure et, sealt wikist pole seda vastust leidnud kahjuks nimelt tahaks teha neid queste nagu Tend To Your Business ja Eyesight to the Blind aga mitte kuidagi ei saa neid queste sealt hidden valleyst nagu alustatud :S eelnimetatud esimesest questist rääkides ei anna see paladin hardin mulle mitte mingisugust alust jutuga quest kätte saada ja viimasena nimetatud quest ei leia ma seda Elder McNamara mitte kuskilt poolt Segane jutt jäi ehk aga loodan et saite aru ja oskab keegi mind äkki aidata ?
Ennem tuleb ära teha Still in the Dark ja vastavalt selles questis tehtud valikutele saad ühe enda nimetatud quest'idest ära teha. Vähemalt sedasi ütleb wiki. _________________ TALUSILDID
tänud sulle... aga see Still in the Dark on mul tehtud hmm mis valikud siis ju siis tegin midagi valesti :S Kas ma seda combat armor vms treeningut ei saagi siis v ? aga kas see muudab kui midagi kui ma alguses lolli peaga selle Cassi ära killisin ja pärast need van graffid pealekauba ?
Gap, mul oli selline probleem, et tegin Still in the Darki ära ja siis selle Elder McNamaraga rääkides (tema käest peaks saama uue questi) ei ütle ta mulle midagi. Uurisin tükk aega ja lõpuks oli ainuke võimalus mul consolisse kirjutada kood, mis viib mind automaatselt selle questini.
Muidu mängu tegemiseks läks üle 50h, ikka tasemel mäng on
viimati muutis estplayer 13.01.2011 22:18:39, muudetud 1 kord
Gap, oleneb, kes sai uueks juhuks Still in the Dark quest'is. Temalt peaksid saama. Aga kui oled vennad juba ära tapnud, siis ei pruugi saada jamh. _________________ TALUSILDID
nujah ei saanud ma seda Brotherhoodi respecti ikkagi Kokkuvõtteks pidin ma selle punkri ikkagi hävitama kuna ma töötan NCR-i heaks siis oli mul vaja seal questis for the republic ülessanne, find the brotherhood steel chapter in this area and deal with them vaja neid sõbrustada vms aga kuna mul ei olnud mitte mingit võimalust seda rääkida siis selle Mc Namaraga siis pidin nii toimima... kuigi mul oli see Still in the Dark tehtud nii et see Elder Mc Namara jäi juhiks siis millegipärast ma ei saanud temaga rääkida nii mäng on ikkagi nii bugine :S eks siis kui kunagi on viitsimist teeb teistmoodi selle asja... Millegipärast meeldib mulle selle NCR heaks töötada on see hea muidu ? Mingi Yes Man käib ka pinda vahepeal Vahepeal viskab kirja et Return to Yes Man kuigi mul on käidud juba tema juures... Kas Yes Man on ka hea siis muidu ? Mr House hävitasin ära,kuna polnud muud võimalust NCR heaks töötades... oli see Mr House muidu hea ? sry kui rumalad küsimused aga mind huvitab see lihtsalt kuna need tegelased ajavad seal ikka segadusse... aga noh eks teinekord alustab uuest otsast peale siis saab jälle teistmoodi toimida
Gap, oleneb, kes sai uueks juhuks Still in the Dark quest'is. Temalt peaksid saama. Aga kui oled vennad juba ära tapnud, siis ei pruugi saada jamh. icon_biggrin.gif
Ei tohiks vahet olla. Vähemalt ise koksasin Van Graffid ära Plasma Casteri saamiseks ja sai too Brotherhoodi quest ka hiljem ära tehtud. Lihtsalt ei pidanud Freesides käima vaid rääkisin kohe tolle paladiniga uuesti nii kui questi andis.
tsitaat:
Kas ma seda combat armor vms treeningut ei saagi siis v ?
Kahest kohast on võimalik saada: üks on läbi brotherhoodi ja teine on läbi Arcade Gannoni (mormoonifortist). Selle raames saada sa ka vana Enclave soomuse (fallout 2-st)
Hetkel vast mingi 30 tundi mängitud ja tegelane level 6 või 7
wat.
Seisad kohapeal?
Peale 5-6 mängutundi on juba sellistes levelites. (HC)
30 tunniga jõuab ~ 70% kaardist läbi käia.
68 mängutundi - alla 50 % kaardist ja main on esimest korda new vegases. teine mängukord kõige raskemaga. lvl cap on suht pointless. sama nagu need challenged mille eest ulme xpi saab _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Ringi hulkudes saabub level 30 kuidagi liiga ruttu ja kaob huvi edasi teha sidequeste. Pole ise eriti suur modede uurija netis, seetõttu küsin, et kas on olemas mod, mis lükkab levelite saamise edasi. Midagi sellist, et saad vähem XP või järgmise levelilini on vaja rohkem XP punkte.
See on selline kahtlane teema jamh. Ise jätsin hetkel mängu lihtsalt seisma, kuni uus DLC välja tuleb. Slsmõttes, et see mod peksab mängu vast sassi, kui uus näiteks varsti tuleb Dead Money peale panna.
Loogiliselt võiks ju nii olla, et DLC lisab lihtsalt uued perk'id ja teed oma mod'iga saadud leveleid lihtsalt edasi, aga jamh. Ei kujuta ette, mis saab. Lisaks on mul tunne, et kui levelid sama kiiresti edasi tulevad, siis on tegelane üsna pea täiesti overpowered. _________________ TALUSILDID
kui levelid sama kiiresti edasi tulevad, siis on tegelane üsna pea täiesti overpowered.
esimest korda mängides oli lvl 15 ja suht overpowered, teisel mängukorral olin lvl 10 kanti juba kole kapp valmis. ainuke probleem oli see et close combatis oli õige ammo kodus, või jalutasin kuskil kogemata miini otsa ja jalg või kaks kuule lendasid... _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Hakkasin mängima ja tundub jah huvitavam kui F3, kuid viimane on juba ära tüüdanud ka. Hetkel mingi level 12. Main questiga sealmaal, kus tõin hr Majale kiibi. Hetkel kolan niisama ringi ja vaatan, mis teha saab. Hunnik imelikke queste on õhus, kuid ei liigu kuhugile edasi. Brotherhoodis on vaultis käimata varuosa järgi, kuna ei saa lifti tööle. NCRi outpostidele viin koode, kuid deathclawi käest saan pasunasse, rääkida vaja selle vägistatud sõduriga, kuid see jookseb sellise ajuga eest ära, et ei saa kuidagi kätte. Lisaks veel mutantide raadiojaam vaja sulgeda, kuid seal ka kuidagi ummikusse sattunud.
Muidu aga pole viga _________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.