praegune kellaaeg 09.08.2025 20:34:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LightsabeR
HV veteran

|
04.01.2011 00:53:53
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
Samas kui sa tunned, et oled nii kõrge kaarega mängija ja väike fun frag korda ei lähe siis sulle on paar pointless SnD servut olemas.
Nendes on alati kõrgem pilotaaz, keegi ei kämbi, ainult puhas sikll vahib teise mängu ja ootad kuni asi maha on võetud  |
Kas sinu jaoks on olemas vaid kaks äärmust? Ehk siis see, mis toimub Nuketown'is DEM/DOM mängides, on "fun frag", ja see, mis toimub korralike mappide peal S&D serverites, on "puhas skill"? Mingit vahepealset varianti pole olamas, jah?
Kogu Black Ops on minu meelest üks suur fun frag. See pole mäng, mida on võimalik n.ö "tõsiselt" mängida, vähemalt mitte enne seda, kui korralikud mod'id väljas.
Kui ma oleks "kõrge kaarega" mängija, siis ei raiskaks ma BO peale üldse aega. Kuna aga hetkel eelistan tõsisema mängimise asemel pub servudes ringi koperdada, siis ajab BO asja ära küll.
Ja BO S&D serverites ei ole reeglina mingit kõrget pilotaaži. Kui spectate'ides enamik ajast /facepalm teed, siis on S&D mängimine ikka paras nuhtlus.
viimati muutis LightsabeR 04.01.2011 00:57:13, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
04.01.2011 00:54:33
|
|
|
WäntWõll, ära kekka.
Objective based mängus panna Nuketown pidevalt peale on küll jabur otsus. Fun frag'ist on asi kaugel. Kui sa tahad, et su server lihtsalt mingeid huupilahmijaid täis oleks, siis muidugi, lase edasi selle plaaniga.
Ise viimase nädalaga mitu serverit leidnud (nii Dem kui TDM), kus pidevalt rahvas sees ja juba mitu nime ka tuttavad on.
Viitsiks ainult kätte võtta end ja veits rohkem mängida, saaks kiiremini leveleid.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
04.01.2011 01:16:59
|
|
|
Nuketown domination on täiesti võimalik edukalt mängida, aga suitsugranaadid on kohustusliku varustuse nimekirjas.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
04.01.2011 01:17:57
|
|
|
tsitaat: |
Kogu Black Ops on minu meelest üks suur fun frag.
|
Väga õige seda ootasingi
Mingit skilli polegi vaja taga otsida ja üheski mapis ei pääse ilma nade spämmi või tubita, see on lijhtsalt selle mängu osa.
On olemas servereid kus käib hea punt koos aga ikka ja jälle juhtub sinna üks vend kes võtab seda samamoodi nagu igat suvalist.
Tulemus, kõigil huvitav osa kadunud.
Seega imelik on pidada neid kes kuskil nuketownis mõtetut möllu panevad imelikeks.
Lihtsalt osadele ei ole selline asi meeldiv aga kas see pärast muutub keegi paremaks teisest.
Igaüks mängib seda mis talle meeldib ja kuniks on levelid mida täita, siis miks mitte seda kuskil möllu käigus efektiivselt täita.
Nagu sa ise LightsabeR, ilmekalt näitasid 100h 9 lvl
Lihtsalt seda saab kiiremini kui ei vali vahendeid
lisaks 175.- krooni kuus võib võta igaüks endale või mõnega pundi peale servu ja teha seda kõike mida hing ihkab.
Kuna hetkel ei ole võtta üle 4 memberi siis panemegi seda mis meile meeldib segases seltskonnas kus kõik lubatud ja võrdses seisus.
BO pole just kõige parem platvorm vist kah selleks, et sealt hakata mingit hästi lihvitud teamplayd välja võluma.
Püsiv tiim käib koos mängimas (harjutamas) mingi eesmärgi nimel on teine asi, olen ka seda harrastanud.
Seega mis ikka ja mida siin tõestada/vaielda, serverid kimbuga igaüks mängib seal kus hea, aga see et kellegi mingi tegevus tundub väär siis see on pöördvõrdeline ja mida seal ikka arutada.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.01.2011 01:37:30
|
|
|
Mingit skilli polegi vaja taga otsida ja üheski mapis ei pääse ilma nade spämmi või tubita, see on lijhtsalt selle mängu osa. |
Kõik teised mapid, peale Nuketown'i, on täiesti mängitavad. Jah, spämmi esineb igal pool, kuid vähemalt pole mujal võimalik oma spawnist granaatidega spämmima hakates kille koguda.
Seega imelik on pidada neid kes kuskil nuketownis mõtetut möllu panevad imelikeks.
Lihtsalt osadele ei ole selline asi meeldiv aga kas see pärast muutub keegi paremaks teisest. |
Ma ei pea neid imelikeks, ma lihtalt väidan, et see on mõttetu spämm, mis seal toimub.
Ja kui aus olla, siis pean ma seda mängijat, kes on võimeline saama igal mapil hea score'i, paremaks, kui seda mängijat, kes Nuketown'is midagi kogemata korda suudab saata.
Ma olen suht kindel, et inimest, kes pole elu sees arvutimänge mänginud, on võimalik mõnekümne minutiga õpetada Nuketown'il DEM/DOM nii mängima, et ta saab kõvasti kille ja lõpetab positiivse KDR'iga. Annad talle LMG pihku, näitad kätte koha, kus ta peab seisma, näitad, mis suunas peab sihtima ja siis käsed iga sekundi tagant vasakut hiire klahvi klõpsata.
Igaüks mängib seda mis talle meeldib ja kuniks on levelid mida täita, siis miks mitte seda kuskil möllu käigus efektiivselt täita. |
Sest sellise möllu sees on igav, sinu enda oskused ei loe seal praktiliselt midagi ja sa ei arene mängijana absoluutselt?
lisaks 175.- krooni kuus võib võta igaüks endale või mõnega pundi peale servu ja teha seda kõike mida hing ihkab.
Kuna hetkel ei ole võtta üle 4 memberi siis panemegi seda mis meile meeldib segases seltskonnas kus kõik lubatud ja võrdses seisus. |
Selleks, et kõik oleks lubatud ja võrdes seisus, peab mängima Nuketown'i peal DEM/DOM'i? Ok, arusaadav. Igale oma.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
04.01.2011 01:43:40
|
|
|
Mis värk Sul selle skilliga on? Kogu aeg mingi skilli jutt käib.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
ventt
HV kasutaja
|
04.01.2011 01:46:24
|
|
|
Jagage steami accounte, saab koos mängida.
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.01.2011 02:07:48
|
|
|
XATM092 kirjutas: |
Mis värk Sul selle skilliga on? Kogu aeg mingi skilli jutt käib.  |
Mis mõttes, mis värk? Kas sõna "skill" jääb sulle mõistmatuks? Mängija oskustest käib jutt.
Ja miks ei või online mängu teemas rääkida mängijate oskustest? Minu arust on see võrdlemisi oluline osa online mängude juures, kus eesmärgiks on vastastest jagu saada.
Pealegi, ma ei räägi sellest koguaeg, vaid pigem siis, kui tunnen, et seda on vaja seda mainida. Näiteks nagu praegune arutelu, kus üritan seletada, et Nuketown'is DOM/DEM mängimiseks pole mängijatel oskusi vaja.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
sstenku
HV vaatleja
|
04.01.2011 02:09:25
|
|
|
stenku321
_________________ Call Of Duty Black Ops |
|
tagasi üles |
|
 |
ventt
HV kasutaja
|
04.01.2011 02:31:05
|
|
|
sstenku, lisasin.
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
04.01.2011 02:37:12
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Näiteks nagu praegune arutelu, kus üritan seletada, et Nuketown'is DOM/DEM mängimiseks pole mängijatel oskusi vaja. |
Ja millises mapis siis on skilli vaja? Igas mapis saab sihtmärke kämpida. Suuremates mappides on see isegi lihtsam kuna on rohkem kohti kuhu end peita.
Kasutage skilli ning tapke ära need kämperid ja spammerid kui häirib et kõik ei kasuta ausaid võtteid ning tööriistu (tõlge: Ei mängi nii, et skilliga mängijatel lihtsam oleks).
Väike mäp ju ning peidukohti on vähe.
viimati muutis XATM092 04.01.2011 03:03:45, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
ventt
HV kasutaja
|
04.01.2011 02:50:27
|
|
|
XATM092, Nuketownis on vaja skilli
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
04.01.2011 03:04:07
|
|
|
Mulle ausaltöeldes ei meeldi kui mängus inimesed pidevalt kirjutavad "get some skill" vms.. miks ma peaks? see pole mingi eluksvajalik oskus millega hiljem hakkad raha teenima. on siis teie vanemad uhked teie üle et teil sellised "oskused" ?
Mina igastahes mängin et oleks lõbus. Muidugi on tore võtta kätte Famas või AK-47 ja üritada korralikult mängida, kuid ma ei saa aru nendest kes teevad maha "nuubtoobereid" . Nujh mul kah üks komplekt selline kus relval granaadiheitja küljes, ja siis? minu arust on täitsa naljakas vaadata kuidas mängijad lendavad kui plahvatus kõrval toimub. vajab see "skilli" ? ei (kuigi ma ütleks et kui sa ikka suudad ära tappa teisel pool kaarti olevat snaiprit enne kui tema sind, siis see on küll "oskus" või vähemalt hea vedamine). Kuid kas see on lõbus ja äge? oojaa. ning tavaliselt kui ma mängin call of duty't siis ma tahangi et oleks lõbus.
Kuigi BO olemas, mängin ikka veel mõnikord MW2. olen mänginud seda selle väljatulekust saati.. läpaka peal kasutades trackpadi (vot see on skill! ) seepärast pole kunagi paarisrelvi kasutanud. nüüd mingi kuu aega tagasi leidsin mingi hiire, otsustasin et oleks lahe proovida kui palju parem on sellega mängida, ja selleks tegin lahti G18 paarisversiooni. minu arust täiega lõbus on nendega ringi joosta ja tappa. Muidugi natukene ebaaus teiste vastu, aga mis te virisete, pumbad on samasugused, ning mõlemad tapavad ainult lähidistantsil, mis sul siis rasket mind kaugelt ära tappa. igal relval on miinused, aga keegi ei arvesta nendega.
Samuti nagu ka tuubid, neil ainult 2 laengut, muude relvadega saab palju rohkem mängijaid ära tappa, seepärast minu arust kõik on õiglane. Kõige naljakamad on need mängijad kes karjuvad "noobtubers noobtubers!!!" ise samal ajal jooksevad ringi Close Range Combat mappides ning tapavad kasutades quickscope. Mul pole midagi snaiperite vastu kuigi ise ei mängi nendega, aga no kurat kui sa tapad pisikesel kaardil 1-2 meetri kauguselt snaipriga vot siis oled sa hullem kui noobtuber. Kas tõesti on snaiper selleks?
LightsabeR kirjutas: |
Ja miks ei või online mängu teemas rääkida mängijate oskustest? Minu arust on see võrdlemisi oluline osa online mängude juures, kus eesmärgiks on vastastest jagu saada. |
Kui mängu mõte on vastastest jagu saada siis miks tulevad inimesed küsitlema minu mooduseid? Ma kasutan seda mis on lõbus, või kui juba pingutada eesmärgi nimel (milleks on tappa) siis valin selle mis tapab kõige paremini... kui sul midagi selle vastu, siis tapa vastu.
Tegelt kui niimodi mõelda siis ka campimine on õigustatud (mina ise ei cämbi, ma pole nii kannatlik), sest kui ülesandeks on flagi/baasi kaitsmine, siis ei loe ju mitu mängijat sa tapad, ülesanne on kauem ja rohkem baase enda käes hoida, loomulikult on enda baasis cämpimine ja selle kaitsmine kõige õigem strateegia.
Tegelt kõige tähtsam punkt on vist: ma maksin selle mängu eest, seepärast ma kasutan kõiki relvi mis kaasa tulid, teiste arvamus ei koti Lihtsalt tõin välja oma seisukoha kogu selle mahategemise kohta.
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
04.01.2011 03:26:13
|
|
|
ventt kirjutas: |
XATM092, Nuketownis on vaja skilli |
Nuketownis on vaja olla õigel ajal õiges kohas, muidu saad igast asendist pepuseksi (eriti veel, kui 18 slotine server on puupüsti täis).
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
04.01.2011 08:28:36
|
|
|
Clover, Anna andeks aga kogu su jutt on "kibestunud kämperi hala".
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
04.01.2011 10:47:54
|
|
|
Aga minumeelest on kõige ägedamad vennad need kes peale seda kui lihtsalt kogemata oled u. 4 inimest järjest ära tapnud nii noa tomahawki ja ükskõik mis asjaga veel ja seda puhtast luckist ja hakkavad karjuma, et oled cheater ja kämper ja gay jms asjad. Kõige parem oli eile kui keegi kutsus mind RC-XD NOOOB- iks.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Microx
HV kasutaja

|
04.01.2011 11:49:43
|
|
|
Clover kirjutas: |
Nujh mul kah üks komplekt selline kus relval granaadiheitja küljes, ja siis? minu arust on täitsa naljakas vaadata kuidas mängijad lendavad kui plahvatus kõrval toimub. vajab see "skilli" ? ei (kuigi ma ütleks et kui sa ikka suudad ära tappa teisel pool kaarti olevat snaiprit enne kui tema sind, siis see on küll "oskus" või vähemalt hea vedamine). Kuid kas see on lõbus ja äge? oojaa. ning tavaliselt kui ma mängin call of duty't siis ma tahangi et oleks lõbus. |
Ega,kui sa kuskil kicki/banni saad,siis ära tule siia halama,et bannitakse niisama saad banni,kuna see on niiüelda ''Noobtuberite relv''.Ära võta isiklikult
Minu kõige naljakam kogemus oli,siis kui sain ''chopper gunneri'' killsteak awardi,kütsin skoori 26|0 peale ja viskasin ''care package'' ja sain uuesti ''chopper gunneri'' killstreak awardi siis jõutsin kuskil 35|0 teha ja oli bann peal põhjuseks oli CHEATER!!!!!!!
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
04.01.2011 12:26:15
|
|
|
Viimasel ajal päris tihti tulnud skoore 34-2 jne (TDM). Ilmselgelt sõimatakse häkkeriks või jobikotiks vms
Päris naljakas on.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
04.01.2011 13:15:32
|
|
|
Microx kirjutas: |
Nujh mul kah üks komplekt selline kus relval granaadiheitja küljes, ja siis? minu arust on täitsa naljakas vaadata kuidas mängijad lendavad kui plahvatus kõrval toimub. vajab see "skilli" ? ei (kuigi ma ütleks et kui sa ikka suudad ära tappa teisel pool kaarti olevat snaiprit enne kui tema sind, siis see on küll "oskus" või vähemalt hea vedamine). Kuid kas see on lõbus ja äge? oojaa. ning tavaliselt kui ma mängin call of duty't siis ma tahangi et oleks lõbus. |
Ega,kui sa kuskil kicki/banni saad,siis ära tule siia halama,et bannitakse niisama saad banni,kuna see on niiüelda ''Noobtuberite relv''.Ära võta isiklikult
Minu kõige naljakam kogemus oli,siis kui sain ''chopper gunneri'' killsteak awardi,kütsin skoori 26|0 peale ja viskasin ''care package'' ja sain uuesti ''chopper gunneri'' killstreak awardi siis jõutsin kuskil 35|0 teha ja oli bann peal põhjuseks oli CHEATER!!!!!!! |
Mul oli eile sama lugu, sain Chopper Gunneriks ja võtsin nii 30 meest maha ja mingi vend hakkas mölisema, et sulaselge hacker olen jne, õnneks kicki/banni ei saanud.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
04.01.2011 13:45:36
|
|
|
Ega need kes actually mängida oskavad ongi kõik xiiterid.
Selline elu ongi cod mängudes ja ei kao see mitte kuhugi.
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
04.01.2011 14:52:13
|
|
|
Mingi päev demolitionit põrutades saime esimeses raundis kõvasti sugeda.... ühe kindla jolleri käest. Tüüp ragistas paar chopperit + muu huina-muina.
Teises pooles oli mul vähe õnne ja lajatasin samaga vastu. Tulemuseks, löödi selverist nahhui.
Lihtsalt servu omanik ei suutnud taluda seda kui vahest ka talle vastu kukalt antakse.
Viimasel ajal suht tüüpiline käitumine.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
tengelbach
HV vaatleja

|
04.01.2011 14:54:16
|
|
|
Ma vahel peale eriti ilusat ja uskumatut killi, mis on juhtunud sulaselgelt asjaolude kokkulangemise tulemusena mõtlen, kuidas vaene vennike pärast killcamis seda uuesti läbi elas ja nüüd suu hämmastusest lahti mõtleb, mis pagana tüüpide vastu ta mängima peab Ja siis tuleb meelde, kuidas ma ise sama moodi imestanud olen, aga päris tšiitimises siiski kedagi veel süüdistama pole hakanud.
_________________ Raamatud -- www.kentraju.com
Kõik grillimisest -- www.tuleroog.ee
Dokumendihaldus -- www.folderit.com/et |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.01.2011 16:55:34
|
|
|
Ja millises mapis siis on skilli vaja? Igas mapis saab sihtmärke kämpida. Suuremates mappides on see isegi lihtsam kuna on rohkem kohti kuhu end peita. |
Sa ikka tõesti ei tea, millest sa räägid.
Muidugi on iga mapi peal võimalik sihtmärke campida. Objective gametype'i mängides on kaitses olles campimine täiesti normaalne tegevus. Point on selles, et kui sa mõnel teisel mapil lased vastase maha, kes üritab sinu plantitud pommi defuse'da, siis ei spawni ta pommist 10 meetri kaugusel kohe uuesti, nagu Nuketown'is. Point on selles, et enamikel teistel mappidel on sul palju võimalusi, kuidas sihtmärgile läheneda, Nuketown'is aga teavad vastased alati, kust poolt sa tuled.
Kasutage skilli ning tapke ära need kämperid ja spammerid kui häirib et kõik ei kasuta ausaid võtteid ning tööriistu (tõlge: Ei mängi nii, et skilliga mängijatel lihtsam oleks).
Väike mäp ju ning peidukohti on vähe. |
Igal ühel oma mängustiil. Pole siin mingeid "ausaid" ja "vähem ausaid" võtteid ning tööriistu. Ma saan täiesti aru, et need, kes sihtida ei oska ja kellel reaktsioon on kehv, peavad kasutama kõiki teisi vahendeid, et kille saada. Olgu selleks siis Claymore, terve roundi mapi nurgas campimine, RCXD või ükskõik mis muu "taktika".
Nuketown'is on probleem selles, et näiteks 4 camperit istuvad ja kaitsevad pommi. Ma saan neist kõigist jagu ja lähen plantin. Enne, kui olen plantimisega poole peale jõudnud, on kõik neil venda minust mõne meetri kaugusel juba uuesti spawn'inud ja spämmivad mind granaatidega. Isegi kui mul õnnestub plantida ja siis veel 10 korda kõik vastased maha võtta, piisab sellest, et ma saan ühe korra surma ja juba saavad nad defuse'da, sest minu spawn on natuke kaugemal.
Tõesti mõistmatu, miks peab nii elemantaarseid ja loogilisi asju üldse seletama.
Mulle ausaltöeldes ei meeldi kui mängus inimesed pidevalt kirjutavad "get some skill" vms.. miks ma peaks? see pole mingi eluksvajalik oskus millega hiljem hakkad raha teenima. on siis teie vanemad uhked teie üle et teil sellised "oskused" ? |
Pole kordagi midagi sellist öelnud mängus. Ma vihkan neid, kes kilkavad "owned" ja muud sellist jama, kui võidavad.
Sama moodi vihkan ma neid, kes üritavad teha maha mängijaid, kes neist paremad on.
See, et ma mängin näiteks sõpradega ajaviiteks korvpalli, ei tähenda, et ma peaks sellega raha teenima. Kuidas on arvutimängu mängimine sellest erinev? Kuidas puutub kellegi vanemate arvamus üldse siia?
Kui ma tahan meelelahutuseks midagi mängida, siis ei pea ma tingimata valima mängu, millest kogutud oskused mul hiljem aitavad raha teenida või mu vanemaid uhkust tundma panevad.
Anna andeks, aga täiesti ajuvaba suhtumine, minu meelest.
Samuti nagu ka tuubid, neil ainult 2 laengut, muude relvadega saab palju rohkem mängijaid ära tappa, seepärast minu arust kõik on õiglane. |
Scavenger.
Kui mängu mõte on vastastest jagu saada siis miks tulevad inimesed küsitlema minu mooduseid? Ma kasutan seda mis on lõbus, või kui juba pingutada eesmärgi nimel (milleks on tappa) siis valin selle mis tapab kõige paremini... kui sul midagi selle vastu, siis tapa vastu. |
Kas keegi on küsitlenud siin sinu mooduseid? Jutt käib konkreetsel mapil konkreetsete gametype'ide mängimisest, ning sellest, kui vähe seal mängijate oskused rolli mängivad.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
04.01.2011 17:13:19
|
|
|
Mismõttes vähe, sa räägid siin 1vs4. aga kui sinu tiimis oleks heade oskustega 3 venda veel, kes sind kataks plantimise ajal, siis ei oleks nood vastastiimis ju mingi probleem?
Juba mitmekümnendat lehte sa vingud alati nende asjade üle, mis sulle automaatset võitu ei tähenda.
Multiplayer on multiplayer, ja kui sa nüüd selle toodki argumendiks, et see map/gamemode ei nõua skilli KUNA sina ei suuda üksi 4ja venda korduvalt maha tappa, siis peaksid sa ehk üht teist ümber mõtlema. Mäng ega map ega gamemode pole selles süüdi, et 3 sinu patsaani nühivad teise korruse magamistoas seent ja vastastiim reaalselt ka kaitseb objektiivi.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
04.01.2011 17:19:25
|
|
|
tsitaat: |
Jutt käib konkreetsel mapil konkreetsete gametype'ide mängimisest, ning sellest, kui vähe seal mängijate oskused rolli mängivad.
|
ja millised mapid siis sinu arust on oskajatele?
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|