Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 490, 491, 492 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.12.2010 04:29:22 vasta tsitaadiga

sama123 kirjutas:
Vabavaralistele programmidele täienduste leidmiseks on veel filehippo update cheker,eelpool loetletudele lisaks.

Kasutan midagi paremat mis kõiki programme ja drivereid uuendab icon_wink.gif : http://ketarin.canneverbe.com/
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
martin187
HV vaatleja

sõnum 30.12.2010 12:51:23 vasta tsitaadiga

Hollow kirjutas:
Martin... soe soovitus... kui on garantiiline, siis saada garantiisse... ise sa sellega hakkama ei saa, foorumivahendusel meie aga sinu arvutit remontida ei saa

kõikidele sinu küsimustele saad ikkagi vastuse www.utfg.net
Tuleb ainult õige küsimus esitada!!!

Kui arvuti sul niikui nii ei tööta, siis ei ole ju vahet et sa temast garantiiremondi ajal ilma oled

Egas ei saa jah, ma ei hakka nende kuradi sony debiilikutega rääkimagi, nad ütlesid et Leopard OS ei tööta selle arvutiga (töötab ja 99%) .
See selleks, kõik oleks OK, kui ainult neti-kaardi draiveri leiax, mis töötab reaalselt. Umbe jama on bluetooth ja mobiili netiga toimetada.
See hirens boot ei ole mul kaa siiani booditavaks dvd-rw õnnestunud teha, kas selle formaadiga plaadi peale üldse saab selle programmi? Tahaks siiski mälu ja hdd kontrolli teha icon_biggrin.gif

Põhimõtteliselt võiks see kuradi windows üldse ära kaduda, kellele seda s**** vaja ja loll on see kes läheb ja till gatele veel raha kah selle crapi eest letti laob!
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 30.12.2010 13:17:06 vasta tsitaadiga

martin187, leopard os? max os x? seda ei ole sul mingit õigust mujal kui selleks ette nähtud masinal kasutada ja nende väide on täiesti korrektne.
ketta vahetasid ära ma eeldan?

sony debiilikutega? üsna eluterve suhtumine on sul ma vaatan.

srs audio lakkas töötamast ei ütle meile midagi.
draivereid hangitakse kõigepealt arvuti tootja lehelt ja siis komponendi tootja lehelt mitte ei hakata kohe algatuseks guugeldama.

hiren's boot cd kohta: how to burn iso (hireni leht)

ära enda mõistuse puudujääke tarkvarale küll projitseeri.
mina ei ole kellelegi till gatele midagi letti ladunud, aga microsofti käest windowse olen päris mitu ostnud.
jääb arusaamatuks, mis mind siinkohal lolliks teeb eriti kui sina see oled, kes ei saa ettevõetud asjadega hakkama (selle tarkvara installimine mida sinu ütlemist mööda keegi ei vaja) ja ilmselt garantiilise masina vastavat võimalust kasutamast samuti põlastavalt keeldub.

destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 30.12.2010 13:23:29 vasta tsitaadiga

destiny12 kirjutas:
Läpakaks on AMILO la1703 ja võtsin koodi järgi AMILO kodukalt vista draiverid kuna win 7 omi seal ei märganud. Aga installida ei lase.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 30.12.2010 13:29:48 vasta tsitaadiga

installeri kasutamise asemel pakid lahti ja näitad näpuga draiverifilide pihta?
vista draiverid alati ei pruugi w7 peal töötada.

martin187
HV vaatleja

sõnum 30.12.2010 13:42:39 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
martin187, leopard os? max os x? seda ei ole sul mingit õigust mujal kui selleks ette nähtud masinal kasutada ja nende väide on täiesti korrektne.

draivereid hangitakse kõigepealt arvuti tootja lehelt ja siis komponendi tootja lehelt mitte ei hakata kohe algatuseks guugeldama.

mina ei ole kellelegi till gatele midagi letti ladunud, aga microsofti käest windowse olen päris mitu ostnud.
jääb arusaamatuks, mis mind siinkohal lolliks teeb eriti kui sina see oled, kes ei saa ettevõetud asjadega hakkama (selle tarkvara installimine mida sinu ütlemist mööda keegi ei vaja) ja ilmselt garantiilise masina vastavat võimalust kasutamast samuti põlastavalt keeldub.

Leopard OS X jah! Ei tea nendest litsentsidest midagi, aga kuidas siis on võimalik seda jooksutada mõnede Dell ja mu sellise toodangu peal? Üldiselt tohib seda ju ainult MacBook jms õuna peal AINULT kasutada?
Ei vahetanud, hoidsin arvutit ligi neli päeva lahti ja ei mingit krabinat! Winil tuli see juba esimese paari päevaga.. Kuigi jah, seda installi plaati luges ta meeletult kaua, sama oli 7 omaga.
Just nimelt debiilikutega, kuna keegi ei teadnud võimaliku vea lahendusest mitte-kui-midagi! Sony Europe email aadressi kah keegi ei teadnud, kuna väideti et seda ei tea isegi nemad!
Ei töötanud kohe peale installi ja draiverid võtsin ma kohe nende kodukalt. Muidugi seal oli ainult selle neetud 7 omad, aga siiski kõik muu töötab.
Hiren's boot ma tõmbasingi sealt, aga see plaadikõrvetaja ütleb et please insert blank disk. WTF, proovisin nii dvd kui cd-d, aga ikka sama tekst.
Ma kah olen, ja tulevikus tellin tootjalt tühja arvuti, miks maksta **** eest, mis ei tööta, nii nagu vaja? Proovimiseks saab wini tasuta kah icon_biggrin.gif Ma ei suhtu garantiise põlastavalt, aga kui keegi midagi ei tea, siis sorry, mix nendega üldse rääkida?
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 30.12.2010 17:21:13 vasta tsitaadiga

An update is available that changes the currency symbol of Estonia to the euro (€) in Windows
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 30.12.2010 17:34:45 vasta tsitaadiga

Ootoot, miks seda WSUS kataloogis pole...?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.12.2010 21:19:37 vasta tsitaadiga

[VaHuR] kirjutas:
An update is available that changes the currency symbol of Estonia to the euro (€) in Windows

Kui see installida läheb sümbol kohe ümbermuutmisele või ikka 1 Jaanuar nagu vaja?

Kui kohe, siis parem enne esimest ei installi.Muidu jama majas icon_lol.gif
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 30.12.2010 21:45:23 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Kui see installida läheb sümbol kohe ümbermuutmisele või ikka 1 Jaanuar nagu vaja?

Ei muutu seal kohe midagi. Installisin täna peale ja proovisin siis default panna jäi ikka kr. Ilmselt siis 1. jaanuarist muudab alles. Ainult ma ei saa aru, kas ta hakkab nüüd iga kord arvutit käivitades seda asja kontrollima ja kui peaks kuupäev kogemata varasem olema paneb kr. tagasi? icon_lol.gif Et siis mingi protsess selleks taustal pidevalt töös, muidu ta ei saaks ju ka seda kr.-i €-ks 1. jaanuaril vahetada?! Täielik müsteerium igatahes!
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 30.12.2010 22:25:10 vasta tsitaadiga

No aga muuda kuupäev ära juba 01.01.2011'ks. Vaata kas muudab ise ära. Ma arvan, et muudab. Ise ei viitsi katsetada icon_lol.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 31.12.2010 00:13:26 vasta tsitaadiga

No siis läheb peale thumbs_up.gif
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 31.12.2010 00:18:47 vasta tsitaadiga

ei tea, ma panin peale ja muutus kohe €'iks
sama123
HV veteran

sõnum 31.12.2010 00:30:22 vasta tsitaadiga

martin187 kirjutas:
londiste kirjutas:

Leopard OS X jah! Ei tea nendest litsentsidest midagi, aga kuidas siis on võimalik seda jooksutada mõnede Dell ja mu sellise toodangu peal? Üldiselt tohib seda ju ainult MacBook jms õuna peal AINULT kasutada?
Ei vahetanud, hoidsin arvutit ligi neli päeva lahti ja ei mingit krabinat! Winil tuli see juba esimese paari päevaga.. Kuigi jah, seda installi plaati luges ta meeletult kaua, sama oli 7 omaga.
Just nimelt debiilikutega, kuna keegi ei teadnud võimaliku vea lahendusest mitte-kui-midagi! Sony Europe email aadressi kah keegi ei teadnud, kuna väideti et seda ei tea isegi nemad!
Ei töötanud kohe peale installi ja draiverid võtsin ma kohe nende kodukalt. Muidugi seal oli ainult selle neetud 7 omad, aga siiski kõik muu töötab.
Hiren's boot ma tõmbasingi sealt, aga see plaadikõrvetaja ütleb et please insert blank disk. WTF, proovisin nii dvd kui cd-d, aga ikka sama tekst.
Ma kah olen, ja tulevikus tellin tootjalt tühja arvuti, miks maksta **** eest, mis ei tööta, nii nagu vaja? Proovimiseks saab wini tasuta kah icon_biggrin.gif Ma ei suhtu garantiise põlastavalt, aga kui keegi midagi ei tea, siis sorry, mix nendega üldse rääkida?

Midagi samasugust on dell M90-l aastast 2007.Kodukal puudusid win7 draiverid aga kui otsida leiab ja saab tööle.Tegin igaksjuhuks drivudest backupi vaatame kas läheb hiljem tööle.Wideo peaks max123 andmetel 2560x1600 resot toetama aga tegelikult ei anna rohkem kui 2x1920x1200 või 2x1920x1080.2x all mõtlen dual kuvarit.Netis on mitmeid piiratud juurdepääsuga lehti "väljavalitutele"kus on palju huvitavat.Ka sellest võiks rääkida mida google ei anna oma otsingutes.
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 31.12.2010 00:52:37 vasta tsitaadiga

Hollow kirjutas:
Regional settingute all on tõesti juba euro thumbs_up.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 31.12.2010 01:32:11 vasta tsitaadiga

taikonaut kirjutas:
Hollow kirjutas:
Regional settingute all on tõesti juba euro thumbs_up.gif

Avastasin, et mul asi juba nädal aega installitud icon_lol.gif doh.gif
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 31.12.2010 02:52:36 vasta tsitaadiga

Ma ei saa nüüd üldse enam aru sellest euro update mõttest. Proovisin just huvi pärast nii kuupäeva vahetada jne. kuid kui panen default Estonian sätted Region and Language all siis keerab valuutasümboli iga kord ikka kohe raudselt kr.-iks ehk euro peale tuleb pärast endiselt käsitsi seada nagu varemgi. Nii lasingi selle saasta üldse maha, sest kui vähemalt minu Windows 7 64-bit endiselt installitud updatest ja arvutikuupäevast hoolimata leiab, et Eestis kehtib raudselt kroon nii praegu kui tulevikus, siis on targem ketast mitte sellise rämpsuga risustada ja kasutada käsitöönduslikke meetodeid Windowsile asjade selgitamiseks, sest mind meeldib talle ilmselt rohkem kuulata kui pisipehme kontorist saadetud korraldusi icon_lol.gif !
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 31.12.2010 09:21:28 vasta tsitaadiga

sama123, 2x1920x1200 > 2560x1600
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 31.12.2010 09:55:41 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
sama123, 2x1920x1200 > 2560x1600

Jah ja kena pulk on vahepeal thumbs_down.gif .Vähemalt enamus mängude jaoks on see jama siiski.
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 31.12.2010 11:58:07 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
[VaHuR] kirjutas:

Kui kohe, siis parem enne esimest ei installi.Muidu jama majas icon_lol.gif

Microsoft Eesti kirjutas:
Ei pea ootama, võite kohe käivitada, ent pidage silmas, et valuuta vahetub kohe kui olete uuenduse installeerinud. Seega kui teie jaoks on oluline, et krooni sümbol oleks vaikevalikuline veel kaks päeva, soovitame uuenduse teha aasta vahetudes.
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 31.12.2010 13:02:02 vasta tsitaadiga

Naljamehed võiks artikli eesti keelde kah tõlkida juba...
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 31.12.2010 13:48:56 vasta tsitaadiga

[VaHuR] kirjutas:
Microsoft Eesti kirjutas:
Ei pea ootama, võite kohe käivitada, ent pidage silmas, et valuuta vahetub kohe kui olete uuenduse installeerinud. Seega kui teie jaoks on oluline, et krooni sümbol oleks vaikevalikuline veel kaks päeva, soovitame uuenduse teha aasta vahetudes.

Nagu juba sai eespool öeldud, ei vahetanud see uuendus minul midagi ei niisama, uuesti installides ega ka kuupäeva muutes ehk Microsoft Eesti seda väites lihtsalt valetab olles lasknud välja üsna kahtlase väärtusega uuenduse, mis ei suuda isegi paari süsteemi seisukohast vaid sümboolset tähendust omavat baiti ära muuta! Opsüsteemiks siis täiesti legaalne ja muidu igati korrektselt töötav 64-bitine Windows 7 HP. Huvitav on ka mõni teine veel sellise asjaga kokku puutunud või on mulle lihtsalt individuaalselt tünga tehtud või tegu alles antud uuenduse esimese betaga? icon_lol.gif
Täpsustaks siis veel niipalju, et peale selle uuenduse installimist jääb vaikimisi Eesti regionaalsätetesse endiselt valuutasümboli väärtuseks kr. Ehk kui muuta regiooni sätted mõne muu maa omadeks ja panna siis Eesti peale tagasi on vaikimisi valitud valuutasümboliks endiselt kr. mitte € nagu Soomel või mõnel teisel eurot kasutaval riigil.

viimati muutis Pikkkõrv 31.12.2010 14:04:02, muudetud 1 kord
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 31.12.2010 13:54:18 vasta tsitaadiga

mul küll eurod kasutusel win 7 64bit thumbs_up.gif
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 31.12.2010 13:57:05 vasta tsitaadiga

Kuskohas need eurod veel on? Ma ei tea kuskohas krooni sümbolgi on. icon_lol.gif
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 31.12.2010 14:02:07 vasta tsitaadiga

destiny12 kirjutas:
Kuskohas need eurod veel on? Ma ei tea kuskohas krooni sümbolgi on. icon_lol.gif

http://www.sevenforums.com/tutorials/3534-currency-format-change.html
peaks see olema

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 490, 491, 492 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.