Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hasu
HV vaatleja
|
29.12.2010 17:47:21
väike küsimus/mure |
|
|
Paar kuud tagasi sai ostetud uus ja võimas arvuti.
Olen masinaga täiesti rahul aga üks asi tundub imelik. Nimelt teeb masin hääli(raske seletada aga eks ma proovi) peale mängimist või mõne muu suurema programmi kasutamist, hakkab arvuti otsekui tõksima(pigem on need üminad) algus on väikeste vahedega kiired aga siis nagu aeglustub ja üminad muutuvad pikemaks, kuniks lõpuks lakkab. mingit probleemi kaasa pole toonud ehk ei tundu et arvuti võimekus vms langeks aga
heli iseenesest tekitab kahtlust.
loodan et saite aru minu segasest jutust . Ise arvan et kas prose või toiteplokk aga samas kahtlen. Mulle tundub et minu arvuti asetus võimendab seda häält ka natuke(umbes nagu bass ja käe arvutile pannes läheb heli vaiksemaks, arvatavasti korpus vibreerib natuke)
Tahaks teada kas asi on normaalne et arvuti jahtudes sellist häält teeb?
|
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
29.12.2010 17:54:06
|
|
|
Mängides ilmselt kuumeneb kogu sisu arvutis,ning see paneb igast vendid rohkem uugama mis ilmselt teevad seda häält
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
29.12.2010 17:56:32
|
|
|
kas need hääled olid kohe peale ostmist või hakkas see viimastel aegadel?
Kas masin on tolmuses keskkonnas?
Jaga natuke infot oma masina kohta
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
hasu
HV vaatleja
|
29.12.2010 20:01:09
|
|
|
Ei kohe ei hakanud aga suht ruttu. Kui aus olla siis jah ta on natuke tolmuses keskonnas , sest arvutil on ventikas on korpusel ees all ja see kisub natuke tolmuseks minema jah. Ma aga puhastan seda võimalikult tihti. Kas see heli võib siis tolmust tekkida?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.12.2010 23:02:04
|
|
|
Probleem võib olla arvuti sees
|
|
Kommentaarid: 733 loe/lisa |
   |
1 :: |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
hasu
HV vaatleja
|
30.12.2010 11:36:51
|
|
|
Ei seda ma usun jah. Üks uus avastus veel- nimelt kaugelt pole seda kuulda ehk kui astun paar sammu eemale siis ei kuule midagi peale ventika,
et äkki arvuti korpus vibreerib mingi teise komponendi tegevuse tagajärjel. Aga siiski kui arvuti kõrval istun siis on hääl kuulda.
Mõtlesin arvuti lahti teha, aga kas garantii ära ei kao siis?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
30.12.2010 11:40:08
|
|
|
See on korpuse probleem pigem... Ventikad ajavad korpuse vibreerima ja sealt see hääl tulebki.
|
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
2 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
30.12.2010 17:38:16
|
|
|
hasu kirjutas: |
Ei seda ma usun jah. Üks uus avastus veel- nimelt kaugelt pole seda kuulda ehk kui astun paar sammu eemale siis ei kuule midagi peale ventika,
et äkki arvuti korpus vibreerib mingi teise komponendi tegevuse tagajärjel. Aga siiski kui arvuti kõrval istun siis on hääl kuulda.
Mõtlesin arvuti lahti teha, aga kas garantii ära ei kao siis? |
Kui mingit totrat kleepsu pole mis kaant avades katki läheb siis ei kao Teinekord sitem kõvaketas sitas korpuses hakkab ka jubedusi tegema,katsu seda ka.
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel889
HV kasutaja

|
01.01.2011 15:47:33
|
|
|
Ma kutsuks pendlimehe sest su masinasse on kuri vaim sisse läinud!
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|