praegune kellaaeg 20.06.2025 16:41:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
grozal
HV vaatleja
|
29.12.2010 16:16:23
Arvuti külje peal :/ |
|
|
Tere, arvuti on külje peal, sest radiaator ei seisa muidu emaplaadi küljes. (klambrid katki)
Nüüd tahan formatit teha, aga ma kardan plaati panna CD-ROM-i, kui arvuti on kaldu. Nii palju saan ma arvutit hoida kallakul, et radiaator ära ei tule. Äkki juhtub midagi halba. Abi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
29.12.2010 16:18:45
|
|
|
Võta cd-rom korpusest välja ja aseta õiget pidi.
Samas peaksid need plaadid ühe koha peal püsima. Vähemalt cd-seadmete lammutamisest on selline mulje jäänud.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
karu
HV kasutaja
|
29.12.2010 16:40:51
Re: Arvuti külje peal :/ |
|
|
grozal kirjutas: |
Tere, arvuti on külje peal, sest radiaator ei seisa muidu emaplaadi küljes. (klambrid katki)
Nüüd tahan formatit teha, aga ma kardan plaati panna CD-ROM-i, kui arvuti on kaldu. Nii palju saan ma arvutit hoida kallakul, et radiaator ära ei tule. Äkki juhtub midagi halba. Abi? |
cd-rom'i alus on loodud küljeli töötama. ei juhtu midagi hullu.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
29.12.2010 17:04:29
|
|
|
Kui juba plaat sees on, siis jah võib külili panna. Jälgida tuleb, et külili asendis plaadisahtlit ei ava ega sulge. Külili kasutamiseks mõeldud plaadisahtlitel on sellised nagad, mis plaati kinni hoiavad servadest.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
30.12.2010 03:57:36
|
|
|
Kõik arvutites kasutatavad plaadiseadmed võimaldavad külili asendis plaadi sisestamist. CD-dekkidel ja muusikakeskustel tavaliselt ei ole neid nagasid.
Arvuti töötamise ajal ära seda kallutama küll hakka, võib kõvaketta ära rikkuda.
Ja opsüsteemi saab paigaldada ka mälupulgalt.
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|