Hakkasime sõbraga koos nalja pärast uute class setup'idega mängima.
Primary relva ei tohi kasutada. Secondary on Crossbow, granaadi asemel on Tomahawk. Perkideks Scavenger Pro, Slight of Hand Pro ja Marathon Pro. Idee siis selles, et tänu Scavengerile ei saa nooled ja toma'd kunagi otsa ja tänu Slight of Hand'ile käib vibu laadimine kiirelt.
Suht fun on, soovitan vahelduseks proovida, kui tavalisest killimisest .
no see crossbow on lahe asi küll,sellega ringi jooksvaid kutte on seal mängus kuhjaga,kuna kui sellega vaenlasele pihta saad siis on kindel et tapab Ise kasutan ka seda päris tihti... võib tekkida küll tunne et noobtuber, aga minu meelest on sellega päris raske pihta saada küll seal ringi siblivatele tegelastele,kuna sellele relvale ei saa mingeid special sihikuid ka külge panna
Noobtube'iga võrreldav ta kindlasti pole, sest esiteks ei plahvata nool kohe, kui kuhugi maa pihta lased, teiseks, isegi kui vastasele pihta saad, siis on tal paar sekundit aega sind maha lasta, enne kui nool plahvatab ja kolmandaks on plahvatuse raadius väiksem, kui tube'il (vähemalt mulle tundub nii).
Ütleks nii, et päris raske on mängida, kui primary relva üldse ei kasuta. Kui vastased vähegi kompetentsed on, siis on KDR'i suht keeruline plussis hoida. Muidugi kui campida, siis oleks lihtne, kuid ma jooksen mööda mappi ringi, sama moodi, nagu SMG'ga. :p
Ainult Ballistic Knife'ga ringi joosta on palju lihtsam, kui Crossbow'ga. Radiation mapil lõpetasin 30-15 score'iga, ~20 stabi ja 10 noa tulistamist.
No ega noobtube-i ja crossbow põhimõte polegi vastasele pihta saamine (sellepärast ongi need n-ö. noobid relvad)
neid küll ühe masti peale panna ei saa... ega kui pihta vastasele crossbow-ga ei saa ega siis pole lihtne vastast ära tappa, tubega lased venna poole ja on kutu... Kui ise vibunoole kõrvale jooksed siis on see su enda süü, nagu nätieks clymore otsa jooksmine...
No ega noobtube-i ja crossbow põhimõte polegi vastasele pihta saamine (sellepärast ongi need n-ö. noobid relvad)
ega kui pihta vastasele crossbow-ga ei saa ega siis pole lihtne vastast ära tappa...
Ei olegi, kuid ka pihta saamine pole üldse mitte lihtne, eriti kui arvestada kiiret mängutempot (palju ringijooksmist). Sellepärast mulle näiteks crossbow ei meeldigi. Kui vähegi lasta oskad siis on secondary-dest käsikatega killimine minumeelest palju lihtsam, mapid ka ju väikesed ja close-range combatit suht palju. Eks see crossbow rohkem fun asi olegi
ega kui pihta vastasele crossbow-ga ei saa ega siis pole lihtne vastast ära tappa...
Ei olegi, kuid ka pihta saamine pole üldse mitte lihtne, eriti kui arvestada kiiret mängutempot (palju ringijooksmist). Sellepärast mulle näiteks crossbow ei meeldigi. Kui vähegi lasta oskad siis on secondary-dest käsikatega killimine minumeelest palju lihtsam, mapid ka ju väikesed ja close-range combatit suht palju. Eks see crossbow rohkem fun asi olegi
noo aga siis ei ole järelikult crossbow niiväga noob relv, nagu sa esimeses postis väitsid..
noo aga siis ei ole järelikult crossbow niiväga noob relv, nagu sa esimeses postis väitsid..
On küll, sest sellega saab vastaseid tappa neile pihta saamata ja ilma, et peaksid eriti täpselt sihtima ning nii seda relva tavaliselt ka kasutatakse (sama asi käib ka noobtube kohta, kuid tube-ga on jah kergem mängida ilma pihta saamata, seepärast tube veel lamedam).
EDIT: sõna 't a p p a' asemel tuli automaatselt emotikon, mis seda sõna just kõige täpsemalt ei kirjelda? Hmm, pean vist siis sõna 'killima' edasi kasutama
On küll, sest sellega saab vastaseid tappa neile pihta saamata ja ilma, et peaksid eriti täpselt sihtima ning nii seda relva tavaliselt ka kasutatakse (sama asi käib ka noobtube kohta, kuid tube-ga on jah kergem mängida ilma pihta saamata, seepärast tube veel lamedam).
Nagu eelnevalt mainisin, Crossbow teeb hulga raskemaks see, et nool ei plahvata kohe, kui mingi objektiga kokku puutub. Sisuliselt kui vastasele pihta ei saa, ning too väga kehva reageerimisega pole, siis killi kirja ei saa.
Noobtube'iga virutad vastasest mitme meetri kaugusele matsu vastu maad ja vastane on kohe surnud.
Edit:
Ja see "t a p p a" emoticon on mind juba aastaid häirinud siin foorumis. Tõesti ei saa aru, miks nii pidevalt kasutuses olevat sõna on vaja emoticon'iga asendada.
Mina olen küll Lightsaberiga nõus Minu meelest on raske pihta saada küll selle crossbowiga ja ennast ajab vahest see närvi et kui ise pihta saad siis sa ei saa enam mitte s*ttagi teha kui see nool sul juba sees istub käib pauk ära ja oledki kutu, vahest õnnestub kättemaksuks noole laskja maha võtta juhul kui ta lähedal on aga jah ma arvan et võib olla tõesti seda ei saa päris noobtubimisega võrrelda kuna seal mängus on ju perkides see mingi plahvatust kaitsev vest...ei tea ainult kas ta nende noobtuberite plahvatuste eest ka kaitseb, iseasi kui lähedale see kõmakas tuleb?
mängus on ju perkides see mingi plahvatust kaitsev vest...ei tea ainult kas ta nende noobtuberite plahvatuste eest ka kaitseb, iseasi kui lähedale see kõmakas tuleb?
Kaitseb ja väga hästi. Flack Jacket'iga vennale võid noole külge lasta, pauk käib ära, ja see jookseb ikka edasi. Tean, et kui noobtube'iga lähedale lasta, siis jääb ka ellu. Seda, kas noobtube'i direct impact'i üle elab, ei tea.
Endalgi Bo, aga Mp mängida ei saa. Lihtsalt ütleb, server not available this time, please visit http://www.callofduty.com/blackops/status. seal näitab et kõik on korras. Paljudel teistelgi vist see probleem. Igasuguseid fixe olen proovinud, kuid pole aidanud. Sp läbi tehtud. Tahaks ka MP ära proovida.
Peab ütlema, et hc on ikka kõvasti etem, kui core. Imelik mõeldagi, et enne meeldis core mode rohkem. Bullet damage on ilmselt suht sarnane nagu CoD4-s: lased core-s hulga kuule vastasesse ja ära ikka ei taha surra, läheb last standi või lihtsalt commando knifeb maha su. Knifimine selles mängus ongi kindlasti üks põhjuseid, miks hc imo parem
Peab ütlema, et hc on ikka kõvasti etem, kui core. Imelik mõeldagi, et enne meeldis core mode rohkem. Bullet damage on ilmselt suht sarnane nagu CoD4-s: lased core-s hulga kuule vastasesse ja ära ikka ei taha surra, läheb last standi või lihtsalt commando knifeb maha su. Knifimine selles mängus ongi kindlasti üks põhjuseid, miks hc imo parem
Et saad ak74-ga hipfirelt lihtsalt sprayda paremini noa asemel?
Normal modes läheb kõige rohkem vaja 5 kuuli, et kedagi maha saada (sub machinegunidel on minimum damage 20, assault rifledel on see erinev, 30 nt). Täiesti loll jutt, et lased hulga kuule ära ja maha ei saa - õpi aimima või ma ei tea...
Tegin masinale formati ära ja nüüd on win7 64 bit. Hetkel mul 4GB ddr3 mälu ja.... kas on mõtet mälu juurde osta?
Kas see annab midagi mängule juurde.
ot:
Eile põrutasin paar laksu LightsabeR-i vastu. Kuigi vana sai paar korda chopperi, mis niitis nagu loom.... jäin siiski veel napilt KDR-iga plussi.
Nii et, kes tahab korralikult peksa saada mingu tema vastu mängima.
Tegin masinale formati ära ja nüüd on win7 64 bit. Hetkel mul 4GB ddr3 mälu ja.... kas on mõtet mälu juurde osta?
Kas see annab midagi mängule juurde.
ot:
Eile põrutasin paar laksu LightsabeR-i vastu. Kuigi vana sai paar korda chopperi, mis niitis nagu loom.... jäin siiski veel napilt KDR-iga plussi.
Nii et, kes tahab korralikult peksa saada mingu tema vastu mängima.
Ma väga kahtlen et see mäng niipalju mälu õgib et peaks seda metsikult juurde panema... endal on 4GB ddr2 ja jookseb normaalselt ... .aga jah paljudel on juba 6GB DDR3 ka sees juba nii et jah....
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.