Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Logitech laser hiire probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
multizync
HV kasutaja
multizync

sõnum 14.12.2010 03:00:38 Logitech laser hiire probleem vasta tsitaadiga

Hiirel siis 2 probleemi, et esiteks mingi hetk kui ma vajutan hiire vasakut nuppu, siis hiir teeb tegelikult 2 klõpsu ja teine asi, et aeg ajalt, mingil hetkel hiire kursor ei taha üldse õieti liikudagi, mingil hetkel nagu jääb seisma desktopil, kuigi ma liigutan hiirt samal ajal..
Olen proovinud mitme eri aluse peal: laua peal, hiire matil, põrandal. Mingil hetkel jälle töötab igal pool laitmatult. Kugi, minu arust peaks laser hiir töötama iga aluse peal ühtemoodi..
Hiire padjad seal all tunduvad suht korralikud, mõni lohk mõnel padjal on sees, aga ääred on ilusti veel..

Vot selline hiir
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
martin366
HV Guru
martin366

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.12.2010 07:51:22 vasta tsitaadiga

Märk sellest, et hakkab pers*e minema icon_biggrin.gif Paras aeg uus soetada kui tahad oma närve säästa icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
getho
HV vaatleja
getho

sõnum 15.12.2010 03:12:57 vasta tsitaadiga

Kinni kiilumise poole pealt, et kindel, et mingeid segajaid USB vastuvõtja lähduses pole? st. mobiil, ruuter vms...
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.12.2010 08:08:49 vasta tsitaadiga

martin366 kirjutas:
Märk sellest, et hakkab pers*e minema icon_biggrin.gif Paras aeg uus soetada kui tahad oma närve säästa icon_biggrin.gif

Pole vaja keskkonda reostada kui miski asi ei toimi.Topeltkliki probleem on Logitechi teada-tuntud tüüpviga ja selle parandamiseks on nett õpetusi täis.Pole vaja kohe uut tormata ostma.Või siis klienditoega ühendust võtta, sest Logitechi garantii on üle prahi thumbs_up.gif .Teine probleem on selgelt mingis segajas icon_wink.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
multizync
HV kasutaja
multizync

sõnum 15.12.2010 22:18:33 vasta tsitaadiga

Tänud tomorrow, ei pidanudki uut hiirt ostma..thumbs_up.gif, sain korda..
Aga seda segaja värk pean uurima veel, mis seda põhjustada võiks.. (kas see asi peab olema hiire lähedal või selle usb vastuvõtja läheduses, et ta seda põhjustaks..)
tagasi üles
getho
HV vaatleja
getho

sõnum 16.12.2010 00:03:55 vasta tsitaadiga

USB receiveri läheduses ei tohi midagi olla.
USB receiver on see, mis signaale vastu võtab. Hiir saadab signaale USB receiverile. Ja kui läheduses näiteks mobiil, ruuter vms seade, siis hakkavad antud seadmed samamoodi signaale saatma, mis segavad tööd.
Võin tuua näite enda Logitech hiirest... Panin wifi-ruuteri laua peale, mis oli hiirest ~30 cm kaugusel ja hiir tegi samamoodi nagu sa algpostis väitsid. Kui ruuteri eemaldasin toast oli kõik tibens-tobens korras. icon_smile.gif
tagasi üles
multizync
HV kasutaja
multizync

sõnum 16.12.2010 11:40:46 vasta tsitaadiga

Okei, kui sa seda mainisid, siis ruuter on usb vastuvõtjast 30 cm kaugusel küll kogu aeg..
Võib vist teema lukku panna ja suuuuuured suuuured tänud kõigigile osalejatele..icon_razz.gif
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 16.12.2010 11:43:10 vasta tsitaadiga

Kirjuta siia ka kuidas sa ta korda said, ehk endale tulevikus õpetuseks icon_smile.gif
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 87
tagasi üles
multizync
HV kasutaja
multizync

sõnum 16.12.2010 12:43:47 vasta tsitaadiga

Korda sain siis nii, nagu vastaval lingil seletatud on..
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.12.2010 08:43:12 vasta tsitaadiga

multizync kirjutas:
Korda sain siis nii, nagu vastaval lingil seletatud on..

Jep ma olen täpselt sedasama õpetust kasutanud minevikus thumbs_up.gif
tagasi üles
ufonaut21
HV kasutaja
ufonaut21

sõnum 24.12.2010 14:10:05 vasta tsitaadiga

Kas kõik Hiired on siis seest ühesugused? Eelmine hiir oli mul üks A4 tech juhtmeta ja sellel oli sama probleem, et tegi topelt klõpse. Sellel olid kinnised lülitid trükkplaadil ja teha polnud midagi. Nüüd on mul 1,5aastat vana Logitech V220 ja teeb juba sama moodi topletklõpse icon_confused.gif Asjal kehtib veel garantii ja plaan ka viia, ainult, et hoiavad kindalsti seda seal kuu aega või rohkemgi ja kas siiski midagi tehakse. Oskab keegi nõu anda, kas on mõtet seda lahti katkuda ja saab ise korda teha? Niisama ei tahaks lammutada, pärast garantii ka lännu ja kasu ehk midagi.

Pildilt saan aru nagu ainus "konks" ongi selles, et see kaardus vaskpleki serv "väsib ära" ja see tuleb tagasi painutada, kogu lugu? Logitechi hiirtel tunduvad vist kõigil sellised lahti võetavad lülitid olema.

Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 24.12.2010 14:40:43 vasta tsitaadiga

Osadel hiirtel on mikrolülitid avatavad (ja seega puhastatavad ja klemmid painutatavad), osadel mitte ja osadel on kasutatud erinevaid lüliteid läbisegi. Kui lüliti pole avatav, on ta siiski vahetatav ja ka see on odavam uuest hiirest.
tagasi üles
multizync
HV kasutaja
multizync

sõnum 26.12.2010 17:18:26 vasta tsitaadiga

ufonaut21 kirjutas:
..Pildilt saan aru nagu ainus "konks" ongi selles, et see kaardus vaskpleki serv "väsib ära" ja see tuleb tagasi painutada, kogu lugu?..

Jep, endal saingi täpselt nii korda, pead vaatama nii, et nupp teeb korraliku kliki, kui see liiga vaikselt tuleb, siis järelikult painutasid midagi vähe/palju. Endal sain paar korda ikka katsetada seda..
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.12.2010 19:06:31 vasta tsitaadiga

Pigem on probleemiks see, kuidas hiir nii lahti teha, et ära ei lõhu icon_confused.gif .Mul oli MX1100-ga küll tükk aega pusimist ja ikka kaotas ka mingil määral oma kaubanduslikku välimust pärast kokkupanekut icon_confused.gif
tagasi üles
ufonaut21
HV kasutaja
ufonaut21

sõnum 28.12.2010 00:28:10 vasta tsitaadiga

Logitech käis väga ihtsalt lahti ja välimuselt ei rikkunud midagi ära. Lüliti lahti saamine on muidugi raskem teema, sest see plastikust kate on väga habras ja kipub katki minema. Nii lahti nagu seal õpetuses näidatud on, ma lülitit ei võtnud. Selle pleki servakese saab edukalt ära painutada klemmikest eemaldamata. Lükkasin väikese kellassepa kruvikeeraja selle painutamist vajava klemmi vahele, kergelt painutasin seda ja töötab nüüd kenasti. Ei saagi aru, miks ta seal lingil selle pleki lüliti seest välja kiskus.
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 28.12.2010 03:32:32 vasta tsitaadiga

Mul samuti Logitech ja kuskil poolteist aastat kasutanud, hakkas läägima, topeltklõpse ei tee. Kas oleks mõtet lahti võtta? Panin prooviks teise arvuti taha ja seal sama viga, nii et ikka hiires asi mitte os-is. Kuid kas seda läägimise viga selline painutamine üldse parandab?
Samas kaotada vist pole midagi. Mul siin veel 2 hiirt ja kui päris nässu keeran, pole kahju ka muust kui ajast ,mille ära raiskan.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 28.12.2010 10:04:38 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
Mul samuti Logitech ja kuskil poolteist aastat kasutanud, hakkas läägima, topeltklõpse ei tee. Kas oleks mõtet lahti võtta? Panin prooviks teise arvuti taha ja seal sama viga, nii et ikka hiires asi mitte os-is. Kuid kas seda läägimise viga selline painutamine üldse parandab?
Samas kaotada vist pole midagi. Mul siin veel 2 hiirt ja kui päris nässu keeran, pole kahju ka muust kui ajast ,mille ära raiskan.

Juhtmega või juhtmeta?
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 28.12.2010 17:53:26 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
2 trini kirjutas:

Juhtmega või juhtmeta?

Bluetooth wireless, eraldi junn käib usb auku mitte otse arvuti bluetoothi ei ühenda. (Logitech MX 610 Left-Hand Laser Cordless Mouse)
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 28.12.2010 22:30:17 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
tomorrow kirjutas:
2 trini kirjutas:

Juhtmega või juhtmeta?

Bluetooth wireless, eraldi junn käib usb auku mitte otse arvuti bluetoothi ei ühenda. (Logitech MX 610 Left-Hand Laser Cordless Mouse)

Äkki on mingi saatja viga siis?
tagasi üles
getho
HV vaatleja
getho

sõnum 29.12.2010 01:27:53 vasta tsitaadiga

2 trini, Uusi akusi/patareisi oled proovinud?
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 29.12.2010 03:47:52 vasta tsitaadiga

Esimene mõte oligi ,et akud tühjad/läbi. Kuid ei, akudega kõik ok ja teise hiire sees praegu ning töötavad. Saatjat teiste hiirtega proovida ei saa, kuna need ühenduvad otse arvuti bluetoothiga ning kas see saatja üldse teise hiirega töötakski... Garantiisse pole ka kuhugi viia, sest hiir ostetud teisest riigist ja minu teada tuleb see saata sinna kust ostetud? Või olen millestki valesti aru saanud?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.12.2010 04:49:16 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
Esimene mõte oligi ,et akud tühjad/läbi. Kuid ei, akudega kõik ok ja teise hiire sees praegu ning töötavad. Saatjat teiste hiirtega proovida ei saa, kuna need ühenduvad otse arvuti bluetoothiga ning kas see saatja üldse teise hiirega töötakski... Garantiisse pole ka kuhugi viia, sest hiir ostetud teisest riigist ja minu teada tuleb see saata sinna kust ostetud? Või olen millestki valesti aru saanud?

Rega ära ja vaata ehk saab mingit abi thumbs_up.gif : http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/ask
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 14.01.2011 02:06:26 vasta tsitaadiga

Sealt pole siiani vastust saanud icon_biggrin.gif Aga vaatasin, et hiirel garantii 5 aastat, juunis saan viia sinna kust ostsin, nii et seniks las seisab, ise näppima ei hakka siiski.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Logitech laser hiire probleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.