praegune kellaaeg 27.06.2025 05:13:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
UHO
Kreisi kasutaja

|
28.12.2010 22:25:06
HP ProBook 6440b indikaator tuled |
|
|
Tervist,
sai siis soetatud pealkirjas nimetatud sülearvuti.
Kõik töötab nagu uuel arvutil peab.
Välimus on nagu on, eriti häirivad need indikaator tuled (on/off, meil, web, wifi, mute, vol up/down), mis kiirgavad nagu krdi jõulupuu kaunistused ekraani all.
Siit ka minu probleem-küsimus. Kas neid kuidagi vähem eredaks dimmida saaks või kui ei siis täitsa välja lülitada?
Internetist oma peaga mingit abi ei leidnud. Äkki oskab mõni helgem pea, kes HP'ga varem kokku puutunud, midagi soovitada.
Tänan tähelepanu eest.
_________________ Unknown High Object |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.12.2010 22:44:18
|
|
|
Lahti kiskumata vist pole võimalik. Aga lase markeriga üle
|
|
tagasi üles |
|
 |
UHO
Kreisi kasutaja

|
29.12.2010 20:31:06
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Lahti kiskumata vist pole võimalik. Aga lase markeriga üle  |
Endal oli ka esmane mõte, et marker abiks ikka.
Kuid kui neid vajutada siis need vilguvad ja vahel on ka nõrgema heledusega- tundub loogiline, et neid saaks mingi softijupiga dimmida. Aga jah, ilmselt seda softi ei ole olemas.
Uus küsimus:
Leidsin uue probleemi antud masinaga: displayport'ist ei tule välja heli. Kas olen äkki midagi valesti seadistanud või ei peagi tulema?
Imelik on, et ma ei leidnud kuskilt spec'idest ei EI'd ega JA'd, kas displayport'ist peaks heli tulema sellel mudelil või mitte.
On kellelgi kogemusi antud masinaga või HP'ga millel displayport?
Tänud!
_________________ Unknown High Object |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|