Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  uimane samsung märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
krabat
HV vaatleja
krabat

sõnum 27.12.2010 18:22:01 uimane samsung vasta tsitaadiga

ostsin pisikese samsung N145plusi. os on 7 starter. paaril esimesel päeval olid asjad ok. nüüd uimab täiega. ükskõik mida teen: avan netilehti või kausta dokumente, kõigiga läheb umbes 7-8 sekundit ooteaega. minu arust pole see normaalne. kasutan avasti tõrjet, wini tulemüüri. pätte püüan adawarega ja ccleaner on ka abiks. aga ikka venib. mälu on 1G. kasutuses üldiselt 60-70%. kas see venimine on mälumahu puudus?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wayfaring
HV vaatleja
wayfaring

sõnum 27.12.2010 21:29:29 vasta tsitaadiga

Ava Task Manager ja vaata mis seal toimub. Sealt näed ka palju mälu kasutuses. Ehk jookseb mingi ebavajalik asi taustal?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.12.2010 21:49:57 vasta tsitaadiga

avast! on normmalselt konfitud? Default konf võib nõrgemad masinad vabalt kooma tõmmata.
tagasi üles
krabat
HV vaatleja
krabat

sõnum 28.12.2010 00:22:52 vasta tsitaadiga

neid protsesse on seal jalaga segada ja hanguga visata. kust mina tean, mis just vajalik on. oma 67 tükki.

avast! on nagu on. töötab pidevalt ja mitu korda päevas kõlistab uuenduse kella.

siit kuskilt lugesin, et kui on aku säästurežiim, siis pidi prose kooma vedama. mingi säästukas töötab küll. kas peaks torkima?
tagasi üles
wayfaring
HV vaatleja
wayfaring

sõnum 28.12.2010 14:06:33 vasta tsitaadiga

No kui Power Saver-i asemel lülitada sisse High Performance siis muutub arvuti ikka jupp maad reipamaks.
tagasi üles
Otto E.
HV veteran

sõnum 28.12.2010 15:18:18 vasta tsitaadiga

2GB mälupulga viskaks ka sisse. 1GB on vähe. Endal Samsung N220 ja sai ka 2gb sisse pandud.
tagasi üles
krabat
HV vaatleja
krabat

sõnum 10.09.2011 11:39:55 vasta tsitaadiga

jätkan teemat.
mälu pole juurde pannud. hoopis teine huvi on. tahaks täisformaadi teha. lauakal kus on xp olen seda iga paari aasta tagant teinud. plaat sisse ja asi jookseb. aga sellel väiksel sülekal cd pesa pole. 7 starter oli ostes peal. plaati muidugi kaasa ei saanud. põhja all on koodikleeps. noh, nagu ikka. kuidas ma uue süsteemi peale saan kui plaati ei ole kuskile panna ja seda plaati polegi? kuna ma olen ju os-i ikkagi ausalt ostnud, litsents on olemas, siis kuidas ma seda füüsiliselt omada saaksin? formaatimist ka hetkel sõltuvalt sellest ette ei kujuta. aga võimalik ta on. peab olema.
arvuti on nii aeglaseks läinud, et ka praegu trükkides tõmbab tähed kinni, peale hetkelist ootamist viskab terve sõna korraga ekraanile. turvavarustusest kasutan praegu ad-awaret, avirat ja comodot.
aitäh lugemise eest!
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 10.09.2011 11:49:51 vasta tsitaadiga

Tirid kräkkimata/häkkimata 7 Starter OEM versiooni netist, teed mälupulgale installika ja aktiveerid kleepsul oleva koodiga.
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 10.09.2011 23:06:22 vasta tsitaadiga

Oma N150p puhul oli probleemiks see, et arvuti oli täis igasugust trial tarkvara ja muud pahna, mis selle kooma tõmbasid. Format aitab thumbs_up.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  uimane samsung
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.