praegune kellaaeg 21.06.2025 16:41:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Murdock
HV kasutaja
|
22.12.2010 14:26:53
Ubuntu 10.10 hävitas windows 7 bootloaderi |
|
|
Minu silmad on kõike näinud, aga seda esimest korda. On küll mitmeid kordi olnud, et win puhub linuxi grubi minema, aga selle olen alati tagasi saanud. Nüüd oli aga selline juhus, et kuu tagasi tegin w7 installi. Ja nüüd lasin ka ubuntu tagasi. home ja root kataloog oli kogu aeg kõvakettal olemas. Tegin uue installi, nii et home kataloog puutumata ja kirjutasin üle/format ainult / kataloog. Olen teinud nii koguaeg, ilma probleemideta. Ja tulemus on nüüd see, et w7 valikut enam ei ole, ainult ubuntu. Kuidas nüüd ka win tagasi saada?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
22.12.2010 16:07:28
|
|
|
Paistab levinud probleem, paar teemat siin juba tegelevad sellega. Vaata ringi. Ubuntu poolt muidugi bläkk.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murdock
HV kasutaja
|
22.12.2010 20:35:17
|
|
|
Lihtne, aga mitte kõige parem lahendus. Installisin tagasi ubuntu 10.04
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
karu
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
26.12.2010 17:37:46
|
|
|
Kuna mul ongi Lubuntu ja Winni kooseluga sama teema, siis sai just ka need käsud ära proovitud. Ei mõjunud. Grubist Linuka buutimisel ütleb ikka, et "faili ei leitud, jätkamiseks vajuta suvalist klahvi", klahvivajutuse peale lööb taas Grubi ette ja buutida laseb vaid Windossi. Linukasse pääsen vaid Supergrub plaadiga.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|