Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
birdhouse
HV vaatleja
|
23.12.2010 22:21:46
Can I Run It? |
|
|
Tere!
Mul on graafikakaardiga vist üks väike probleem...
Juhtus siis selline asi, et läksin ükspäev www.systemrequirementslab.com (tuntud ka kui www.canirunit.com) ja tahtsin vaadata, et kas mul Mirror's Edge jookseks.
Ja järsku ennäe üllatust, jooksebki. Ainult, et sellega on üks väike probleem... Mul on nVidia GeForce 8500 GT millel on 512mb V-RAMI, aga leht ütleb et mul on 2gb V-RAMI ! No alguses tundub lahe küll, aga kui ma tükk aega olen Just Cause 2 mänginud ja seejärel Quit vajutan jookseb arvuti lihtsalt kokku ja kui välja lülitan ja seejärel uuesti käima ütleb monitor, et No Signal. Selleks, et arvuti jälle tööle hakkaks pean ma nüüd teda kuskil tunnike pärast välja lülitamist n.ö. "jahutama". Ma ise tegelikult arvan, et ma tean mis toimub - nimelt ma tegin GTA 4 kausta ühe tekstifaili mida kutsutakse commandline.txt-iks (GTA 4 mängijad ilmselt teavad) ja seal oli nihukene koht kus ma sain oma V-RAMI kahekordistada (-availablevidmem 2.0) mis siis põhimõtteliselt näitab, et mul on 1gb V-RAMI, aga ma mõtlesin oma "TARGA" aruga, et paneks äkki 4.0 (neljakordistaks, et saaks 2gb V-RAMI) ja nii ma siis tegingi. Ennäe kõik töötas seni kuni ma GTA 4 maja uksest välja sain ja mäng kokku jooksis . Ma mõtlesin siis, et ah vist läks veits liiale (GTA 4 jookseb muidu puhtalt - mulle lihtsalt meeldib katsetada) ja seejärel ma siis kustutasin ära selle commandline-i ning sellest ajast peale näitabki see veebileht mida ma enne mainisin, et mul on 2gb V-RAMI. Samas CPU-Z näitab, et mul on ikkagi 512mb V-RAMI. Niisiis ma tahaks teada, et kas see leht paneb lihtsalt segast vahel või läks mul graafikakaardil midagi konkreetselt p***e. Kui keegi teab äkki kuidas ma seda viga parandada saaksin (uut graafikakaarti ei tahaks osta väga aga noh kui peab siis peab). Igatahes aidake inimesed!
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
23.12.2010 22:58:00
|
|
|
Miski ei kasvata sulle kuskilt v-ram'i juurde.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
birdhouse
HV vaatleja
|
23.12.2010 23:17:54
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Miski ei kasvata sulle kuskilt v-ram'i juurde. |
Seda ma tean GTA 4 Graphics settingutes lihtsalt näitab, et vrami on rohkem... karta on, et juurde ei kasvata seda miski.
Küsimus seisneb selles, et kas systemrequirementslab paneb pange või keerasin ma oma gkaardi p***e ?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
23.12.2010 23:24:47
|
|
|
Mängule valetamine su graafikakaarti ei morjenda, mängu ainult.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
birdhouse
HV vaatleja
|
23.12.2010 23:47:25
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Mängule valetamine su graafikakaarti ei morjenda, mängu ainult. |
Mmm... ühesõnaga ajab leht siis segast lihtsalt ?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
24.12.2010 00:30:39
|
|
|
kui pange pannes välja lülitades enam pilti ette ei võta, siis äkki tõmbad juhtmed seinast välja ja proovid uuesti? äkki ei pea siis enam tund aega ootama.
kuidas sul selle jahutusega üldse on, arvuti sees päris palav kui mängid?
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
birdhouse
HV vaatleja
|
24.12.2010 14:53:20
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
kui pange pannes välja lülitades enam pilti ette ei võta, siis äkki tõmbad juhtmed seinast välja ja proovid uuesti? äkki ei pea siis enam tund aega ootama.
kuidas sul selle jahutusega üldse on, arvuti sees päris palav kui mängid? |
tegelikult on küll jah mängimise ajal pea 40C. seda juhtme väljatõmbamise värki olen juba proovinud aga ei taha töötada hästi... toiteplokk on muidu 1200W... sellest peaks vist täitsa piisama või mis?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
DonNiger
HV Guru

|
24.12.2010 16:17:34
|
|
|
1.2KW 8500GT jaoks
Sellest jätkub nii neljakordselt.
_________________ Müüa EOS 50D |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
birdhouse
HV vaatleja
|
24.12.2010 20:58:22
|
|
|
DonNiger kirjutas: |
1.2KW 8500GT jaoks
Sellest jätkub nii neljakordselt. |
kuule jah tahtsin tegelikult 800w osta aga ordis olid otsas ja mujale ei viitsinud otsima minna
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|