|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
ToTuMaN
HV kasutaja

|
22.12.2010 10:36:46
|
|
|
| tsitaat: |
Vaatasin ka jah. Gmaili konto küll mul sisestaud, samas on syncimine keelatud.
|
Neid omapäi sünkivaid appe on ikka veel: email, facebook, igasugu twitterid jms. Midagi võib ka market uudistada. Mingi networkstats oli vist programm, mis näitas programmide kaupa nende netikasutust. Kuigi mida aeg edasi, seda rohkem olen mina jõudnud arusaamisele, et ega pole ilmselt kedagi, kes selle androidi võrguosa kohta täit ülevaadet omaks. Igasugu võrguliiklust logivad, lugevad vms appid näitavad kõik ikka üksjagu aiateibaid - näitavad oluliselt vähem, kui tegelikkuses mahukulu on. Ei saagi aru, kas neid võrguga suhtlevaid interfeise ei ole võimalik siis 100% monitoorida või ei peeta seadme poolt sarnast logi data kohta, nagu seda tehakse kõnede puhul? Teab keegi?
Mitte, et ma niiväga selle data pärast muretseks aga huvitav oleks teada, miks erinevad andmesidet monitoorivad proged siis niimoodi puusse panevad...
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ylovoitka
HV kasutaja

|
22.12.2010 10:40:08
|
|
|
Minu SGS suri ära- lennukile minnes oli kõik korras, maha tulles ei läinud seade enam käime- jäi Galaxy S kirja juurde rippuma ja lõpuks lülitas ennast välja.
Peal oli viimane ametlik tarkvara meie regioonile + voodoo lagfix.
Saatsin EMT garantiisse
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
22.12.2010 14:41:34
|
|
|
aga download mode's proovinud uuesti flashida. EXT4 partition keeras midagi nässu boot failide osas tõenäoliselt.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
| Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
1 :: |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reio72
HV vaatleja
|
22.12.2010 17:22:59
|
|
|
| mis Te targad arvate- kui juhtub jõuluime ja 24.12 on froyo olemas, kas tasub hakata kohe seda paigaldama oma telefonile või mitte. Võibolla väiksemal telefoniasjatundjal tasub vähe oodata, kui targemad pead saavad sellega põhjalikumalt tutvuda ja leida suuremad miinused üles.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
22.12.2010 17:56:59
|
|
|
| ToTuMaN kirjutas: |
|
Neid omapäi sünkivaid appe on ikka veel: email, facebook, igasugu twitterid jms. Midagi võib ka market uudistada. Mingi networkstats oli vist programm, mis näitas programmide kaupa nende netikasutust. Kuigi mida aeg edasi, seda rohkem olen mina jõudnud arusaamisele, et ega pole ilmselt kedagi, kes selle androidi võrguosa kohta täit ülevaadet omaks. Igasugu võrguliiklust logivad, lugevad vms appid näitavad kõik ikka üksjagu aiateibaid - näitavad oluliselt vähem, kui tegelikkuses mahukulu on. Ei saagi aru, kas neid võrguga suhtlevaid interfeise ei ole võimalik siis 100% monitoorida või ei peeta seadme poolt sarnast logi data kohta, nagu seda tehakse kõnede puhul? Teab keegi?
Mitte, et ma niiväga selle data pärast muretseks aga huvitav oleks teada, miks erinevad andmesidet monitoorivad proged siis niimoodi puusse panevad... |
Jep, vaatasin nüüd järgi, ongi nii, Market app midagi checkib pidevalt. Ilmselt siis programmide uuendusi? Arvutasin, et kuus läheb umbes 4MB andmevahetuseks kui iga poole tunni tagant 3KB eest checkib. Selles mõttes pole hullu, iseasi palju see akut kulutab on raske välja arvutada.
reio72, Froyo juba mõnda aega väljas ja tundub OK, lihtsalt selles on eesti keel, muud midagi.
_________________ "We're doing the studies to make the proof" - RFK Jr. |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sandrew
HV vaatleja
|
22.12.2010 18:08:10
|
|
|
| reio72 kirjutas: |
| mis Te targad arvate- kui juhtub jõuluime ja 24.12 on froyo olemas, kas tasub hakata kohe seda paigaldama oma telefonile või mitte. Võibolla väiksemal telefoniasjatundjal tasub vähe oodata, kui targemad pead saavad sellega põhjalikumalt tutvuda ja leida suuremad miinused üles. |
Kui teil Kies hakkab pakkuma jogurtile üleminekut, siis võib seda südamerahus teha, ega siis Samsug ilma asjata iga nädal uut betat välja ei lase (ja nii juba mitmeid kuid), et nn tavakasutajal poleks hiljem probleeme.
Mina seda Kiese-aretust ei ole kordagi nelja kuu jooksul, mil telefon taskus, praktiseerinud. Odin on hulga kiirem ja ajurakke säilitavam võimalus.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reio72
HV vaatleja
|
22.12.2010 20:02:37
|
|
|
| tahtsin veel küsida, et kuidas see froyo lubab flashi esitada- mõni flashi leht ajab juba arvuti huugama, mis siis veel telefonist rääkida. Kuidas aku vastupidavus on flashi lehte vaadates ? kas froyoga on võimalik vaadata ka etv arhiivisaateid ? ma arvan, et etv stream vist ei tööta froyoga - seal mingi silverlight liides http://otse.err.ee/etv
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.12.2010 22:24:25
|
|
|
| SKG kirjutas: |
| ToTuMaN kirjutas: |
|
Mitte, et ma niiväga selle data pärast muretseks aga huvitav oleks teada, miks erinevad andmesidet monitoorivad proged siis niimoodi puusse panevad... |
Jep, vaatasin nüüd järgi, ongi nii, Market app midagi checkib pidevalt. Ilmselt siis programmide uuendusi? Arvutasin, et kuus läheb umbes 4MB andmevahetuseks kui iga poole tunni tagant 3KB eest checkib. Selles mõttes pole hullu, iseasi palju see akut kulutab on raske välja arvutada.
reio72, Froyo juba mõnda aega väljas ja tundub OK, lihtsalt selles on eesti keel, muud midagi. |
Pane APN kinni. Neid widgeteid on päris mitmeid, mis seda ühe puudutusega teha suudavad. Curvefishi oma näiteks.
|
|
| Kommentaarid: 742 loe/lisa |
   |
560 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
22.12.2010 22:50:35
|
|
|
Kas keegi oskab soovitada või on omale juba soetanud standi või kolmjala kuhu saaks SGS-i filmimise jaoks kinnitada
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
23.12.2010 08:13:20
|
|
|
| SKG kirjutas: |
Kas keegi oskab soovitada või on omale juba soetanud standi või kolmjala kuhu saaks SGS-i filmimise jaoks kinnitada  |
Eks sa mingisugusest autohoidikust pead selle siis ehitama. Ebays saad odavaima suurusjärgu $10 eest + kolmjalg oma maitse järgi. Samas kas see telefonikaamera nüüd päris sellist eesmärki on võimaline täitma, et kohe kolmjalalt filmima hakata? Piisava valguse olemasolul ehk küll jah.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
23.12.2010 11:46:53
|
|
|
| reio72 kirjutas: |
| ma arvan, et etv stream vist ei tööta froyoga - seal mingi silverlight liides http://otse.err.ee/etv |
Sinu küsimise peale hakkas ennast ka huvitama ja proovisin. Appiga yxplayer ja lingiga http://tv.eenet.ee/err töötab suht ilusti, ainult õige väheke hakib.
|
|
| Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
23.12.2010 15:06:20
|
|
|
| Mul jõudis nüüd ka see junn Hiinast kohale. Ütleme nii, et asi on oma hinna vääriline. Positiivse poole pealt on see, et hoiab telefoni tugevalt kinni, "iminapp" on ka tugevalt kinni ja laadija isegi tundub laadivat. Miinusteks siis see, et esiteks telefoni hoidjasse kinnitamiseks ja hoidjast kätte saamiseks on vaja kahe käe jõudu(muidu on oht telefoni korpust rikkuda). Ja teiseks see pikk painduv "voolik", mis klaasi ja hoidja vahele jääb, ei ei ole väga võimeline omal jõul telefoni stabiilsena hoidma. Minu värisevas autos õõtsus ta alguses ikka päris korralikult. Lahendasin asja nii, et toetasin hoidiku alumise osa tugevalt vastu armatuuri. Üldkokkuvõtes olen aga ostuga rahul, sest sellise hinna eest ei oskakski miskit paremat tahta.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aquanaut
HV vaatleja
|
24.12.2010 08:37:24
|
|
|
Uuendused saadaval, häid jõule
|
|
| tagasi üles |
|
 |
reio72
HV vaatleja
|
24.12.2010 09:17:11
|
|
|
| imelik oli see, et panin upgrade peale+ laadib alla ja siis upgrade ajal andis veateate, et upgrade on fail, palun proovi pärast uuesti+ samal ajal oli telefoni peal märk kollane , et ära ühenda juhtmest telefoni lahti. Paraku Kiesi paneelil enam telefoni näha ei olnud- selline imelik lugu. Ühendasin siis oma targa peaga ikkagi telefoni arvutist lahti, kollane märk jäi ikkagi telefoni peale. See ära ei kadunudki, polnud midagi teha+ võtsin aku tagant ära ja panin telefoni uuesti tööle+ võttis ünneks uuesti pildi ette. Ühendasin uuesti Kiesiga, tundis ära ja nüüd panin jälle laadima alla. Samas ta pakkus recoveryt, aga ma seda ei teinud, sest samas lubas ta teha ka upgrade. Nii et ma ei teagi, mis jama see nüüd siis oli.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
24.12.2010 09:40:28
|
|
|
Pole suutnud aru saada kuidas sõnumeid saates saaks kirja keskel suurt tähte teha. Tähe all hoidmisest pole kasu. Lihtne asi aga ei tule...
Arusaamatu...
_________________ Võta aega veidi ringi vaadata |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
24.12.2010 10:25:14
|
|
|
| aquanaut kirjutas: |
Uuendused saadaval, häid jõule  |
mis versioon see on?
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
| Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
24.12.2010 10:58:50
|
|
|
| TheDJ kirjutas: |
Pole suutnud aru saada kuidas sõnumeid saates saaks kirja keskel suurt tähte teha. Tähe all hoidmisest pole kasu. Lihtne asi aga ei tule...
Arusaamatu...
 |
Shift ei aita? see nool üles...
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aquanaut
HV vaatleja
|
24.12.2010 11:57:49
|
|
|
| Nu kirjutas: |
| aquanaut kirjutas: |
Uuendused saadaval, häid jõule  |
mis versioon see on? |
2.2
PDA: I9000 XWJPF
PHONE: I9000 XXJPP
CSC: I9000 XEJP2
HKASEB
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
24.12.2010 12:20:24
|
|
|
| Palju asju kaduma läheb? Backup teeb kontaktidest jne, aga installitud asjad kaovad ka kõik ära?
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
loomet
HV kasutaja

|
24.12.2010 12:59:23
|
|
|
kaduma ei läinud midagi.. mingid seaded unustas ära aga muu kõik alles.. ei viitsinud backupida ennem midagi.
ilma ühegi lagfixita tundub jubedalt aeglane nüüd nagu.. :S
aga no eks rohkem kui 10min kasutamist näitab mis tunne on..
_________________ /R. |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.12.2010 13:05:05
|
|
|
Neid lagfixe on SGS-ile mitmeid, milline see kõige parem või populaarseim on?
edit:
Lasin selle Voodoo 5.0.3 peale
_________________ "We're doing the studies to make the proof" - RFK Jr.
viimati muutis SKG 24.12.2010 14:41:15, muudetud 1 kord |
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
24.12.2010 13:43:43
|
|
|
| Aku on 40%, aga uuendada ei lase. Palju seda vurtsu peab olema?
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
24.12.2010 13:56:27
|
|
|
peale uuendust algul oli aeglane ja laggis iga asja peale. system panelilt vaadates oli prose kasutus 100% koguaeg. Peale restarti(aku tagant ära) on ikka 2.1-ga võrreldes palju parem, prose kasutus kõigub 0 ja 80-90 vahel. Ennem võttis menüüst väljudes juba hinge kinni, praegus seda kohanud pole enam
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
24.12.2010 14:51:56
|
|
|
Uuendus tehtud ja masin kasutuskõlbmatu nüüd. Peale uuendust reboot (kollased kirjad jooksid ja viimane rida siis oli reboot) ja siis Samsungi kiri oli ees paar-kolm minutit ja ekraan kustus ära. Ükski nupp ei reageeri. Pin koodi ei küsi, usb kaabli külge pannes teeb 3 kiiret värinat. Ees seadete ja tagasi nupp põlevad. Proovinud ka akut eemaldada, aga sama seis. Pidin ma krt seda uuendama hakkama üldse
Edit: proovisin uuesti ja täheldasin sellist asja. Kui see suur S on ees (värvid muutuvad) siis mingi hetk teeb ühe "värina" ja mõne aja pärast teeb veel 3 "värinat" ja siis ekraan kustub ära. Kui nüüd "home" nuppu vajutada, teeb jällegi 3 "värinat" ja mõni sekund hiljem ühe veel. Miskit väga nässus vist ikka. Kas probleemi võis tekitada see, et 2.1 oli root`itud? Kas kolme nupu valikust miskit valides saaks asja puhtaks ja tööle? Absoluutselt pole vahet, kui kõik ära kaob. Peaasi, et tööle saaks masina jälle.
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.12.2010 14:54:51
|
|
|
Endal oli ka alguses sama jama, ei teagi, mis selle tekitas, aga lihtne korda teha. Telefon 3-button recovery mode-sse ja lase Odiniga fw uuesti peale.
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|