praegune kellaaeg 20.06.2025 16:53:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Invisibl3
HV vaatleja
|
21.12.2010 20:51:03
Kuidas teha? |
|
|
Kuidas teha Word 2003'ga sellist lehte nagu www.karde.ee?
Saate aru küll, ma mõtlen, et taust ja seal peal on A4 leht, nii et mõlemapeale saaks kirjutada, nagu mingit kohviku menüüd vms.
Ma ei mõtle neid liikuvaid värkke seal , ma mõtlen et on taust ja selle peal on A4 leht nagu, seal karde.ee's on dj'd ja värgid sellekohapeal, aga ma tahaks sinna kirjutada toidumenüü v joogi oma koos hindadega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
21.12.2010 21:11:49
|
|
|
Sellist asja Wordiga nüüd küll ei tehta. Kodulehtede tegemiseks kasutatakse muid vahendeid. Graafiline osa (taustad ja nupud) joonistatakse nt Illustratoris, Photoshopis vms ja seatakse lehel paika CSSi abil. Tekst lisatakse HTMLiga.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invisibl3
HV vaatleja
|
21.12.2010 21:56:41
|
|
|
D3ff kirjutas: |
Sellist asja Wordiga nüüd küll ei tehta. Kodulehtede tegemiseks kasutatakse muid vahendeid. Graafiline osa (taustad ja nupud) joonistatakse nt Illustratoris, Photoshopis vms ja seatakse lehel paika CSSi abil. Tekst lisatakse HTMLiga. |
Sa said valesti aru, ma mõtlesin lihtsalt tausta peale kirjutamist wordis, ja siis taustale uue pildi lisamine millele saaks ka kirjutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
21.12.2010 22:53:13
|
|
|
Joonistad taustapildi valmis, lisad selle Wordi dokumenti (lohistedes või siis Insert menüüst). Seejärel lisad Text Boxi (Insert > Text Box), mille layoutis (paremklikk text boxil > Format Text Box) määrad paigutuseks in front of text. Edasi vormindad teksti juba nii nagu parasjagu soovi on.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|