Sama võib ju sinu kohta öelda. Vaevalt, et sa mingil päeval elu üle järele mõeldes hakkasid lambist arvama, et ameeriklased pole Kuu peal käinud.
Jälle üks oletamine ja hämamine. Kus sina tead, mida mina kunagi mõtlesin või mõtlen? Aga äkki hakkasingi?
Jube kihvt on tegelikult vaadata, kuidas igasugused vandenõuteoreetikud ja soolapuhujad hullult närvi lähevad, kui nad oma teooriatega nurka on surutud ega oska sealt enam välja rabeleda
Päris huvitav et konspiratsiooniteooriate tõestamisel piisab belletristikast ning fakte pole vaja ("selleks on ju google", veel hullem ).
dstar, tee vahet autoriteetsel arvamusel ning mitme allikaga kooskõlastatud väidetel.
See, mida sina siin presenteerid ning millele nii alandlikult andud, on kellegi arvamus, faktidest on asi väga kaugel.
Kõva mõtlemisvõime ja rebellion vabaduse jm kõige eest, kui helbitakse ikka kellegi üksikisiku (autoriteedi) materjali.
Olgu, aitab jamast. Lõpetuseks üldtunnustatud tõestus sellest, et Kuul maandumine on üks suur pettus
kes tõestas ja mida tõestas? see klipp võib jumal teab mis olla, tavalise mängufilmi kaader näiteks või lausa meelevaldne sensatsiooniline petekas.
tänapäeval on inimesed kõigeks valmis. apollo lendudest võib palju mängufilme olla tehtud ja seal näiteks pole kasutatud dok. kaadreid sest selle eest tuleb maksta raha NASAle, tahad raha kokkuhoida, tuleb ise filmida. keegi leidis vanast filmist huvitava kaadri, lõikas selle välja ja postis YT ja keegi tuli arvas nagu see ongi see TÕDE. Siis tulid sina ja voila, usakad kuul ei käinud - tõestatud.
Päris huvitav et konspiratsiooniteooriate tõestamisel piisab belletristikast ning fakte pole vaja ("selleks on ju google", veel hullem ).
dstar, tee vahet autoriteetsel arvamusel ning mitme allikaga kooskõlastatud väidetel.
See, mida sina siin presenteerid ning millele nii alandlikult andud, on kellegi arvamus, faktidest on asi väga kaugel.
Kõva mõtlemisvõime ja rebellion vabaduse jm kõige eest, kui helbitakse ikka kellegi üksikisiku materjali.
Jesus H Christ, selline tunne nagu oleks tigedate turumuttide sekka sattunud või herilasepessa oma käe pistnud.
Chill the F out. Lahkun parareaalsusse enne kui jälle isiklikuks sõimamiseks läheb... Mission accomplished, for now.
Olgu, aitab jamast. Lõpetuseks üldtunnustatud tõestus sellest, et Kuul maandumine on üks suur pettus
kes tõestas ja mida tõestas? see klipp võib jumal teab mis olla, tavalise mängufilmi kaader näiteks või lausa meelevaldne sensatsiooniline petekas.
tänapäeval on inimesed kõigeks valmis. apollo lendudest võib palju mängufilme olla tehtud ja seal näiteks pole kasutatud dok. kaadreid sest selle eest tuleb maksta raha NASAle, tahad raha kokkuhoida, tuleb ise filmida. keegi leidis vanast filmist huvitava kaadri, lõikas selle välja ja postis YT ja keegi tuli arvas nagu see ongi see TÕDE. Siis tulid sina ja voila, usakad kuul ei käinud - tõestatud.
dstar: ma nagu ootaks sult mingit argumenti miks sinu arust see klipp on tõene. ma põhjendasin oma skeptismi sulle ära, kui sa nüüd tahad mulle oponeerida siis ootaks arvamust. aga kui sa lähed "sisenaljade" teed siis ma nimetaks seda kõike pigem klähvimiseks.
dstar: ma nagu ootaks sult mingit argumenti miks sinu arust see klipp on tõene. ma põhjendasin oma skeptismi sulle ära, kui sa nüüd tahad mulle oponeerida siis ootaks arvamust. aga kui sa lähed "sisenaljade" teed siis ma nimetaks seda kõike pigem klähvimiseks.
Oodake edasi. Kui mind ei suvatseta kätt ulatades uppumisest päästa, siis ei saa ma ka teile enam vastu tulla. Lõbustage ennast nüüd ise. Nägemist.
Sa siin küsid, miks enam kuul ei käida ? Ja ise ei viitsi ajalugu selle ümber uurida. Käis võidurelvastumine ja kosmose vallutamine oli üks osa sellest. Nsvl jõudis esimesena inimese kosmosesse saata ja ameeriklased kuule. Miks venelased kedagi kuule ei saatnud ? Kuigi programmid olid olemas. Sa arvad, et venelased oleks selle asja niimoodi jätnud, kui ameeriklased poleks kuul käinud. Tohutu propagandaline tähtsus oli põhiline põhjus miks sinna roniti. Ja ma olen 100% kindel, et venelased seda kuulkäimist pingsalt jälgisid ja lootsid, et midagi peesse läheb.
Võib küll vaielda, et kas kaadrid kuul käimisest on ehtsad, või kuskil stuudios kubriku poolt tehtud (tuleb meeles pidada, et tol ajal ei olnud veel mõtteski ülimat tehnika saavutust I-pad-i). Kuid fakti kuul käimisest kinnitab NSVL-i vaikimine.
Ja ma olen 100% kindel, et venelased seda kuulkäimist pingsalt jälgisid ja lootsid, et midagi peesse läheb.
Oleneb, mida jälgimise all mõelda. 1) Neil endal tollal sellist raadioteleskoopi polnud, mis antud sagedust suudaks vastu võtta; 2) Venelased käisid inglaste juures Jordell Bank-is teleskoopi rentimas kui neil vaja oli; 3) Jordell Bank asub teiselpool maakera, seega ei saanud sellega jälgida, kuna silmside puudub, sest ameeriklased pidasid sidet väidetavalt Austraalias asuva NASA jaamaga, millel oli sel hetkel silmside Kuuga.
edit:
Ehk siis sisuliselt jälle fox guarding the henhouse situatsioon, kuna kellelgi polnud võimalik kontrollida, kust see signaal tegelikult tuli. Isegi mitte neil, kes kontrollkeskuses oma ekraanide taga istusid. Phoenix sai oma signaali väidetavalt Austraaliast.
Ja ma olen 100% kindel, et venelased seda kuulkäimist pingsalt jälgisid ja lootsid, et midagi peesse läheb.
Oleneb, mida jälgimise all mõelda. 1) Neil endal tollal sellist raadioteleskoopi polnud, mis antud sagedust suudaks vastu võtta; 2) Venelased käisid inglaste juures Jordell Bank-is teleskoopi rentimas kui neil vaja oli; 3) Jordell Bank asub teiselpool maakera, seega ei saanud sellega jälgida, kuna silmside puudub, sest ameeriklased pidasid sidet väidetavalt Austraalias asuva NASA jaamaga, millel oli sel hetkel silmside Kuuga.
edit:
Ehk siis sisuliselt jälle fox guarding the henhouse situatsioon, kuna kellelgi polnud võimalik kontrollida, kust see signaal tegelikult tuli. Isegi mitte neil, kes kontrollkeskuses oma ekraanide taga istusid. Phoenix sai oma signaali väidetavalt Austraaliast.
No kuul ei käidud üks kord ja venelased saatsid 1966 oma luna-11 kuu orbiidile. Ei taha uskuda, et nad selle niisama pimesi sinnapoole lennutasid.
edit:
No kuul ei käidud üks kord ja venelased saatsid 1966 oma luna-11 kuu orbiidile. Ei taha uskuda, et nad selle niisama pimesi sinnapoole lennutasid.
Aga just nii juhtuski. Venelased olid raevu täis, kuna Inglismaa ajalehed avaldasid neist enne uudise, sest neil oli aparatuur selle jälgimiseks.
edit:
Teiseks, peavad olema täidetud vähemalt kolm järgmist asja: vaja teada sagedust, millel kommunikatsioon käib; omada sellist raadioteleskoopi, mis suudab saadetaval sagedusel vastu võtta; sel hetkel silmsidet Kuuga.
viimati muutis SKG 21.12.2010 17:13:38, muudetud 1 kord
Neid kõnealuseid venelaste Luna sonde jälgitigi Inglismaal Manchesteri juures asuva Jordell Bank-i raadioteleskoobi (Mark I Lovell) abil ja seda ajavahemikus 1959-1976. Venelastel endal puudusid selleks tehnilised vahenid ja tollal neil endil polnudki võimalik kuidagi oma missioone tõestada.
3) Jordell Bank asub teiselpool maakera, seega ei saanud sellega jälgida, kuna silmside puudub, sest ameeriklased pidasid sidet väidetavalt Austraalias asuva NASA jaamaga, millel oli sel hetkel silmside Kuuga.
Kas sa midagi ikka ikka jagad ka sellest, millest sa jahud? Austraaliast kanti üle inimese esimese sammud kuul, sest too maakera osa vaatas just parajasti kuu poole ning seega oli Austraaliast tulev signaal kõige parema kvaliteediga. Aga meie maakeral on täiesti hämmastav ja uskumatu komme ümber oma telje pöörelda ja seega vahetusid ülekandejaamad terve missiooni käigus vastavalt sellele, milline raadioteleskoop parajasti kuu poole vaadata sai tänu oma soodsale asendile meite kaaslase suhtes. Esimesi hetki kuul kandis kokku üle kolm vastuvõtujaama korraga.
Ma ei hakka üldse rääkimagi sadest kui mitte tuhandetest amatöör-raadiofiiilidest, kes oma koduse tehnikaga Apollo ülekandeid kuulasid.
Kas sa midagi ikka ikka jagad ka sellest, millest sa jahud?
Jah, aga sa ise?
Scart kirjutas:
Austraaliast kanti üle inimese esimese sammud kuul, sest too maakera osa vaatas just parajasti kuu poole ning seega oli Austraaliast tulev signaal kõige parema kvaliteediga. Aga meie maakeral on täiesti hämmastav ja uskumatu komme ümber oma telje pöörelda ja seega vahetusid ülekandejaamad terve missiooni käigus vastavalt sellele, milline raadioteleskoop parajasti kuu poole vaadata sai tänu oma soodsale asendile meite kaaslase suhtes. Esimesi hetki kuul kandis kokku üle kolm vastuvõtujaama korraga.
Milliseid vastuvõtujaamu NASA peale Austraalia jaama veel kasutas, hetkel kui astronaudid väidetavalt Kuul käisid?
Scart kirjutas:
Ma ei hakka üldse rääkimagi sadest kui mitte tuhandetest amatöör-raadiofiiilidest, kes oma koduse tehnikaga Apollo ülekandeid kuulasid.
Raadiosignaali sagedus (2,3GHz), signaalispektri laius (5/8 kraadi) jms oli FCC poolt salastatud. Ühelgi raadioamatööril polnud võimalust kontrollida, kust tuleb algne signaal või kus asub parasjagu Apollo kosmoselaev.
Milliseid vastuvõtujaamu NASA peale Austraalia jaama veel kasutas, hetkel kui astronaudid väidetavalt Kuul käisid?
Google ftw? Äkki käituks ise oma sõnade järgi, kampsunites Neod?
When Buzz Aldrin switched on the TV camera on the Lunar Module, three tracking antennas received the signals simultaneously. They were the 64 metre Goldstone antenna in California, the 26 metre antenna at Honeysuckle Creek near Canberra in Australia, and the 64 metre dish at Parkes. In the first few minutes of the broadcast, NASA alternated between the signals being received from its two stations at Goldstone and Honeysuckle Creek, searching for the best quality picture. A little under nine minutes into the broadcast, the TV was switched to the Parkes signal. The quality of the TV pictures from Parkes was so superior that NASA stayed with Parkes as the source of the TV for the remainder of the 2.5 hour broadcast.
Raadiosignaali sagedus (2,3GHz), signaalispektri (5/8 kraadi) laius jms oli FCC poolt salastatud. Ühelgi raadioamatööril polnud võimalust kontrollida, kust tuleb signaal või kus asub parasjagu Apollo kosmoselaev.
Tõesti või?
In July of 1969 a ham radio operator and amateur radio-astronomer by the name of Larry Baysinger, W4EJA, accomplished an amazing feat. He independently detected radio transmissions from the Apollo 11 astronauts on the lunar surface. Fortunately, his accomplishments were recorded by Glenn Rutherford, a young reporter for the Louisville (Kentucky) Courier-Journal. “Lunar Eavesdropping: Louisvillians hear moon walk talk on homemade equipment,” sporting Rutherford’s byline, appeared in the Wednesday, July 23, 1969 issue of that paper — front page of section B, the local news section (see Figure 1).
Meenutaks, et Thule sõjaväebaasis töötanud HAM-raadio ekspert suutis saada Apolloga ühendust siis, kui NASA pimedusse jäi.
SKG kirjutas:
Venelaste Ratan-600, millega oleks olnud võimalik Luna (või Apollo) asukohta jälgida valmis umbes selleks ajaks kui Apollo missioonid lõpetati, aastaks 1974.
Venelastel ei olnud terve oma impeeriumi peale mitte ühtegi raadioteleskoopi elik paraboolantenni, millega kuulata kuult tulevaid signaale (mille abil küll venelased rääkisid Lunade ja Zondidega?), mida HAM-mehed püüdsid kinni konservikarpide abil? Üks meist on kergelt loll ja seekord ei ole see mina.
viimati muutis Scart 21.12.2010 18:33:39, muudetud 1 kord
3) Jordell Bank asub teiselpool maakera, seega ei saanud sellega jälgida, kuna silmside puudub, sest ameeriklased pidasid sidet väidetavalt Austraalias asuva NASA jaamaga, millel oli sel hetkel silmside Kuuga.
Ametlik info sind kuidagi ei toeta. Neil oli hetkel parim varustus maailmas ja nad jälgisid ja salvestasid nii Apollo 11 kui ka samaaegselt käinud Luna 15 missiooni. Veel lisaks, 1969 said venelased oma teleskoobi tööle ja loobusid Jordell Bank teenetest. Ehk kuulkäimise ajal ajasid venelased asju juba oma teleskoobiga.
Ehkki Jodrell Bank-i The Lovell Telescope oli tol hetkel maailmas suurim, oli NASA Apollo missioonide euroopa partneriks Madrid Deep Space Communications Complex.
...
Raadiosignaali sagedus (2,3GHz), signaalispektri laius (5/8 kraadi) jms oli FCC poolt salastatud.
Spektri laius saab olla ainult hertsides ( kilo-, mega- giga- jne). Mõtlesid arvatavasti kiirgatava "signaalivihu" laiust?
5/8 kraadi Kuult vaadates moodustab Maal päraka läbimõõduga ~4000 km. Sinna sisse jääb tõenäoliselt nii mõndagi/kedagi.
Äkki käituks ise oma sõnade järgi, kampsunites Neod?
Lihtsalt lambist meeldibki kõiki üleolevalt erinevate nimedega sildistada või sa lihtsalt ei suuda muul moel arutelu pidada ilma, et kedagi teist primitiivsel moel maha teha? On vaja end kuidagi teistest kõrgemal tasemel või paremini tunda ja see aitab sul seda saavuatada? Sinu pidev selline suhtelmisprobleem tekitab paratamatult sul kõigiga konflikte või see ongi su eesmärk?
Aga OK, uurin su toodud linke ja vastan ehk hiljem. Sina aga tuleta nii kaua meelde, milliste reeglitega sa nõustusid kui siia foorumisse registreerusid.
Lihtsalt lambist meeldibki kõiki üleolevalt erinevate nimedega sildistada
Et mind ja "minutaoliseid" võib sildistada lammasteks ja süsteemi orjadeks aga teist pidi see tee ei tööta? Kuradi mugav! Üldiselt oleks praegu teatud seltskonnal päris viimane aeg sellest teemast taanduda, sest selliseid pärle nagu "Nõukogude Liidul ei olnud raadioteleskoope ja sõjaväe paraboolatenne ka muidugi mitte", ei kuule just iga päev.
Scart, võta end tagasi
See, et mõni sind on sildistanud, ei anna alust mõne teise oponendi halvustamiseks
Mitte, et lugupeetud oponendid ei ole kogu aeg serveerinud seda teemat kui "nemad vs meie"? Minule isiklikult on minu orjaks nimetamine küll vägagi vihale ajav, miks sa selle kohta märkuseid ei tee?
Nõustud mitte sisestama solvavaid, roppe, labaseid, halvustavaid, vihkavaid, ähvardavaid, seksuaalse-suunitlusega või muid seadustega vastuolevaid postitusi.
Tegemist on inimese isikliku nö. uurimustööga. Allikad võib igaüks ise netist otsida. Naljakas on vaadata, et te kõik seda kohe nii jube tõiselt võtate. Minu meelest on see üsna humoorikalt ja huvitavalt kirjutatud... Paneb muiates kaasa mõtlema ja kohati on päris raske temaga mitte nõustuda.
Nagu HoHo ütles, on see artikkel eeldusi, mis tulenevad teadmatusest, täis. Rumalus üldjuhul.
Muidugi me võtam tõsiselt, kui sina seda nii tõsimeeli meile esitled.
Ja HoHo on muidugi sinu jaoks A ja O - Jumal, kes teab vastust kõikidele elu küsimustele. Ta teab, mis on elu mõte. See, mida tema ütleb, on tõde.
Ma ei ütle, et mu enda jutt püha tõde on kuid selgeid lauslollusi tunnen ma ikka ära ning too lingitud artikkel oli neid igatahes maast laeni täis. Paraku sina otsustasid selle siia postitada ning panid allkirja stiilis "tõestus kuumaandumise konspiratsiooniteooria kohta". Ainus küsimus on, kas sa ise ei kontrollinudki noid elementaarseid faktivigu seal või sa jagad teemat sama vähe kui artikli autor _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kas keegi Pioneer One dok'i on vaadanud?
Venelased on Marsil!!
Olen vaadanud. Aga kas sa 1977 aasta Capricorn One filmi oled vaadanud? See on päris intrigeeriv.
Jänes kirjutas:
Ametlik info sind kuidagi ei toeta. Neil oli hetkel parim varustus maailmas ja nad jälgisid ja salvestasid nii Apollo 11 kui ka samaaegselt käinud Luna 15 missiooni. Veel lisaks, 1969 said venelased oma teleskoobi tööle ja loobusid Jordell Bank teenetest. Ehk kuulkäimise ajal ajasid venelased asju juba oma teleskoobiga.
Ehkki Jodrell Bank-i The Lovell Telescope oli tol hetkel maailmas suurim, oli NASA Apollo missioonide euroopa partneriks Madrid Deep Space Communications Complex.
Vot see jah võrdlemisi uus info minu jaoks, kuna ise sai sellega seonduva kohta loetud päris mitu aastat tagasi ja seda siis ei olnud. Kuigi peab ütlema, et Austraalia jaam oli vist siiski ainuke, kust toimus vastuvõtt kui astronaudid väidetavalt Kuu pinnal käisid, teised jälgisid kuni Kuu lähedusse jõudis?
Muidugi ei saa välistada ka sellist skeemi, mis olnuks ka teoreetiliselt võimalik:
p2ep kirjutas:
Spektri laius saab olla ainult hertsides ( kilo-, mega- giga- jne). Mõtlesid arvatavasti kiirgatava "signaalivihu" laiust?
5/8 kraadi Kuult vaadates moodustab Maal päraka läbimõõduga ~4000 km. Sinna sisse jääb tõenäoliselt nii mõndagi/kedagi.
Tänud, seda kirjutades just kahtlesin enda sõnastuses, mõtlesin jah siiski signaalivihu laiust.
Scart kirjutas:
Et mind ja "minutaoliseid" võib sildistada lammasteks ja süsteemi orjadeks aga teist pidi see tee ei tööta? Kuradi mugav! Üldiselt oleks praegu teatud seltskonnal päris viimane aeg sellest teemast taanduda, sest selliseid pärle nagu "Nõukogude Liidul ei olnud raadioteleskoope ja sõjaväe paraboolatenne ka muidugi mitte", ei kuule just iga päev.
Mina ei ole sind enda teada kuidagi sildistanud või halvasti nimetanud. Ma ei tea kust sa seda hetkel võtad. Või kui keegi teine seda ka teeb, siis see annab põhjuseks oma pahameele minu peale välja valada või laskuda samale tasemele ja samaga vastata?
Rääkides NL raadioteleskoopidest, siis jah tõesti, minu teada kuni 1974. aastani neil sellist teleskoopi polnud, mis suudaks 2,3GHz signaali vastu võtta (ehk sagedus millel toimus Apollo kommunikatsioon). Kui sul või kellegi teisel on teisi andmeid, siis loeks neid huviga.
Mitte, et lugupeetud oponendid ei ole kogu aeg serveerinud seda teemat kui "nemad vs meie"? Minule isiklikult on minu orjaks nimetamine küll vägagi vihale ajav, miks sa selle kohta märkuseid ei tee?
Ma pole foorumit mõned kuud jälginud ja ma ei tea kes ja kas sind otseselt orjaks nimetas, aga ma ei mõista, miks peaks kellegi võõra arvamus sulle üldse nii hinge minema? Nii ei saa ju üldse siin ilma peal eldada kui piisab nii väiksest ärritajast...
Olen vaadanud. Aga kas sa 1977 aasta Capricorn One filmi oled vaadanud? See on päris intrigeeriv.
Sa lone gunmen'i seriaali esimest osa oled näinud? See esilinastus 2001 esimeses pooles ning oli sisuliselt 1:1 sama sisuga, kui 9/11 toimunu _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kuigi peab ütlema, et Austraalia jaam oli vist siiski ainuke, kust toimus vastuvõtt kui astronaudid väidetavalt Kuu pinnal käisid, teised jälgisid kuni Kuu lähedusse jõudis?
Oeh. Ma ju ometi korra ütlesin - maakera pöörleb ümber oma telje. Apollot jälgisid inimesed üle terve maakera vastavalt sellele, kuidas meie planeet oma kaaslase suhtes parajasti paiknes. See tähendab, et seda vaatasid kolm peamist antenni ning terve trobikond teisi, kes kuulasid pealt. Seal hulgas ka venelased. Kas tõesti väidad tõsimeeli, et Nõukogude Liidul puudus tehnoloogiline võimekus kuulata kuu pealt tulevaid signaalne? Kui need püüdis kinni plekkpurkidega varustatud HAM raadio, püüdis need kohe kindlasti kinni ka USA igavene vaenlane CCCP.
Sa lone gunmen'i seriaali esimest osa oled näinud? See esilinastus 2001 esimeses pooles ning oli sisuliselt 1:1 sama sisuga, kui 9/11 toimunu
Jah, X-Files kui ka Lone Gunmeni kõik osad nähtud. Chris Carteril olid päris suured süümepiinad, kuna too kõnealune osa linastus TV-s vahetult enne 9/11 sündmusi.
Oeh. Ma ju ometi korra ütlesin - maakera pöörleb ümber oma telje. Apollot jälgisid inimesed üle terve maakera vastavalt sellele, kuidas meie planeet oma kaaslase suhtes parajasti paiknes. See tähendab, et seda vaatasid kolm peamist antenni ning terve trobikond teisi, kes kuulasid pealt. Seal hulgas ka venelased. Kas tõesti väidad tõsimeeli, et Nõukogude Liidul puudus tehnoloogiline võimekus kuulata kuu pealt tulevaid signaalne? Kui need püüdis kinni plekkpurkidega varustatud HAM raadio, püüdis need kohe kindlasti kinni ka USA igavene vaenlane CCCP.
edit:
Väike täpsustus veel lisaks, et oletades, et HAM-operaatoritel oli võimalik Apollo kosmoselaevu jälgida, siis seda ainult kuni sinna maani, kuni jõuti Kuu orbiidile. Samamoodi nagu tegi seda Jordell Bank on väiksema 15m taldrikuga.
Rääkides NL raadioteleskoopidest, siis jah tõesti, minu teada kuni 1974. aastani neil sellist teleskoopi polnud, mis suudaks 2,3GHz signaali vastu võtta (ehk sagedus millel toimus Apollo kommunikatsioon). Kui sul või kellegi teisel on teisi andmeid, siis loeks neid huviga.
Kõigepealt "maakera kuklapoole" nägemisest. Aastatel 1962-1972 ehitas Pulkovo observatooriumi ekspeditsioon Tsiilis teleskoobi lõunapoolkera taeva vaatlemiseks.
Kui me jagame valguskiiruse 8mm lainepikkusega, siis saame 37,5GHz. Nii palju kui ma sealt teisest venekeelsest lingist välja lugesin, siis too PT-22 oli mõeldud pigem väga kaugete objektide tuvastamiseks (asteroidid ja muu kosmosepraht). Kindlasti mitte Kuult signaalide vastuvõtuks.
Ma ei ütle, et mu enda jutt püha tõde on kuid selgeid lauslollusi tunnen ma ikka ära ning too lingitud artikkel oli neid igatahes maast laeni täis. Paraku sina otsustasid selle siia postitada ning panid allkirja stiilis "tõestus kuumaandumise konspiratsiooniteooria kohta". Ainus küsimus on, kas sa ise ei kontrollinudki noid elementaarseid faktivigu seal või sa jagad teemat sama vähe kui artikli autor
Näita palun ära, kus see minu allkiri stiilis ""tõestus kuumaandumise konspiratsiooniteooria kohta" täpselt on, sest ise ma küll ei mäleta, et oleks midagi sellist kirjutanud. Sa oled juba nagu Scart, kes täiesti lambist süüdistab suvalisi inimesi tema sõimamises ja sildistamises. Vähemalt nii kaua kui mina olen siia teemasse postitanud (paar päeva), siis siiamaani pole ma küll midagi sellist märganud. Pigem on olukord vastupidine olnud (lollid, idioodid jne.) Paluks täpset tsitaati, kes ja kus teda üldse "orjaks" nimetas?
Üks asi, mida olen veel märganud, et sarnast suhtumist kasutab ta ka "Konsoolid vs. PC" teemas, mida aeg-ajalt loen ja seal toimub vahel ikka päris julm PC usu pähe määrimine (nende jaoks on ainult üks ja ainus Jumal) koos isikliku sõimuga ning kui asi läheb eriti tuliseks, siis tagajärjeks - teema lukustamine...
Tekibki küsimus, miks peavad teised lugejad ühe kroonilise intrigandi, kes ennast valitseda ei suuda, tõttu kannatama? Millest selline käitumine - madal enesehinnang, tähelepanu endale tõmbamine? Whot the f knows...
Ja see suhtumine, et "teatud seltskonnal oleks üldse aeg siit teemast lahkuda", kuna keegi on võib-olla vähem informeeritud ja pole jõudnud end ehk teemaga kurssi viia, on ikka halekoomiline. Et kui sulle midagi ei meeldi, siis ei meeldi see ka järelikult teistele ja õige lahendus on see isik lihtsalt kõrvaldada? Arvan, et neid lugejaid, kes siia teemasse piiluvad ja näiteks Kuu ekspeditsioonides kahtlevad, on teisigi, aga nad lihtsalt ei julge seda tunnistada, sest kardavad end naerualuseks teha. Mind see ei huvita ja senikaua, kuni mul lastakse siin viisakuse piirides postitada, teen ma seda ka edaspidi.
SKG kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
SKG kirjutas:
Sa lone gunmen'i seriaali esimest osa oled näinud? See esilinastus 2001 esimeses pooles ning oli sisuliselt 1:1 sama sisuga, kui 9/11 toimunu
Jah, X-Files kui ka Lone Gunmeni kõik osad nähtud. Chris Carteril olid päris suured süümepiinad, kuna too kõnealune osa linastus TV-s vahetult enne 9/11 sündmusi.
Antud videoklipp on siit foorumist ainult ühe korra, 11. septembri teemas läbi käinud, aga keegi ei pööranud sellele vähimatki tähelepanu. Nii et kui keegi ei tea, millest jutt käib käib ja ei viitsi ise otsingut kasutada, siis siin see on:
Järjekordne video, mida massimeedia kunagi enam ei näita. Ja YT vaatajate arvu (19k) põhjal võib öelda, et selle sarja olemasolust on teadlikud ikka väga vähesed. Samas kui mingi tobeda Bed Intruder Song vaatajate arvuks on tervelt 54 miljonit! Võtab sõnatuks...
Millegipärast lõpetati sarja tootmine üsna kiiresti ära, põhjuseks loomulikult vaatajate vähesus.
Igatahes siiamaani üks suurimaid kokkusattumusi, mida ise näinud...
viimati muutis dstar 22.12.2010 03:55:23, muudetud 2 korda
Samas 60,70-ndatel võibolla tõesti oli FCC leebem ja vaatas läbi sõrmede sellele kui mõni HAM operaator omale kodus illegaalse 2,3GHz vastuvõtuantenni ehitas, vaatamata sellele, et neil aastatel toimusid Apollo missioonid.
Kuul on väga tugevad valguse kontrastid, seal on valgus kordi tugevam kui meil ja vbl piisab isegi peegeldusest ja vari on väga tugev.
Kindlasti on pilte retušeeritud et nad paremini väljapaistaks ja usa lipp ilusamates värvides oleks. (Vbl kasutati ka välku pildistamisel või mõnda peegeldusvahendit, vastu valgust pildistades ei tule muidu valget pilti.)
Ei tasu vast varjudesse väga takerduda, isegi Maa peal on vahest varjud naljakad aga me ei märka neid vaadelda.
edit: netis olevaid pilte ei tasuks uurimiseks üldse kasutada, nende audentsus pole kindel. Igaüks võib shopiga mõne varju teha ja hiljem teema sellest teha.
ainult algmaterjaliga tasub midagi võrrelda või uurida
Kui me jagame valguskiiruse 8mm lainepikkusega, siis saame 37,5GHz. Nii palju kui ma sealt teisest venekeelsest lingist välja lugesin, siis too PT-22 oli mõeldud pigem väga kaugete objektide tuvastamiseks (asteroidid ja muu kosmosepraht). Kindlasti mitte Kuult signaalide vastuvõtuks.
Samaks asjaks oli mõeldud ka Jodrell Bank teleskoop, mis aga ei seganud neid "pealtkuulamast" venelaste ja ameeriklaste kuulkäike.
Võrdluseks sinu poolt väljapakutud РАТАН – 600 omas täpselt samu sagedusi lisaks veel 36.7 – 37.30 GHz.
Tehniliselt poleks see 2,3Ghz mingi probleem olnud. Ei viitsi praegu otsida, aga vaevalt vene enda kuuprojektid lühilainel töötasid ja nendega oli ka vaja sidet pidada (mida sinu väitel oli küll võimatu teha vajalike seadmete puudumise tõttu).
Oleks üks küsimus, kui me oleme nüüd lõpuks jõudnud nii kaugele, et ameeriklased kuni kuuni olid jälgitavad mitmest erinevast kohast, siis mis juhtus seal kuu orbiidil ? Viskasid maandumis aluse kuule ja ise tiirutasid niisama orbiidil ? Midagi muud ?
tehnika puudumine polnud nõukogudele mingi probleem.
oli ju eesti oma nõidade ja pendeldajatega nende koosseisus.
need nägid kõik täpselt ära ja juba ammu enne sündmuse toimumist.
Samaks asjaks oli mõeldud ka Jodrell Bank teleskoop, mis aga ei seganud neid "pealtkuulamast" venelaste ja ameeriklaste kuulkäike.
Võrdluseks sinu poolt väljapakutud РАТАН – 600 omas täpselt samu sagedusi lisaks veel 36.7 – 37.30 GHz.
Tehniliselt poleks see 2,3Ghz mingi probleem olnud. Ei viitsi praegu otsida, aga vaevalt vene enda kuuprojektid lühilainel töötasid ja nendega oli ka vaja sidet pidada (mida sinu väitel oli küll võimatu teha vajalike seadmete puudumise tõttu).
Oleks üks küsimus, kui me oleme nüüd lõpuks jõudnud nii kaugele, et ameeriklased kuni kuuni olid jälgitavad mitmest erinevast kohast, siis mis juhtus seal kuu orbiidil ? Viskasid maandumis aluse kuule ja ise tiirutasid niisama orbiidil ? Midagi muud ?
Jordell Bankis jälgiti Apollo missiooni selle väiksema 15m taldrikuga, mitte suurega (75m). Jah, puudulike seadmete tõttu ja seda mitte minu väitel, vaid Boris Chertoki väitel, kes oli tollal NL kosmoseprojektide kõrgeim isik (eelnevalt allikas toodud - BBC, The Planets, Moon, 1999).
Seda, kas nad Kuu peal käisid või mitte, mina ei tea, seega ei ole ma ka sel teemal mingit kindlat seisukohta võtnud, kuna minu jaoks veenvaid tõendeid pole.
Jordell Bankis jälgiti Apollo missiooni selle väiksema 15m taldrikuga, mitte suurega (75m). Jah, puudulike seadmete tõttu ja seda mitte minu väitel, vaid Boris Chertoki väitel, kes oli tollal NL kosmoseprojektide kõrgeim isik (eelnevalt allikas toodud - BBC, The Planets, Moon, 1999).
Seda, kas nad Kuu peal käisid või mitte, mina ei tea, seega ei ole ma ka sel teemal mingit kindlat seisukohta võtnud, kuna minu jaoks veenvaid tõendeid pole.
Vaatasin siis selle BBC dokumentaali ära. Peaks mainima, et väga hästi tehtud. Kõik korralikult ära seletatud, millala ja miks võidujooks kuule oli. Ja ma ei suuda kuidagi uskuda, et sa seda täielikult algusest lõpuni vaadanud oled. Kui saates Boris Chertok väidab, et neil polnud võimekust jälgida oma kuu lendu, siis on see 100% tõde, aga kui väidetakse, et ameerilased käisid kuul mitu korda ja tõid sealt ka kive kaasa, siis see on enam kui kahtlane.
Nüüd saatest. Tõesti Boris Chertok väitis, et venelastel polnud millegagi tõestada, et nad kuule jõudsid. Kuid millest käis jutt ? Jutt oli esimesest objektist mis saadeti kuule, ehk siis Luna-2 projektist aastal 1959 !
Ja juba 1966 kui Luna-9 kuul maandus ja sealt pilte edastas, siis venelased olid tigedad, et inglased jagasid matsu lahti ja avaldasid pildid enne venelasi. Siis olid venelased võimelised kuu pinnalt signaale vastu võtma.
Mugav on muidugi võtta kellegi sõnasabast kinni ja seda enda järgi väänata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.