praegune kellaaeg 26.06.2025 18:32:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
egomaniac
HV vaatleja
|
19.12.2010 00:03:01
Hp dv2000 ei tööta, probleem |
|
|
Tere ütlen kohe ära, et ei ole arvuti spets. Jama selles, et mul on vanem hp dv2000, 1,66 Mh/z ja Ram 2GB. Peal on Vista. Arvuti oli igast pahna täis ja nüüd viimati panin peale Sony Ericcsoni mingi programmi ja Quick time playeri. Peale seda järgmisel käivitamisel, hakkas windosit laadima, lõi kiiresti ette sinise ekraani, aga errorit ei jõua isegi lugeda. Siis peale seda teeb restardi ja nii otsast peale. Proovisin Safe mode-ga et äkki saab sealt maha lasta need programmid, aga see ka ei tööta. Siis üritasin teha seda Automatic repair, ütleb et ta ei tea mis viga on ja ei suuda parandada. Siis üritasin taastada restore pointi, mis olid ennem nende programmide installimist. Huvitaval kombel ta ei saa isegi seda restore pointi teha.
Arvutis on palju armsaid pilte ja muud kasulikku. Kuidas läheneda ja toimida, et need alles jääksid? Ja äkki saaks peale panna ka Win 7, nii et ta teeks selle "Windows Old." kausta ja et sealt pärast kõik filed kätte saada. Kas see vana arvuti veaks W7 välja?
Kas oleks häid abistajaid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
19.12.2010 15:15:25
|
|
|
W7 ei nõua nii palju ressurssi kui Vista Seal oli algselt ju Win XP MCE? Mõttetu oli seda vanakest Vistaga piinata, ise pole veel selle peale tulnudki, et sinna peale solkVista vägistada.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
19.12.2010 15:28:32
|
|
|
Arvata võib, et see Hp dv2000 on oma aja ära elanud -> HP Pavilioni .... nututeema
Soovitaks sealt arvutist kõvaketas välja võtta ja lauaarvuti taha ühendada või mõnda 2,5 kõvaketta sata karpi panna, ketas on seal tavalise sata ühendustega millel mingi eriline üleminek HP poolt pandud, et sellele Hp dv2000 ühendada, see üleminek tuleb ketta sata pesade eest ära võtta, et lauaarvuti sata kaabliga seda ühendada saaks.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
19.12.2010 19:06:18
|
|
|
Marie, korralikult hoitud DV2000 töötab kaua, praegugi on mul kodus see vanake originaal OS-iga, vajanud on vaid üks kord clean installi ja peale hoiatust, et kui masinat korralikult ei hoita, ma seda näpugagi ei puutu, on ta olnud pea kogu aeg laual, kus on korralik jahutus tagatud.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|