Eile õhtul TDM mängides ühes serveris sain chopper gunneri ja ma ei saand käsigi selle kuulipilduja külge,kui juba lasti alla Ise ka imestasin tavaliselt saab sellega tükk aega nii täristada et maa must.. aga seekord kuradid tõmbasid nii ruttu maha mind
Eile õhtul TDM mängides ühes serveris sain chopper gunneri ja ma ei saand käsigi selle kuulipilduja külge,kui juba lasti alla Ise ka imestasin tavaliselt saab sellega tükk aega nii täristada et maa must.. aga seekord kuradid tõmbasid nii ruttu maha mind
Ma saan ~50% vastaste chopper gunneritest ja Hind'idest enne maha, kui nad üle paari killi jõuavad teha. Kohe, kui mapi piiridesse jõuab on Strela'ga lock-on ja esimene rakett teel, siis Slight of Handiga kiire reload ja teine rakett järgi ja ongi kõik.
Ma saan ~50% vastaste chopper gunneritest ja Hind'idest enne maha, kui nad üle paari killi jõuavad teha. Kohe, kui mapi piiridesse jõuab on Strela'ga lock-on ja esimene rakett teel, siis Slight of Handiga kiire reload ja teine rakett järgi ja ongi kõik. :P
x2.
Väga OP taktika, aga fakt, et enamus pub-mängijatest seda kasutada ei taipa, tasakaalustab vist. Vastaste moraali alla viimiseks paremat meetodit pole kui nende kopterite alla laskmine. _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
Ainuke asi mis endal mängus kahtlane on menüüs minnes graphic settings on minig ~7 sek freeze. Ja see uus setting "patch_menu_option_shaderwarming_cap" on omapärase nimega
Viimane päts keeras midagi tuksi, mäng freezib ja TaskManageri alla minnes Not Responding. Täna üle pika aja proovisin peale pätsi mängida ja juba 3 korda nii olnud.
Lausa lust on vaadata kuidas mõned lasevad lõdva randmega siin mängu ja mina ootan nagu nugis oma jubinaid.
Kuller DBD künnab täiega näkku ja saan oma jõujaama alles esmasp./teisip. kokku. faaaak
Tulekul siis AMD phaenom II x4 3,2ghz, uus ema, mälud 1333mhz(need on käes) ja video AMD 6870.
Loodan ,et siis ehk saab "rahuldava" pildiga edasi mängida....
Patch ei aidanud _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.