PlatoonSgtElias, Nascar oli küll ülilihtne IMO Esimese lennuga kõik rajad läbi nii et kõik jäid kaugele. Ainus mida näppisin oli käigukast.
Kuidas sa selles viimase ovaali tehtud said. Ma esimesed 4 kullale sõitnud aga viimases kaotab auto kurvi meeletult kiirust kuna skid recovery on maas. Ja pidevalt rammivad välja. <b>piix</b> rada on.
Ma ei mäletagi enam, kas äkki võtsin tagant downforce vähemaks...liugleb lihtsamalt läbi.
PlatoonSgtElias, Nascar oli küll ülilihtne IMO Esimese lennuga kõik rajad läbi nii et kõik jäid kaugele. Ainus mida näppisin oli käigukast.
Kuidas sa selles viimase ovaali tehtud said. Ma esimesed 4 kullale sõitnud aga viimases kaotab auto kurvi meeletult kiirust kuna skid recovery on maas. Ja pidevalt rammivad välja. <b>piix</b> rada on.
Võta kõik abid maha ja seadista käigukast ära, saad tehtud. Ei tea, mis easy tal oli, ilmselt joppas lihtsalt, ära ta küll ei sõitnud nende eest, või noh oleneb autost, mul oli see krdi Montoya Nascar ja koguaeg istusid tuules ja nügisid, pea igakord kui kõks käis lendasin kohe välja kah, ise midagi teha ei saanud, täie pasaga tagant tuldi sisse lihtsalt
Enivei, nüüd olen kah Extreme läbi teinud ja sain Endurance lahti aga Vormelit pole veel ja siis seda Touring Cari pole kah. Viimane etapp too Supercar cup või mis iganes oli haigelt easy.
Krt kahju, et 24h sõidud alles nii hilja lahti saab tahaks juba sõitma hakata
Nüüd siis kõik Special Eventid ka kullale tehtud Viimane mersu vihmaga oli totaalselt easy. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kuidas sa kõik kullale teha oled suutnud, puldiga on mõnda asja lausa hirmus teha. Mul endal ka vormel puudu ja selle saab ainult 5 milli eest kasutatud autodest. Touring caris saab kiiresti tehtud kui ostad premium IS-F racing 08 vms sealt lexuse esindusest. Ise tegin nii (kuigi pole german touring car aga lubatud on). _________________ PS!
redemption, thx, ostan selle. Rooliga pole just väga raske kõiki asju kullale teha.
btw sain video ülesse, kvaliteet väga hea pole, kaameraga lihtsalt filmisin ekraani..
See on siis too Historic Car Cup esimene sõit kullale, viimane ring oli karm närvide mäng:
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Seda vaadates on tunne, et võiks asi veidi veel reaalsem olla ikka.
Autodel, millel pole ei TC'd, ega ka ABS'i, ESP'd ning muid vidinaid peal, ei tohiks saada ka neid peale panna _________________ Vajate abi auto müümisel? KES TA ON? / YT: Junkman
jones9999, Peal oli ainult ABS 3 peal ei viitsi ilma ABS-ita mängida kui just mingi võistlus ple vms _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma olen vist esimene õnnelik HV-st kes on Formula Gran Turismo omanik. Oi kui hirmus on seda puldiga sõita, eriti selliseid pikemaid ja laugemaid kurve. _________________ PS!
jones9999, Peal oli ainult ABS 3 peal ei viitsi ilma ABS-ita mängida kui just mingi võistlus ple vms
jutt oli reaalsusest, ehk siis sellel autol ei ole olemas asju mida seal võimalik peale panna on.
Reaalne pole see ka, et vastased sulle täie pasaga koguaeg sisse sõidavad kui ideaal trajektooril sõidad. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
No eks nad panevad sisse sest sa keerad nende trajektoorile või võtad hoo liiga maha nende ees. Nagu päris. Aga pinda käib küll. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
jones9999, Peal oli ainult ABS 3 peal ei viitsi ilma ABS-ita mängida kui just mingi võistlus ple vms
Ega siin ei olnudki jutt sinu isikust vaid üleüldse ja pealegi, kui reaalseid võistluskaaslaseid tahad, mine online'i. Ma võin 5000.- peale kihla vedada, et seal sõidab ka keegi sulle sisse...
xxlmaster kirjutas:
PlatoonSgtElias kirjutas:
jutt oli reaalsusest, ehk siis sellel autol ei ole olemas asju mida seal võimalik peale panna on.
Ei julge midagi oletada aga kui A speci AI on sama mis on B Specis siis saan täiesti aru miks sellised asjad juhtuvad. vaadake ise, pange B spec jooksma ja valige kaamerast enda selja taga olev AI ja vaadake tema nn "seisundit" ja mismoodi see muutub vahe suurenemisel, stardis jne.
xxlmaster, kle üheski teises mängus ei käitu AI nii idiootselt, ala sõidavad täie pasaga sisse sulle ja siis tallavad gaasi edasi niikaua kuni teelt välja nügivad sinu. Reaalselt ikka vajutad ju pidurit kah....
jones9999, ABS-i pole jah vanadel masinatel aga kui tahad reaalsust siis võta ABS maha, keegi ei käsi seda kasutada _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
xxlmaster, kle üheski teises mängus ei käitu AI nii idiootselt, ala sõidavad täie pasaga sisse sulle ja siis tallavad gaasi edasi niikaua kuni teelt välja nügivad sinu. Reaalselt ikka vajutad ju pidurit kah....
see ongi täpselt nii, et kui sõidavad ise sisse, siis tallavad muudkui gaasipedaali ja kui neile sõidad, siis pidurdavad sind täiega kinni
jones9999, ABS-i pole jah vanadel masinatel aga kui tahad reaalsust siis võta ABS maha, keegi ei käsi seda kasutada
jones9999, ja sa arvad kui lülitad autol elektoonilised abilised välja kui lähed rajale sõitma siis lülitub ka ABS välja? Olen käinud trackdaydel sõitmas ning kogemus olemas, et abs jääb. Halvimal juhul leidub ka autosid, et lülitad kõik abid maha ja kurvides auto ikkagi pidurdab erinevaid rattaid, et vähendada külglibisemist.
jones9999, ja sa arvad kui lülitad autol elektoonilised abilised välja kui lähed rajale sõitma siis lülitub ka ABS välja? Olen käinud trackdaydel sõitmas ning kogemus olemas, et abs jääb. Halvimal juhul leidub ka autosid, et lülitad kõik abid maha ja kurvides auto ikkagi pidurdab erinevaid rattaid, et vähendada külglibisemist.
AI on idiootne jah. Seda näeb ka failvideost, kus historikuga saab rodeot teha Enne tunnelit sõidab mingi tüüp ratsutajatele ideaalil tuimalt otse takka.
http://www.youtube.com/watch?v=MOirsVt-OxU
Tegemist peaks olema ju "Ultimate driving simulator'iga"...
Peaks nagu aru saama, et paljud mängivad ka puldiga ja puldiga ei ole just kõige lihtsam kui mingi võimas masin ja mingeid abisid ei ole. Veel hullem oleks see olukord mingitele pühapäeva mängijatele.
Issand kui haige sõit see VW hipibussiga Top Geari rajal on
Tahaks nagu TG rada arcade'i lahti saada, seega peaksin selle kullale ära tegema... aga no täiesti võimatu on ju, 2 korda olen teiseks jäänud ja ülejäänud korrad veel halvemini. Mingeid trikke äkki, mis aitaksid?
Nüüd peaksid vast hakkama saama, autol ju võimsust küllaga Ega sa palju seal teha ei saa kui pisut hiljem pidurdada kui teised ning teiste tuules sõita.
ps. Kas ma olen ainuke kellel GT-5 crashib käima pannes üpris tihti? Kõige tihedam viga on see, et tuleb menüü pilt ette aga seda noolt lihtsalt pole millega saad valida GT-Mode, Arcade jne vahel...
Mis graafikaseadetega mängite? Saab ju nii PS3 settingutest kui mängust endast neid mingil määral muuta.. Küsin, sest mulle tundub, et mul justkui päris nii hea graafika ei ole
Mis graafikaseadetega mängite? Saab ju nii PS3 settingutest kui mängust endast neid mingil määral muuta.. Küsin, sest mulle tundub, et mul justkui päris nii hea graafika ei ole
Telekast/Monitorist sõltub, et mis resolutsiooni ta suudab mängida, ja ma pakun uupi, et sul pole HDMI kaablit kah? _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
hdmi + asjalik full hd telekas sobilikud
aga ei tasu segamini ajada real time grafat selle photo mode juraga mis pms keerab asja kohe kenamaks ja "pilt" ilusaks. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
HDMI kaabel on loomulikult, mis ma muidu siin paanikat külvaks Telekas, usun, et on rohkem kui asjalik õnneks
Kuid hakkasin ise uurima ja avastasin et vahe tuli sisse Premium ja Standard autodes.. esimesed näevad lihtsalt igas asendis ja kohas ilusamad välja
Enne pidasin silmas muidu just neid graphics enhancement asju, a'la "reduced filckering" vms jms.
Kuulge, tüübid, te ajate mind kadedaks selle mänguga Mul on koopia olemas, aga 3 päeva kaugusel pleikarist
Sind polegi ammu onlines olnud.
Töökohustused ja neti puudulikkus on võtmesõnad siin Aga eks ma püüan end uuesti vormi ajada ja seekord siis GT5 korralikult ette võtta, olenemata mis jutt seal mängu ümber käib. Nagu üks mu sõber ütles, PS omanikul on traditsioon GT läbi teha
Sai siis G27 ka tellitud, aga ei tea veel kaua selle saabumisega läheb _________________ PSN: Paanz
Kas kuskilt on võimalik ka prototype autot võita, et see lvl 19 sõit ära teha? Sain kuskilt vähemalt selle bugati veyroni ja tuunisin põhja(suht hull pill), aga kurvides ei pööra see nii hästi ning alates nürburgist läheb kõik piixu. Mis leveli pealt võiks oodata ka esimest endurance sõitu?
Kas kuskilt on võimalik ka prototype autot võita, et see lvl 19 sõit ära teha? Sain kuskilt vähemalt selle bugati veyroni ja tuunisin põhja(suht hull pill), aga kurvides ei pööra see nii hästi ning alates nürburgist läheb kõik piixu. Mis leveli pealt võiks oodata ka esimest endurance sõitu?
Mis lev 19 sõit? Seal levelis olid sõidud suht lihtsad kõik veel . Alati ära mine tipp kiiruse peale välja, veyron siin mängus küll mingi tegija ei ole just tänu oma juhitavusele.
prototype auto lahti saamisest oleme siin teemas juba rääkinud aga sul sinna veel aega kui alle lev19 jageled.
Olen teisi GTsi mänginud pmst alati nii, et ühtegi autot ise ostnud pole. Aga seda vist ei saa ju?
miks ei peaks saama? Jah, päris kõike ei saa läbi teha ilma midagi ostmata aga enamus oleks täitsa võimalik. Lihtsalt tuleks kombineerida, planeerida ja kõik asjad kuldade peale sõita.
redemption, ei tule jep..
Uurisin nati isegi spoilereid. CTRL-F ei näidanud auhinnaautode seas kuskil vormelit ega Gallardot. Nii et mis seal ikka, hakkame raha kulutama..
ps. Kas ma olen ainuke kellel GT-5 crashib käima pannes üpris tihti? Kõige tihedam viga on see, et tuleb menüü pilt ette aga seda noolt lihtsalt pole millega saad valida GT-Mode, Arcade jne vahel...
Eile kogesin ka sellist nalja. "start" nuppu vajutades sain lõpuks siiski GT-Mode.
redemption, ei tule jep..
Uurisin nati isegi spoilereid. CTRL-F ei näidanud auhinnaautode seas kuskil vormelit ega Gallardot. Nii et mis seal ikka, hakkame raha kulutama..
Gallardo on nii hea masin, et see võiks juba põhimõtte pärast garaažis olla. _________________ PSN: weaselEST
Kui keegi ei saa TG Challenge teisest sõidust läbi nende nõmedate Elise'dega, siis lihtne:
laksake kõik abid peale (TC ainult omal valikul).
Ma kulutasin oma närvirakke tükk aega selle peale, praegu võtsin lahti, panin abid peale ja esimese korraga tehtud. _________________ Vajate abi auto müümisel? KES TA ON? / YT: Junkman
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.