praegune kellaaeg 04.08.2025 13:55:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Patroll
HV vaatleja
|
11.09.2010 16:38:07
|
|
|
Üks meil läks alguses müügi üldmeilile ja kui sealt vastust ei tulnud siis tegin uue katse 3-4 päeva pärast saates seekord üldmeilile (kontaktid sain siit: http://www.arvutid.ee/kontakt.asp ). Igaljuhul mulle vajalikud tooted said juba tellitud mujalt.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
13.12.2010 17:43:06
|
|
|
Ja Detsembrikuu digis selline kirjake avaldatud
Digi kirjutas: |
Kõigepealt tahtsin öelda, et te teete ikka suurepärast ajakirja, olen lugenud seda juba terve aasta. Põhiline asi, mille pärast kirjutasin, on see, et mul on üks probleem. Hiljuti ostsin Enterist endale uue mängu, maksin internetipanga kaudu ära ja öeldi, et pakk tuleb neljapäeval eesti postiga. Selle kohta saadeti ka meil. Ootasin neljapäevani ära, aga ei tulnud. Proovisin meili saata - ei vastatud, helistasin - telefon välja lülitatud, Skype - ei mingit vastust. Siis tekkis kahtlus, et see veebileht ei toimigi enam üldse, ja tekkis küsimus, et kui nad ei toimi enam üldse, miks siis lehel on kõik olemas, nagu nad ikka veel müüksid seda kaupa, ja miks nad lasevad maksta. Tundub, et 350 krooni mängu eest ongi läinud. Mattias |
Srry aga digikat ple, skänner mujal ja nokia kaamerad ei kõlba mitte kuhugi.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
13.12.2010 23:58:45
|
|
|
Aru ma ei saa, mis rõõm on inimestel tellida pankrotti läinud, saneeritud vms moel oma äridega rappa jooksnud firmadest kaupa, eriti veel interneti teel? Säästad 10 krooni, aga võid kaotada kogu raha?
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
14.12.2010 00:58:25
|
|
|
wirx kirjutas: |
Aru ma ei saa, mis rõõm on inimestel tellida pankrotti läinud, saneeritud vms moel oma äridega rappa jooksnud firmadest kaupa, eriti veel interneti teel? Säästad 10 krooni, aga võid kaotada kogu raha? |
Mõni ei süvene tausta. Ma siin loen ka enda ala hankeid ja hilisemat vastukaja - konkurenti laimata ei või, aga tihti on turusolkijad ikka kadunud.
Saavad hea jutuga maaletooja õigused ja alguse puhul ülisoodsad hinnad, aga varsti on kadunud. Peakorter ju avastab kiiresti, et Eesti turg väike...prespektiiv kehv ja ilma toetuseta siinne kamp ei püsi.
Muidu arvutipoodidega on ka see teema, et reeglina läheb aasta enne jamasid ikka suhtumine jamaks ära - jebitakse garantiiga või üritatakse püsikliendile käru keerata.
Enterist muidugi sellist mälestust ei jäänud - väga hea suhtumine oli alati ja viitsidid ka mingi peenema küsimuse vastuse välja otsida.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
McNeo
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|