saan siis igast PB-ga servust kicki, sellise erroriga.. samuti ka cod4jas.. (paar nädalat tagasi ei olnud seda jama)
tegin pb-le uuenduse pbsetupiga, aga ei aidanud..
ehk keegi teab lahendust ? _________________ (:
hakkasin uuesti bc2 mängima... värskendage mälu, mis need asjalikumad bc2 twiigid olid?
mäletan, et kusagilt sai dx9 forceda ja bloomi maha võtta... kust... ei mäleta.
mis twiike ise kasutate?
2) Mouse smoothing: mingil põhjusel jättis DICE selle sätte mängu sees kättesaamatuks. Tegu on featuuriga, mille puhul mäng üritab "siluda" hiire liikumist, kuid see toob kaasa täpsuse kadumise ja hiire uimasuse. Selle sätte saab kaotada, kui järgida juhiseid sellel lehel. Samuti aitavad muudatused selle vastu, et igal liikuvvahendil on algsätete järgi oma hiire tundlikuse aste, mille tõttu peab iga kord masinasse istudes ümber harjuma ning näiteks tankide puhul on tornide keeramine lihtsalt nii aeglane, et kergem on vastane alla ajada, kui talle mürsk kraevahele lasta.
VÕI!
Sikuta programm, mis teeb kõik ülal mainitu automaatselt ära. Link.
sai esimeses postituses lingitud programmiga hiirt konfitud. TEgelase juhtimine mängus nüüd väga mugav.... AAAAAAAAAAGAA:.. mitte üheski masinas enam hiir ei tööta. Oskab keegi öelda, kuidas masinates ka hiir tööle saada? Vb mingid konf failid anda vms... ja kuh u need panna? Thx
Räägiti jälle mouse fix-ist. Pole ise seda kasutanud. Settingutes olen näpinud vaid sensitivity-d. Seal on veel mingi yaw ja pitch. Mida nendega muuta saab ja on nendest tolku?
Yaw/Pitch factor peaks eraldi horisontaal/vertikaal telge pidi liikumise kiirust/tundlikust reguleerima.
Mouse fix ei tohiks enam vajalik olla. NormalizeInput on nüüd vaikimisi false infantry.dbx failis.
saan siis igast PB-ga servust kicki, sellise erroriga.. samuti ka cod4jas.. (paar nädalat tagasi ei olnud seda jama)
ehk keegi teab lahendust ?
wini reinstall mis muud:roll: siiani muud rohtu selle konkreetse probleemi vastu pole veel leidnud
minul siiani pole pb reinstallist tolku olnud, ainult wini omast
isegi jändasin nii kunagi et panin 2 wini samale partitsioonile ja mõlemaga üritasin Program Filesi all olevat COD4 käiata (samad cod4 ja pb failid) ning ühe wini all töötas ja teise all sain pb kicki..
Keegi kasutab helikaga lendamiseks mingit joistickut ka? Krt eile sain sajaga omatud mingiite vennikeste käest kes nagu linnud lasid müüda taevast ringi Kuidagi alla ei saanud neid ja peita ka seal mapil polnud kuskil Klaveri hiirega küll sedasi väga ei lenda vist
Ühe mängu sain kah tappa mingi kopteristi käest. 56:0 oli ta skoor vist, kuni lõpuks loobusin, hakkasin barrettiga lihtsalt sisse kütma, ja koos tiimikaaslaste rahega ta alla läkski (raketiheidjatest ei olnud kasu, pilooti maha ei suutnud lasta, kuulipritse kuskil ei olnud) _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
ehk keegi teab lahendust ?
wini reinstall mis muud:roll: siiani muud rohtu selle konkreetse probleemi vastu pole veel leidnud
Kartsingi, et see on ainuke lahendus : s _________________ (:
Keegi kasutab helikaga lendamiseks mingit joistickut ka? Krt eile sain sajaga omatud mingiite vennikeste käest kes nagu linnud lasid müüda taevast ringi Kuidagi alla ei saanud neid ja peita ka seal mapil polnud kuskil Klaveri hiirega küll sedasi väga ei lenda vist
ei üldiselt ei ole joystat vaja, see ei anna mingit erilist eelist.. Pole ju BF2 lennuk kus pidev "pööramine" annaks klaveri ees eelist..
pigem juhtus nii et sattusid hea piloodi ja hea gunneri vastu.. kui su oma gunner tulistab üle poole taeva ja ei praktiliselt ei taba siis ei aita ka sinu manööverdamisoskus kui vastase gunner oskab täpsemalt arvestada.. varem või hiljem saad siis ise pihta ja tuled alla..
klaveriga kannatab lennata päris kiiresti ja päris "elavalt", eriti Havociga
Ma olen näinud ja samal ajal ka pardal olnud, kui on olnud selline kombo: Hea lendur-koos suitsuga, 2 shooterit, ja taga pardal repair mees kes vigastusi koguaeg parandab. Põhimõtteliselt hävitamatu on sellisel juhul helikopter. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Kuidas kopteris olles saab kopterit parandada? Et nagu lendad ja lennu ajal saab ka repairida?
Kas ma sain õieti aru, et nii on võimalik kui oled kopteris niiöelda "3mas" reisija seal kusagil transpordi osas ja engineer, siis saad seest helikat selle repair tooliga parandada ning xp voolab?
Kuidas kopteris olles saab kopterit parandada? Et nagu lendad ja lennu ajal saab ka repairida?
Kas ma sain õieti aru, et nii on võimalik kui oled kopteris niiöelda "3mas" reisija seal kusagil transpordi osas ja engineer, siis saad seest helikat selle repair tooliga parandada ning xp voolab?
Jah, aga kasu on sellest normal mode-s mängides. HC-s mitte eriti.
Ise ma millalgi korra proovisin softcore ja no ei saa. Mingid lollakad punased kolmnurgad igal pool spottitud, lisaks see autoheal ning vastased on nii kobad, et kui ta mingit dmg ka hampsab sulle, on sul piisavalt elusid reageerimiseks, et ots ümber keerata ja ta ise maha lasta. Hull pinge mängida küll siis nii.
Selle üle võibki jääda vaidlema,ühed ütlevad üht ja teised teist Isiklikult saan hakkama vabalt mõlemaga,kuid eelistan alati HC modet Ja seda just sihiku puudumise ja muu sarnase piirangu pärast,mitte,et keegi kergemini sureks Kuigi see viimane loob natsa reaalsust mängu( ja jah mängust ei maksa seda otsida,aga siiski)
Ise ma millalgi korra proovisin softcore ja no ei saa. Mingid lollakad punased kolmnurgad igal pool spottitud, lisaks see autoheal ning vastased on nii kobad, et kui ta mingit dmg ka hampsab sulle, on sul piisavalt elusid reageerimiseks, et ots ümber keerata ja ta ise maha lasta. Hull pinge mängida küll siis nii.
ma ei saa aru kuidas need kaks väidet omavahel kokku lähevad..
heretic666 kirjutas:
(18.11.2010) Snipritest rääkides saingi just SV98 platinum stari kätte. M24, type 88 ja VSS veel saamata. M93R püstoli Platinum ka suhteliselt läheneb, peaaegu 9s kullatäht käes (väga efektiivne lähivõitluses).
kas probleem oli softis see et sind spotiti ja killcam reetis sind peale iga killi.. ja iga lasuga suvaliselt distantsilt ei tapnud? sest snaipril ON hc-s 10x lihtsam..
sorry for offense
kas probleem oli softis see et sind spotiti ja killcam reetis sind peale iga killi.. ja iga lasuga suvaliselt distantsilt ei tapnud?
probleem oli selles, et kõik vastased tantsisid punane kolmnurk pea kohal, olenemata distantsist nagu häkk. Snipa on HC's kindlasti lihtsam, kui sihtida oskad. Aga selle arvelt on lihtsam cämpar (loe:sniper) ka manalateele tõmmata.
kas probleem oli softis see et sind spotiti ja killcam reetis sind peale iga killi.. ja iga lasuga suvaliselt distantsilt ei tapnud?
probleem oli selles, et kõik vastased tantsisid punane kolmnurk pea kohal, olenemata distantsist nagu häkk. Snipa on HC's kindlasti lihtsam, kui sihtida oskad. Aga selle arvelt on lihtsam cämpar (loe:sniper) ka manalateele tõmmata.
heasse tiimi sattusid siis.. tavaliselt mõni üksik vaevub softis pidevalt spottima.. va kui mõni snaiper kasutab spotting scopi (a see ei lähe arvesse-automaatne), võibolla sul juhtuski tiimi paar tegelast vss+spotting scope comboga..
softis, kui ma ise snaiprit kusagilt võsast maha ei saa, spotin ja teised lasevad minu eest.. samamoodi igasuguste muude kämpijatega, teeb neil elu raskemaks.. hardis, katsu neid kõigepealt igasugustest imeurgastest leida.. ok, enamikes mappides vaatad kust kuul tuli ja kõikvõimalike kohtade nimekiri juba jookseb mõttes va uued mapid, Oasis, Harvest, ColdW - mustmiljon hoonet, põõsast ja urgast kus passida..
aga enamasti on neid kohti ikka rohkem kui 1-2:S.. imho spottimine ja killcam teeb mängu dünaamilisemaks, mängijad peavad liikuma kui nad ei taha kohe vastutuld saada..
see kui reaalne hc/soft on.. omaette küsimus.. väidetavalt ei piisa alati 1-2st 5.56mm kuulist sageli isegi soomusvestita mehe mahavõtmiseks, pidavat sõltuma relva raua pikkusest ja vintsoontest ja distantsist.. lihtsalt teeb pisikese augu ja läheb otse läbi.. samas pikema rauaga m16-st lastud kuul võib haavas upepalle teha ja tohutu löögishoki edasi anda.. ei mäleta kus nägin diskussiooni, oli vist militaar.neti foorumis kuskil..
EDIT:
Marru ajab. Peale selle mahuka update on mäng hakanud kokku jooksma. Ennem polnud mingeid probleeme. Uuendused peaks just kõrvaldama vigu mitte neid tekitama
5.56mm kuul deformeerub kergemini. Kui ta kehas juppeks lendleb, teeb jah rohkem kahju. Vintraua pikkus mõjutab idee poolest kiirust - gaas annab ju kauem aega kuulile tõuke. Mitte et see nüüd surmavam peaks olema kui 7.62 või .50 cal. Viimane kaotaks peanupu oma jõuga sootuks.
Sooviks ka kusagil "clanis" koos pelada mis kasutaks Ventrilot jne. Elamus mängust oleks siis märksa parem. Soovitage andke ideid? Rank 26 olen kasutaja "Sir Assu" põhiliselt on K/D ratio madalam kuna olen nn teamworki austaja ja ohverdan ennast selle nimel tihti. Snaipriga muidugi on lood teistmoodi.
võib tunduda rumal küsimus, aga.. kuidas ja kus osta (vietnami ma mõtlen)? ma ei ole kunagi seda teinud. On olemas U-Kaart ehk keegi lühidalt kirjeldab?
võib tunduda rumal küsimus, aga.. kuidas ja kus osta (vietnami ma mõtlen)? ma ei ole kunagi seda teinud. On olemas U-Kaart ehk keegi lühidalt kirjeldab?
Krediitkaardiga saab vabalt osta, sai isegi EA download managerist pre-order tehtud
Aga kas siin mängus ongi see normaalne, et server browseris näitab ping 50-60 aga mängus 200-300 ?
Play and Have Fun kutid
Pole mõtet vaielda kumb mod parem
tüübil oli ilmselt body armor peal..põhjusel et snaiprimap ja veel hullem kämperimod..
125-(55x2) jättis talle 15hp-d.Ilma body armorita oleks teine tabamus tapnud.. regen ilmselt jättis talle pisut rohkem aga see vist hakkab peale alles 5-6sekki peale pihta saamist ja ei jõudnud eriti hp-d tagasi toota..
Ja sa oleks selle venna saanud maha vähem kui 5sekiga kasutades M95 asemel poolautomaati nagu M14 või Garand..mõlemad nagu loodud sellele mapile..
selle asemel seisid püsti lagedal väljal snaipides ja sul vedas et ise recordimise käigus kuskilt urkast kuuli ei saanud..
Sooviks ka kusagil "clanis" koos pelada mis kasutaks Ventrilot jne. Elamus mängust oleks siis märksa parem. Soovitage andke ideid? Rank 26 olen kasutaja "Sir Assu" põhiliselt on K/D ratio madalam kuna olen nn teamworki austaja ja ohverdan ennast selle nimel tihti. Snaipriga muidugi on lood teistmoodi.
selleks ei pea just clan olema, et paremat elamust saada, piisab ka teatud seltskonnast
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.