kuulid pisemad, augud pisemad, väljak suurem.
Plin500, ma mõtlesin sihtpalli, mitte valget palli.
Võib siis mõnikord proovida, pringi _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Amphor, hmm, füüsikaseadus nagu ütleb suhteliselt selgelt ju, et jõud kandub edasi selle nurga alt, kuidas edasi antakse, seega sa pead sihtima valget palli ikka täpselt punasele serva, kui tahad, et nad 45 kraadise nurga alt lahkuks näiteks... Või olen ma loengus maganud?
Ei tea sellise loengu olemasolust midagi kuid, nagu ma ka mainisin, on asi ilmselt seotud kuulide väiksusega. Point on see, et piljard ei ole snooker, tunnetus teine
Kui täopselt serva, sis ikak vast 90kraadi _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Numnuts, Selle naise pildi asemel oleks vöinud mees ikka olla ja kui kuul pihta läheb, siis oleks vöinud see tegelane nägusid teha, idee on hea ju _________________ Kajakad ja vobla
HV PILJARDI 8-BALL JAANUAR 2011 TURNIIR
Osalemise tasu : 10EUR
Auhinnad jagunevad: (vastavalt osalejate arvule, turniiri stiilile ning osalejate soovile võib rahalisi auhindu hiljem veel muuta)
I koht 300 HV-krediit + 1 aasta HV-OT + 70% auhinnafondist
II koht 200 HV-krediit + 1 aasta HV-OT + 30% auhinnafondist
III koht 100 HV-krediit + 1 aasta HV-OT
IV koht 1 aasta HV-OT
V koht 1 aasta HV-OT
Mänge võib sooritada igalpool, osavõtjad lepivad omavahel kokku kus, mis kell ning teatavad tulemuse minule.
Turniiri avaürituse korraldame mustamäe Bambas väikese õlle ning sõbraliku piljardi mängimisega. Bambas 19 krooni õlu ning 29.- hommik / 39.-/h õhtupoolne piljard.
Stay tuned!
Hetkel registreerunud kasutajad
1. Hentz
2. MelesMeles
3. p2rn4
4. G80
5. Mis möllad,
6. frygor
Nägin alles nüüd seda postitust. Oleks ka käpp, kui kõksimiseks läheb. Iseenesest vahet pole, kas 8 või 9 ball, kuid siine rahvas vist mängib rohkem 8'at. _________________
Mis on Club 147-s paremat kui Tartu mnt. Baribalis?
Igal juhul mina ja Frygor oleks 100% mängijad! _________________ Good, better, best. Never let it rest. Until your good is better and your better is best. - Tim Duncan
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.