praegune kellaaeg 19.06.2025 00:52:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
12.12.2010 02:22:41
Täpitähtede ja netipulga toetusega pisidistrod |
|
|
DSL ja Puppy juures pole ma täpitähtede võimalust leidnud. Lätlaste Austrumil see samuti puudub. Samuti pole ma suutnud neid paaritada netipulkadega.
Aga on mõttes teha pisidistrodega katseid edasi. Nüüd panen paika sellised tingimused:
1) Täpitähtede toetus - peab olema nii netti sirvides, kui ka dokumente kirjutades.
2) Mäluvajadus - DIMM pulkade ja uuemate mälude juures alates 125 MB (võib olla ka alates 256 MB, sest sobivas suuruses pulki liigub juba tasutagi),
SIMMide puhul 64 MB või ka vähem (SIMMe on mul lademetes vaid kuni 8 MB pulkadena, paar 16 MB pulka on ka, kuid suuremaid pole mulle seni kunagi ja kusagil ette juhtunud). Kettaruumi vajadus kuni 3 GB (seesuguseid liigub vabamalt, suuremate leidmisega on veel tihti probleeme).
3) Graafiline reziim.
4) Netipulkade toetus. Kui mõni distro toetab, siis on teretulnud ka juhised pulga käimasaamiseks juhul, kui see ei toimu Ubuntu moodi automaatselt.
Eks ma võisin ka kusagilt "metsa minna", need on kõigest esialgsed tingimused ja ma ei välista nende hilisemat korrigeerimist.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
14.12.2010 01:50:48
|
|
|
Sinu speccide jämedamasse otsa läheb juba xubuntu näiteks. Levinud distrol (ubuntu põhi antud juhul) on see hea omadus, et tal on korralik rauatugi. Nišitooteid vaadates võid arvestada, et enda silmaauku sobivat rusikat ei pruugi olla lihtne leida.
Mingi algus kust edasi vaadata: http://en.wikipedia.org/wiki/Mini_Linux
Mingil määral on pisidistro minu meelest mõttetu, sest varem või hiljem tahad sa korralikku brauserit ja siis on 256M mälu ja mingi ketas juba kindlalt vaja. Ja tõepoolest, selles järgus raud on niisama saada.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|