Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Jann1
HV Guru
Jann1

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.12.2010 12:52:22 vasta tsitaadiga

See on veel haigem kui see uus MSN icon_evil.gif
nahh nad selle vana MSN persse keerasid icon_confused.gif

E: Nüüd siis msn näitab onlines 0 kontakti. kõik katekoorjad on offline kontakte täis ainult.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
psydeblo
HV Guru
psydeblo

sõnum 11.12.2010 13:00:22 vasta tsitaadiga

Vägisi pressitakse see uus pask peale icon_neutral.gif
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 11.12.2010 13:07:28 vasta tsitaadiga

Nad oleks võinud ennem uue teha ideaalseks kasutuse kõlbulikuks.

Tra ainult mingi piix käib msn-iga icon_confused.gif
Hetkel pean ebuddy-t kasutama..... icon_evil.gif
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 11.12.2010 13:10:46 vasta tsitaadiga

Mina kasutan pidginit ja kõik on hea.
HV veteran
2 trini

sõnum 11.12.2010 13:35:42 vasta tsitaadiga

No mis jama nüüd siis välja mõeldud on icon_neutral.gif Tegin uue msn-i ja hakkasin kontakte lisama, 60 kontakti kokku. Lisasin 18 ära ja siis tuli mingi kiri ette, et päevalimiit on täis ja rohkem lisada ei saa, proovi homme uuesti. Eriti lahe ikka thumbs_down.gif
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 11.12.2010 16:40:41 vasta tsitaadiga

Mis sa neist ükshaaval lisad,saa saad kontakte importida ka ju ? Oleks vähe lihtsam,aga mind huvitabgi nüüd kas see teade tuleb ka siis ette kui kõik kontaktid sisse IMPORDID mitte ei lisa neid ükshaaval icon_rolleyes.gif Kõigil on viimaselajal Msniga igasugu debiilseid probleeme ja küll need mindgi koinima hakkavad varsti.
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 11.12.2010 22:44:15 vasta tsitaadiga

Maku.A kirjutas:
Kõigil on viimaselajal Msniga igasugu debiilseid probleeme ...

Kõigil ei ole. Vanemad versioonid töötavad proleemidetta. icon_wink.gif

martin366
HV Guru
martin366

sõnum 11.12.2010 22:50:59 vasta tsitaadiga

Mul see 1 versioon vanem asi peal + hotlink tweak + a-patch. Kõik töötab siiamaani hästi.. peaaegu.. vahepeal hangub mingiks 20s icon_biggrin.gif
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 11.12.2010 22:58:12 vasta tsitaadiga

Maku.A kirjutas:
Mis sa neist ükshaaval lisad,saa saad kontakte importida ka ju ? Oleks vähe lihtsam,aga mind huvitabgi nüüd kas see teade tuleb ka siis ette kui kõik kontaktid sisse IMPORDID mitte ei lisa neid ükshaaval icon_rolleyes.gif Kõigil on viimaselajal Msniga igasugu debiilseid probleeme ja küll need mindgi koinima hakkavad varsti.

Impordiga lisatakse kõik ju, mul neid üle 200, pole vaja neid kellega ma juba aasta aega pole rääkinud midagi icon_wink.gif
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 11.12.2010 23:44:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Maku.A kirjutas:
Kõigil on viimaselajal Msniga igasugu debiilseid probleeme ...

Kõigil ei ole. Vanemad versioonid töötavad proleemidetta.

Ma pidasin silmas oma ümber olevaid inimesi tegelikult icon_razz.gif Aga see selleks,mul endal on Msn 9 ja pole veel jamasid olnud ''ptfui ptfui ptfui'' aga tuttavatel on tulnud jah igasugu anomaaliad,küll kõik kontaktid blokeeritud,küll update peale surunud seda,et ikka igal võimalusel kasutataks uut Msn-i. Ise uue otsa sattuda ei taha,liiga kirju minu jaoks icon_wink.gif beer_yum.gif
tsitaat:

Maku.A kirjutas:
Mis sa neist ükshaaval lisad,saa saad kontakte importida ka ju ? Oleks vähe lihtsam,aga mind huvitabgi nüüd kas see teade tuleb ka siis ette kui kõik kontaktid sisse IMPORDID mitte ei lisa neid ükshaaval Kõigil on viimaselajal Msniga igasugu debiilseid probleeme ja küll need mindgi koinima hakkavad varsti.

Impordiga lisatakse kõik ju, mul neid üle 200, pole vaja neid kellega ma juba aasta aega pole rääkinud midagi

Noh siis vast on targem jah nii pidi icon_wink.gif beer_yum.gif

rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 13.12.2010 00:29:35 vasta tsitaadiga

siin topicus võiks olla mingi sticky post teema, paneks selle uue vs. vana msni posti stickyks rippuma viimasele lehele ja saaks kõik hakkama asjadega.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6144520#6144520

viimati muutis rmc 13.12.2010 02:20:50, muudetud 1 kord
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 13.12.2010 00:36:45 vasta tsitaadiga

Ma ka nüüd ametlikult trilliani kasutaja.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
nah
HV veteran
nah

sõnum 13.12.2010 00:39:15 vasta tsitaadiga

djpvx kirjutas:
Ma ka nüüd ametlikult trilliani kasutaja.

sama siin thumbs_up.gif
tagasi üles
KeZi
HV veteran
KeZi

sõnum 15.12.2010 00:14:32 vasta tsitaadiga

Ma kasutasin ka viimased 2 päeva Trilliani, aga suhteliselt tihti esines probleem, et minu tekst ei jõua teistele kohale ja teiste tekst mulle. Kellelgi veel sama jama?
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 15.12.2010 08:25:53 vasta tsitaadiga

Keelekasutuse eest võiksid küll mõneks ajaks AM-i saada thumbs_up.gif
Ramiak8 kirjutas:
Ei no vttu küll.
Olen KÕIK versioonid läbi proovinud, küll ei tööta audio, küll ei saa hotlinkida, küll ei tööta veebikas, küll tahab uuendamist saada, küll ei tööta msn plus.
On kellelgi MINGIT rohtu selle karnevali vastu? Mingit TÖÖTAVAT versiooni?
St, et töötaks msn plus vs 4.. (tahab vähemalt compability't xp), et töötaks veebikas, et töötaks audio.

Selle Essential 2011 sita peale ei kavatse ka minna.

Microsoft on ikka tottaalselt fcuk'd up in da head.

doh.gif

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 15.12.2010 11:13:52 vasta tsitaadiga

Maku.A kirjutas:
tsitaat:

Maku.A kirjutas:
Mis sa neist ükshaaval lisad,saa saad kontakte importida ka ju ? Oleks vähe lihtsam,aga mind huvitabgi nüüd kas see teade tuleb ka siis ette kui kõik kontaktid sisse IMPORDID mitte ei lisa neid ükshaaval Kõigil on viimaselajal Msniga igasugu debiilseid probleeme ja küll need mindgi koinima hakkavad varsti.

Impordiga lisatakse kõik ju, mul neid üle 200, pole vaja neid kellega ma juba aasta aega pole rääkinud midagi

Noh siis vast on targem jah nii pidi icon_wink.gif beer_yum.gif

Kuna nüüd ikka jama, kõiki kontakte ei näe online, otsustasin proovida importi, versioon 2009 build 14.0.8117.416 ja... importi pole??? Varem oli nagu Contacts all, kas peab kuskilt mujalt otsima? No ei leia icon_neutral.gif

edit: googeldasin veidi ja no pekki küll, on see ka sinna live.com lehele viidud, menüüst messenger - contacts - manage. Arvutist ei saagi midagi teha enam, varsti on nii, et kui kellegagi rääkida tahad, pead enne live.com lehe avama icon_neutral.gif
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 15.12.2010 16:52:55 vasta tsitaadiga

Kus juures nali on selles,et tookord kui update mu tuttava arvutile uue msni peale surus...siis ma püüdsin igaksjuhuks kontatkid töölauale importida aga tutkit,siis oli ka temal see valik kontakti alt kadunud juba icon_rolleyes.gif Minul on veel msn 9 versioon 14.0.8089.726 peal ja import võimalus töötab. icon_rolleyes.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 15.12.2010 19:46:04 vasta tsitaadiga

Maku.A kirjutas:
Kus juures nali on selles,et tookord kui update mu tuttava arvutile uue msni peale surus...siis ma püüdsin igaksjuhuks kontatkid töölauale importida aga tutkit,siis oli ka temal see valik kontakti alt kadunud juba icon_rolleyes.gif Minul on veel msn 9 versioon 14.0.8089.726 peal ja import võimalus töötab. icon_rolleyes.gif

Ehk siis uue lased peale keerab see asjad nii põhjalikult pekki, et pärast vana tagasi lased on see kah pekkis? icon_smile.gif
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 15.12.2010 20:32:29 vasta tsitaadiga

no mina ei saa msn 9 versioon 14.0.8089.726 üldse tööle, on kiri et "hetkel on teenus maas, proovige hiljem uuesti"
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 16.12.2010 02:40:51 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Maku.A kirjutas:

Ehk siis uue lased peale keerab see asjad nii põhjalikult pekki, et pärast vana tagasi lased on see kah pekkis? icon_smile.gif

Ma jään sulle vastuse võlgu,ma ei ole nii-öelda downgrade-i teinud Msn 11 pealt 9-le ja hiljem import võimalust ja muud proovinud. Enda arvutis ma pole versioon 9-st kaugemale tahtnud minnagi icon_biggrin.gif (niigi oli raske 7-me pealt 9-le minna) beer_yum.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 16.12.2010 10:12:45 vasta tsitaadiga

No ma olen midagi taolist kuulnud igatahes.Pealegi mul töötab v9 täiesti 5+ ja ei ole mõtet hakata korralikult töötavat asja katki tegema.Umbes nii, et on õunahunnik ja lõhnab hästi aga pole mõtet laiali ajada muidu alt tulevad mädanud välja icon_lol.gif
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 16.12.2010 14:28:13 vasta tsitaadiga

Ega plaani ei olegi ega hakka tulema,et teda torkima hakata,las v9 jäägu kuna sellest versioonist ma kaugemale ei taha,muidu tuleb tõesti nii,et on õunahunnik ja lõhnab hästi aga pole mõtet laiali ajada muidu alt tulevad mädanud välja icon_lol.gif
C.r.i.B
HV vaatleja

sõnum 16.12.2010 17:13:32 vasta tsitaadiga

Keegi võiks selle uue msni 2ra modida normaalseks:D icon_lol.gif
tagasi üles
Mask
HV Guru
Mask

sõnum 17.12.2010 09:41:21 vasta tsitaadiga

Milles kala et msn blokib kõiki uusi kontakte? (2009 14...)
msn settingutes midagi selle kohta ei leidnud.
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 17.12.2010 16:55:27 vasta tsitaadiga

Paar lehte tagasi oli sellest juttu. Minul aitas uue msni tõmbamine aga olen ka kuulnud,et ükshaaval pidavat saama neid maha võtta(mina igatahes ei saand)
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.