asi selles et map rikutud, kui oleks võimalik oleks koheselt rollbacki vaja, duplicatorid lasid 6hku asju, panid dupetud asjade eest inimesi enda eest tööle jne.
// vahepeal võiks mõni admin ka serveri tulla kasvõi korraks ja vaatama mis toimub, spawnis on augud bedrockini
viimati muutis FatCat 10.12.2010 20:19:17, muudetud 1 kord
spämm, ban . Miks kõik majad ja lossid on auklikud? Creeperid? VÕi keegi möllas tnt-ga ? Lootsin et kui arvuti parandusest tagasi tuleb siis on midagi sellest servust alles ka. Hetkel oli nagu tuumasõda ülekäinud...
Need kes said banaan need said. Ma ei hakka põhjendama ega vabandama, teavad ise ka paremini.
Viskame arvatavasti Anderiga serveri varsti kinni, lähipäevadel. Mis teha kui mõned idioodid on valest kohast sündinud.
Mis hakkab siis saama?
Ei midagi, kui keegi hakkab tegelema uue serveri püstitamisega, siis pange uustulnukad teatud kohta kus nad saavad ehitada (piirake aiaga), kes tahab see tõestab et ta on korralik ja mõistab.
Server olemas, mis edasi?
Saatke mulle PM, muudan esimest posti (Reeglid, Serveri info, jne). Suunan hvsmp.sytes.net - teatud IP aadressile*.
* - Kui HV Surv ametliku serverit ei tule lähiajal, siis hakkan ise MC Classicut hostima.
e.
Üritame anderiga viimase kaardi(d) üleslaadida (mis ei ole griifitud). Enda poolt laen Tirion kaardi üles. Uuendan ka esimest posti kunagi, seal leiab ka kaarte hiljem.
viimati muutis Mercury 10.12.2010 22:13:58, muudetud 1 kord
Sätin siis parem enda serveri töövalmis juba...
Aga see on ainult ajutine jura, see ei saa kunagi ega tahagi olla ametlik server (puuduvad võimalused seda 24/7 ja korraliku neti otsas jooksutada) _________________ Mess with the best, die like the rest!
Igaljuhul, oli tore kuniks kestis ja ma ise mängida sain.
Merc paneb lingid üles ehk mingi hetk, ja siis saate maailma alla tirida.
Mis edasi saab... ei tea.
Kaardid üleval esimeses postituses
HV SMP Serverid HV SMP Ametlik Server IP: hvsmp.sytes.nethostib --- (hvsmp.sytes.net on suunatud Woox2K serverisse kuni ilmub ametlik HV server)
HV Woox2K Server IP: woox2k.dyndns.orghostib Woox2K (server pole avatud 24/7 !)
Lisandus üks mitteametlik server Woox2K poolt.
Et serveri esimesse posti saada (ametlik kui ka mitte ametlikud) saatke pm.
Nagu Mercury, postis juba näha on, ei ole mu server lahti 24/7 (kindlaid aegu paika ei pane kuna tegu siiski mu koduarvutiga ja kasutan seda ka kõigeks muuks) aga üldiselt proovin serverit lahti hoida kella 11-st kuni 3-ni öösel (öösiti ei saa kohe kuidagi üleval hoida kuna häirib jubedalt ja ei taha arvutit liigutada) _________________ Mess with the best, die like the rest!
Nagu Mercury, postis juba näha on, ei ole mu server lahti 24/7 (kindlaid aegu paika ei pane kuna tegu siiski mu koduarvutiga ja kasutan seda ka kõigeks muuks) aga üldiselt proovin serverit lahti hoida kella 11-st kuni 3-ni öösel (öösiti ei saa kohe kuidagi üleval hoida kuna häirib jubedalt ja ei taha arvutit liigutada)
Üks server on parem kui zero.
hvsmp.sytes.net suunatud woox IP'le siis. Online/Offline staatus esimeses postituses.
Taastasin vana spawni sildi ja kui ühel pluginal pole eriti palju buge, siis hakkab see spawn kaardil uuesti tööle (joinides ikka uus default aga kui surma saad siis sünnid seal mis lähemal on suremiskohale) _________________ Mess with the best, die like the rest!
Esiteks, k115 pidi saama banni 2 nädalaks, ta on banned juba kuu
teiseks, kas seal wooxi servus on vana map.
kolmandaks kes sinna wooxi servu sisse saab
neljandaks, et kas me ei saagi enam 24 7-t?
Ja viiendaks
woox kirjutas:
11-st kuni 3-ni öösel
Kas 11st hommikust või 66sest?
ajah, kas keegi teab kuda server failid singleplayer mapiks ymber teha?
mhm
VAU, nii tore, wooxi servus on mingi vana save, mu keskus on kadunud
kas ei võiks peale panna k6ige hilisema seivi, mis oli anderi poolt hostitud servus??
palun?
viimati muutis CookieRawr 11.12.2010 13:58:45, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.