rocky-b, saan ma aru et seda saad kõigile autodele osta, ainult auto peab stock seisus olema. Olen proovinud erinevate autodega aga ei ole lubanud, arvatavasti tuuningu pärast
Tellisin playseati ka ära, 4-7 päeva oli delivery, loodan et jõuab järgmiseks reedeks kohale
3D'st rääkida, siis sain eile Black Ops'i kätte ja GT5'e 3d ei kannata selle kõrval võrdlustki, Black Opsis tuleb kõik ilusti välja, on ruumilisus ja kõige rohkem meeldib sihik, mis annab eriti ruumilise tunde. GT5 on selle kõrval nagu udukogu lihtsalt, kuid see pidi ka Sony telekatega normaalselt töötama hetkel ainult millegipärast, ehk kunagi muutub paremaks.
Tüünisin auto võimsamaks, panin soft rehvid alla ja veidral kombel käis autol kogu aeg vedav sild ainult all ringi... kuramuse tossu pilv taga sõitsin kogu aeg. Automaat kast ise käiku ei vahetanud vaid passis tükk aega ennem kui kõrgema käigu sisse laksas. Ei jaga matsu, et kas peaks käikude vahetamise kiiremaks panema või siis on see "soft" sile rehv liiga libe. Ometigi sõitsin kuivaga ja algselt omasin arusaama, et sile kallim rehv = parim pidavus, kiiremini kulub. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
homeworld1, huinjaa, sellise eest maksad sama palju kui mingi mootoritega cockpit, mis sing väänab nii, et vähe pole, samas noh rikkuritele mõeldust vast, endale disaink a ei meeldi muidu Üks tobe suur kast _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
lambo väsis aga lõpuks ära... vaevu teine veel liigub. Aga jah peale seda "nina peal seismist" füüsika efekti tuli kohe meelde Richard Burns Rally kus väljaspool rada oli kah mingi ulme, ajuvaba, kuumaastiku füüsika aga kui sõitsid rajal, 4'jal rattal siis oli kõik pro. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
, et siis nagu jooksid läbi v? Ma olen paar korda proovinud ja ei viitsi automaadiga jamada seal. Rooliga hiljem proovib.
Põhimõtteliselt jah. Mingi eelmine nädal ajas närvi aga kui TC maha võtta siis kõige kehvemalt kolme raja peale võitsin vist mingi 4 sekundiga (esimese korraga sõitsin ära). _________________ PS!
hondaa, experience annavad ikka päris mõnuga, vähemalt lõpu poole. Aga uskumatu on tõesti see, et enam ei saa ühtegi võidusõitu nendega lahti, kõik experiencega. Ahjaa.. Autod lõpu poole ka päris head. Ei hakka rohkem midagi spolimise pärast rääkima.
Eile õhtul mõtlesin et proovin dreamcari challenget. Päris karm ikka, GT-Riga sain neist kolm ainult kulla peale tänu kurvistele radadele aga kus vähegi pikemad sirged olid tõmmati kott pähe.
Viimane, nürburgring nordschleife TERVES ulatuses, polnud ka just lihtne. Suutsin olla 2 ringi teine, kolmandal ringil hakkasid käed ära väsima ja tegin näpuka mille pealt kukkusin 8ndaks. Polnudki muud valikut kui peale pikka sirget tulev kurv, lendasin täie rauaga läbi ja sain kobadega 5ndaks.
Like the wind see poolik ovaal oli täiesti võimalik GT-riga ära teha aga terve ovaali peal saab jälle peksa.
Nüüd ei osta ühtegi autot enam vaid hakkan 4milli kokku ajama.
Järgnev võib olla spoiler teistele, lugemine omal vastutusel
Spoiler
Keda peaks huvitama siis extreme series ei ole viimane, peale lev25 avaneb endurance series
Esimene sõit on kohe 60 ringi
xxlmaster, veidi algust lugesin su spoilerist krt peab mängima hakkama, ple vist nädal aega korralikult mängida saanud _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
mõtlesin et esimene oli pikk(2 tundi), järgmine on 4 tundi roadsteritega. Kaks kõige viimast, 24h la manche ja 24h nürburgring. Viimane võtab aset lev40
Huvitav, kuidas see 24h nürburgring välja näeb? Kas saab boxipeatuse aeg näiteks ära saveda, et siis järgmine kord edasi sõita? _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Sain ka lvl 25 peal ja kui esimese kestvuse ära sõidan siis peaks suht 26 ka olema. exp poole peal. Tegin just selle AMG challenge kõige raskema osa esimesed 3 lõiku kullale ja viimane jäi esialgu hõbedale. Täis ringi ka veel ei viitsinud. Expi tuli nii mis mühises, kahju, et rohkem ei saa:D
Eks peab nüüd homme või nädala sees 2 tunnikest planeerima endale:D _________________ PS!
nende viimaste eventidega saab päris hästi xp juurde, ise sain kohe 50% ribast täis esimese sõiduga aga pappi sealt ei tule.
AMG lvl 24 eventidega sain pea 900 000 krediiti:D Hetkel 5 milli koos. Kogun Formula Gran Turismo jaoks. Juttude järgi saab Formula GT-s ainult Formula gran turismoga osaleda, F10 ja F2007 ei saa, need pm ainult niisama harjutamiseks, neid ei saa ühegis sõidus kasutada, isegi seal kus no limits.
Jama see, et lvl 25 peal kogutud experience on kuskil 7% vajalikust lvl 40 peal. Väga kaua läheb aega sinna jõudmiseks. _________________ PS!
redemption, ma räägin careerist mitte special eventide xp ja rahast. 100k kopikatega pole just palju 2 tunni sõidu eest.
Raha saad kui sõidad seda American Championship ovaali. 98k peaks saama. Samas ühe korra eest mill saada special evendist pole ka paha ju.
Kuigi mulle meeldib GT seeria siis 5 osa on minu meelest kordades sitem kui oli GT4. Nad oleksid ikka pidanud panema tingimusteks lubade olemasolu sõitude jaoks, mitte see loll experienci süsteem.
Ideaalne oleks olnud uues graafikaga GT4 jätk kus juures rohkem erinevaid sõite ja isegi lubade liike, samuti ka special evendid.
Formula gran turismo ka mingi vormel. Jama lihtsalt see, et pead kasutatud autodes peale passima kui joppab, et saaks osta. Pidi mingi 8 milli maksma:D _________________ PS!
Need Mersu AMG Special Eventid on HAIGED Nordes kullale sõita on IDIOOTSELT raske _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Huh, kah lvl20 nüüd, need Mersu testid Nordes on ajuvabad ikka, kuldasi võimatu saada peaeagu.. eriti haiged on sector 2 testid.. aga jah need masinad, mis Signature Editioniga kaasa sain on küll täiega kasuks 850hp\850kg Mazda _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, no nagu näed siis redemption, räägib et suht lihtsalt tuli tal. Ise nagu üle hõbeda puldi ja automaadiga küll ei saa ja ei näe võimalust ka kuidas saada.
PlatoonSgtElias, no nagu näed siis redemption, räägib et suht lihtsalt tuli tal. Ise nagu üle hõbeda puldi ja automaadiga küll ei saa ja ei näe võimalust ka kuidas saada.
Esimesed kolm osa tulid ka ainult hõbe. See viimane lvl 24 test, seal kus SLS vihmaga on, see on kordades lihtsam kui need esimesed sõidud. Lükka autol TC vähemalt 8 peale ja siis saab enam vähem sõita, muidu suht raske, perse lendab nii, mis hirmus. _________________ PS!
Proovisin eile seda mängu sõbra juures kus rooli pole ning ainult pult oli.. täis pask. Kuidas te osad inimesed enda allesolevate närvirakkudega suudate üldse puldiga sellist mängu mängida. Mitte mingisugust FUN effecti ei saa niimoodi. Lausa kahju hakkas ning läksin koju funnisin GT5P's mõned tunnid G27 rooliga ning järjekordselt suutsin aru saada, et rooli jaoks tehtud investeering siiski suudab enda väärtust ning "ma ei tea mida" hoida.
redemption, selge, proovin ära. Arvasin et said esimesed ka kullale. Esimesed olid suht lihtsad hõbedale saada aga no kullast jäi ikka asi kaugele hentz, täiesti nõus. Eile kui 2tunni sõitu lasin siis pidi vahepeal silm kinni vajuma lihtsalt, ise vaikselt mõtlesin et oi kui oleks G27 taga praegu kus käigukang saaks piitsa.
Ostsin selle Peugeot 908 HDi FAP 4 milli eest, krt lootsin paremat ausalt öeldes. Tippkiirus on ainult 393km/h ja 0-150 kiirendus on suht pikk kuna papu ainult kerib.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.