Olgu mis on, aga 60 .. 70 kW võiks ratas ikka olla .. kui vähegi marutada tahad, siis jääb ratas vähemate kW puhul kole kiirelt aeglaseks. Isegi võiks midagi suuremat hankida.
Kus saaks võimalikult odavalt hiina krossika juppe ? _________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele.
See kW asi on küll sügavalt individuaalne. Enduroka puhul on juba 20kW päris arvestatav. Samas ka suurema kubatuuriga isenditel on minek pöördemomendi peal. Mõni tegelane ei ihaldagi seda, et masin käib kolmanda käiguga 200km/h
Räägin seda sellepärast, et ise "elu üle kahesaja" ära proovitud ja ei pakkunud eriti pinget. Vaikselt podistades on rohekem hingelähedane. Ehk siis sügavalt individuaalne
Räägin seda sellepärast, et ise "elu üle kahesaja" ära proovitud ja ei pakkunud eriti pinget. Vaikselt podistades on rohekem hingelähedane. Ehk siis sügavalt individuaalne
Mulle meenub siiani kuidas aegu tagasi Batman oma vana Kawaga must (XJ600) nagu seisvast postist kiirendamisel mööda läks. Väga muljetavaldav vaatepilt oli. Njuutonmeeter maksab Nüüd pikalt matkabike elu elanud ja matkaenduro elu juurde järjest rohkem jõudnuna, pean ikkagi ütlema, et njuutonmeeter maksab vaid konseptsioon muutub
On ka paremaid valikuid - R4
Aga iseasi, kas neid kWsid tõesti nii hullupööra taga ajada mõtet on. Parem siiski enda vajadustele vastavalt. Näiteks tunduvalt adrenaliinirikkam on 12kW-se PitProga sõitmine, kui suurema matkabikega sõitmine
laurx kirjutas:
enamasti vaja olla streetlegal ja selle piires hea minekuga olla ja vajadusel ka 200+ ära käia.. v4 parim valik selleks.
Nojah - ära proovitud, aga ei meeldinud Nüüd kohati puhta mopode peal
Equinox kirjutas:
Tre,
batman kirjutas:
Mulle meenub siiani kuidas aegu tagasi Batman oma vana Kawaga must (XJ600) nagu seisvast postist kiirendamisel mööda läks. Väga muljetavaldav vaatepilt oli. Njuutonmeeter maksab Nüüd pikalt matkabike elu elanud ja matkaenduro elu juurde järjest rohkem jõudnuna, pean ikkagi ütlema, et njuutonmeeter maksab vaid konseptsioon muutub
Nojah - ära proovitud, aga ei meeldinud Nüüd kohati puhta mopode peal
Sa oled jah päris ära pööranud viimasel ajal Eqa mul jah suurt midagi vastu panna ei ole, kui omaaegne omatud MINI mopeed http://equ.ee/moto/moto.html
Tegelt nutan seda siiani taga kahju, et alles pole enam aga Jawa oli ju vaja osta.
On ka paremaid valikuid - R4
mul oli suur gsx1100r, see oma 95kw ga jaksas 6ndaga ka streetlegal olla aga pöörded istusid ~4000 peal. tulemus oli see, et küünlaid tuli vahetada. hitchikeri gsr600 t kasutan vahel, see ei liigu alla 5k rpm i üldse. nagu roller ja kui kuumutad neljandaga kuskil seal 8-9km i piires pidevalt, läheb metsikult kütet. tegelikult peab omale teiseks vist ühe ridanelja hankima, kas Xj i või cbrf i.. ehk gsxf i aga v4 on "all" ikka väga palju mõnusama minekuga. kui ma kevadeks korda olen oma plastid saanud, annan proovida. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Ma mõtlesin et popsutamine tuleb vanusega .. vahel tahaks ikka teravamalt ka sõita.
Sõitsin grupis Tartust Pärnu, keskmine kütusekulu (paak kõrini täis) tuli 4,23 l/100 (enamvähem 80 .. 100 sõidetud). Muidu üksi uhades ~5 .. 9 l/100 vahel (eks siis ikka kiirus > streerlegal). Tuulekoti efekt on ikka päris hea.
1200 ccm mootoril 100 km/h ~3500 .. 3700 rpm, viiendaga saab ka 60 edukalt sõita. Narva mnt mäest ehk üles ei rebiks, aga sirgel liigub kenasti. Küünlaid ka väga ei tahma.
Nonii, ootab siin nüüd keegi usinasti kevadet ja lume sulamist juba? _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
Seal Su salastatud kohas on lumi sulama hakanud või?
Minul igatahes aknast välja vaadates paistavad ainult lumised teed ja sõita saab ainult mootorkelguga... _________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
Meil siin saaremaal hakkab ka lumi vaikselt sulama ja ideepoolest saaks juba järgmine kuu ehk sõita
Aga kõigepealt peab mootori raamivahele lükkama uuesti või sisi vändad panema _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Must ja valge, naine ja mees.
nojah väikestel külgteedel on lumi maas aga suured teed on suhteliselt puhtad juba.
kevadine hooldus on veel tegemata ning tagarehv on maailma kõige sitem, juba sellepärast ei läheks pilliga praegu välja.
üleeelmisest talvest tunnen puudust. Hooaeg ei saanudki enne järgmist hooaega läbi
Ärge kunagi ostke maxxis m6006 rehvi, plastmassist rehvid oleksid ka paremad.
Pean ka varsti kohalikke kaupmehi toetama. Tagarehv ja ketijooks vajavad uuendamist. Ilmselt läheb alla jälle Bridgestone BT45R. Oli piisavalt pidamist, et kallutada jalaraud maha ja ka kulus normi piires.
METZELLER vms on ka ilge sitt Esimesega rutska põhja muljud, tõmmab ketsi all ringi ja teisega ka korra Vanad ringraja rehvid saab odavalt ning on head (loomulikult kui nad on soojad) Eriti kui pikka maad lasta, lähevad sönaotseses mõttes tuliseks ning siis on super grip .
E: Küsitluse võiks ära nullida _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Ma saan igale poole oma masinaga ligi, käisin just tund tagasi metsasvahel sõitmas, lume peal . Igati fun !
ATV või Quad oleks praegu ilmselt veel fun . _________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus
täitsa mõttetu osta, parem oleks mõni buell. _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
võtame asja lühidalt kokku 90% itaallaste kohta käiva lausega: all show, no go.
Spoiler
tsitaat:
Kuid tagasi mustale ribale. Mootor töötab hooga 4000 p/min juurest (no häda pärast 3500) ning jookseb vaid 4000 pööret hiljem kuskil 8000 p/min juures ennast juba tühjaks. Ehk jämedalt on kasutada 4000 efektiivset pööret. Tuleb tõdeda, et kiirel agressiivsemal twinnide grupisõidul oli pill pidevalt piirajas ning punane tuli vilkus pidevalt silmis – aga kui lahe hääl on sel mootoril täispöördel – mmmmm!
Aga pole hullu, pöördemomenti (mille maksimum on 89 Nm 6400 pjm), jätkub üle terve pööretevahemiku üllatavalt kenasti täisvõimsuse alani välja. Momenti tundub napilt isegi rohkem leiduvat kui number näitab.
Käiguvahetus 5-lt > 6-ndale käib veel sellise momendi jõnksuga, mis paneb pilli vibama. Sellist võimu muude pillidega ei kohta Kui kiirused lähevad kiirteede suurusjärku 150 – 200 km/h, siis tuleb tõdeda, et 88,1 hj 7,600 p/min juures jääb asfaldil ikkagi aga väheks ning ainult momendiga seda ära ei korva. Möödumised – käik alla, tuld – kuid lahtikeeratud Tuonodel sabas püsimiseks tuleb selle rattaga siiski natuke vaeva näha
Pean tunnistama, et see moto hakkas mulle oma olemusega lihtsalt meeldima.
Rohkem, kui eelmised, millega sõidetud hooaeg või enamgi.
Kui on unistuseks all go, siis ehk tõesti oli eelmine K1200RS selle poole pealt parem ratas. Aga all go tulemus maanteedel oli päris mitu trahvi kiiruseületamise eest, kuna 110 piir on all go ratta jaoks vägagi kiire saabuma.
Seega tekkiski mõte soetada midagi teistsugust. Samuti naked pilli puhul kiiruseületamised hakkavad tänu tuulele endast kiiremini märku andma ning muutuvad lausa ebamugavaks .
Mis Buelli puutub, siis milline Buelli mudelitest oleks olnud mõistlikum ost? Palun arvestada ka seda eripära, et ühe Buelliga olen paar kuud sõitnud (jätan siin kirjutamata, millise mudeliga, ehk ilmub soovitusse see). Ja ei meeldinud. Tõesti.
Ning üldse - minu meelest on huvitav proovida erinevatel hooaegadel uusi motosid. Aastast aastasse ühe ja samaga sõita on natukene - ee, igav. Sikkel on eelkõige emotsioon.
Ning mis puutub läbisõitu - seda koguneb iga hooaeg omajagu. Eelmine hooaeg 14 000 km. Nii et pole just pühapäevasõitja. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
proovida oleks seda aparaati päris pull. minust on see trahvikirves veel mööda läinud, samas on ka saanud proovida igasugu asju. esimene lääne ratas oli GS500e, siis tuli gsx1100r, siis " legaalne " SZR660. gixxer i masiivsust igatsen siiani taga kohati. see oli ka täis paagiga kuskile 250 kilo kanti ja suur. sama ajastu gsx750f i lenks oli liiga koos.. siis sai jälle sõidetud miski 12 tuhat gs500e ga. miski 500 kilti vana 95nda aasta pegasoga, põhimõtteliselt sama stiili mootor, is szr660l (xt660).. ja cb500 (HONDAAAA!) millega sai tollel aastal sõidetud miski 15k. siis tuli VFR. depoo hoovi peal lasi poison mul seda proovida. tihver enne oli oma vfr ile tahtmatult promo teinud. eelmisel aastal jõudsin vfr i ga sõita näruse kolmeka. ilmad polnud veel heaks läinud, kui see uksest sisse sõitmine tekkis. tänu hitchikeri gsr ile sain vist 6k täis seeaasta. tahtsin sellel aastal neljanda hooaja lõpetamiseks ~100k täis saada aga jäin 85k pealle, kõige rohkem sõitsin 2k8 suvel ~28,5k.
proovida olen saanud lugematut hulka asju, mida mulle ajapikku tiiru tegemiseks on usaldatud: caponord on vist kõige meeldejäävam. oma kõige pullim ratas ongi see SZR660, koliseb ja ei käi kuni selle hetkeni kui teiselt käigult kolmandale vajutad ja lahti keerad. see kaalub täis paagiga 160kg aga püsib tuules täiesti kõigutamatult samas kui suuremad rattad iga pisema tuulekese peale joont otsima hakkavad.
selle aasta plaan on leida kõrvale mingi teine nui, eeldatavasti r4 (600) rotikas mingi. või väike mudakas - 125 mingi, vaatab. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
no kui mugavusest rääkida siis Buell Lightning XB12S on kindlasti hea valik, ilus hääl, lühike telejevahe(ehk hea tagal ja esil sõita ning ei ammenda ennast nagu see motog. ja chopperid).
Kui trahvidest rääkida pole enda Honda CBR600 100hp trahvi saanud, küll aga kinni istunud(mingi poole ja rohkem veel lasin kiirust üle, regi. tunnistus puudus, peatumismärguande eiramine jne ). _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
viimati muutis Härra 12.02.2011 21:36:15, muudetud 1 kord
no kui mugavusest rääkida siis Buell Lightning XB12S on kindlasti hea valik, ilus hääl, lühike telejevahe(ehk hea tagal ja esil sõita ning ei ammenda ennast nagu see motog. ja chopperid).
Kui trahvidest rääkida pole enda Honda CBR600 100hp trahvi saanud, küll aga kinni istunud(mingi poole ja rohkem veel lasin kiirust üle, regi. tunnistus puudus, peatumismärguande eiramine jne ).
Sa oled mu iidol!!!
Kunagi kui oma flattrack like harrika unistuse täidan, siis raudselt oled top10 tüübi sees kelle ma oma 0,5% tsikliklubisse kutsun.
Üldiselt monorattal sõidust võiks rääkida need mehed, keda ei saa suzuki liana, vitara ja opelitega sõitvad sellid kätte.
Ma ei tea Buellist ega Guzzist mitte midagi, aga seda ikka tajun, et tegu on päris erinevate ratastega. Miks Härra ise CBR-i asemel Rollerit ei võtnud ja vabadust ei nautinud? _________________
45km/h vs 245km/h
7kw vs 73kw _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
kõvade badass cikklimeeste musavalik... oce nutitelefonist _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ausalt, täitsa lampi hakkas mängima telefon(mingi androidi bug vms ) ning tränast on asi kaugel , rohkem nagu tramm ja buss. _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.