praegune kellaaeg 19.06.2025 11:05:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Celone
HV vaatleja
|
10.11.2010 16:12:37
Ümber kukla käivad kõrvaklapid |
|
|
Ostsin eelmisel nädalal kõrvaklapid mikrofoniga. Leidsin sellised ühest arvutipoest. Maksid 127 krooni.
Kodus kasutama hakates selgus, et need kõrvaklapid on sellised, see "sild" kahe kõrvaklapi vahel on lühike, et ei käigi üle juuste, vaid on arvatavasti mõeldud ümber kukla panemiseks. See sild on nii jäik, et surub kõrvaklappe nii kõvasti vastu kõrvu, et kõrvalestad hakkavad valutama. Üle 10 minuti ei kannata neid peas hoida, kuna valus on. Teine väike viga on see, et mikrofoni otsas pole pehmet ümbrist- kuna seda pole, siis mikrofonisse rääkides tekitab väljahingatav õhk müra.
Kahjuks olen karbi juba minema visanud, kuid ostust pole 7 päeva möödas ja tsekk on veel alles. Kas mul on õigus toode tagastada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
10.11.2010 16:26:28
|
|
|
Kuna kohapealt ostetud ja karpi pole alles, siis ei tohiks olla.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
tengelbach
HV vaatleja

|
08.12.2010 22:38:08
|
|
|
Veelgi enam -- kui oleks ka tšekk alles ja kõik kasutamata kenasti karbis, ikkagi ei ole neil kohustust tagasi võtta. Kunagi olid reeglid teised, aga nüüd võib vaid netipoodidesse mingi perioodi jooksul asju tagasi anda, ilma et peaks isegi põhjendama, miks ei meeldi. Ise ostsin hiire, mis oli PS2, mitte USB-ühendusega. Kodus oma viga märgates läksin kohe tagasi, kaup täiesti kasutamata ja kenasti pakendis, kuid öeldi, et ei võeta tagasi. Ma siis pröökasin, et mis mõttes ja et ma tean küll, et peab tagasi võtma. Helistasin poest isegi Tarbijakaitseametisse, aga seal enam keegi ei vastanud. No lõpuks võeti mu hiir tagasi, läksin kodus kohe netti asja uurima ja selgus, et uups!, neil oli õigus. Kauplusel on õigus olla hea südamega ja tagasi võtta, aga kostustust seda teha, kui toode vigane ei ole, neil pole. Hea, et Tarbijakaitset poes kätte ei saanud, oleks väga piinlik olnud
_________________ Raamatud -- www.kentraju.com
Kõik grillimisest -- www.tuleroog.ee
Dokumendihaldus -- www.folderit.com/et |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|