praegune kellaaeg 20.06.2025 23:07:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Jann1
HV Guru

|
07.12.2010 14:33:12
MSI S420 USB jama |
|
|
Hei....
Probleem siis nimelt selline, et kui taha panna digitv pulk siis seda ta ära ei tunne, ega tee isegi mingit tilinat, et miski oleks arvutile sappa pandud.
Kuid välise hdd tunneb ilusti ära ja see töötab. Kirjutamis ja lugemis kiirused on küll aeglasemad kui teiste arvutitega aga vähemalt loeb ja töötab.
guuglist uurisin kuid mingeid eraldi usb draivereid ei leidnud. Milles selline jama olla võib?
Kas mingid valed chipseti dreiverid ehk peal?
Jaa, kõik sai alguse peale formatimist.
Ennem töötas ilusti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.12.2010 14:41:29
|
|
|
Device Manageri midagi ei teki?
|
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
07.12.2010 14:57:01
Re: MSI S420 USB jama |
|
|
Jann1 kirjutas: |
Hei. Probleem siis nimelt selline, et kui taha panna digitv pulk siis seda ta ära ei tunne, ega tee isegi mingit tilinat, et miski oleks arvutile sappa pandud. Kuid välise hdd tunneb ilusti ära ja see töötab. Kirjutamis ja lugemis kiirused on küll aeglasemad kui teiste arvutitega aga vähemalt loeb ja töötab. guuglist uurisin kuid mingeid eraldi usb draivereid ei leidnud. Milles selline jama olla võib? Kas mingid valed chipseti driverid ehk peal? Jaa, kõik sai alguse peale formatimist. Ennem töötas ilusti. |
Heips!
"Meil TPI-s oli hiljuti analoogne juhtum..." ja targemad mehed käskisid kõik USB-sse puutuvad riistvaralised seadmed masinast välja visata. Pääle restarti ilmusid need nigu nõiaväel tagasi ja kõik hakkas "ilusti-kenasti-neli-viis-korda-järjesti" jälle tööle
TIP: Start->Run->devmgmt.msc->Enter, otsid üles Universal Serial Bus controllers ja kõigile sääl nimekirjas pesitsevatele vidinatele-pudinatele teed Uninstall või kasutad Del(ete) klahvi.
Igatahes meil TPI-s sai asi nõnda korda
EDIT: ja pääle formatti on süsteemiks mis SPx ? SP3-e puhul polevat eraldi USB draivereid vaja, kuid eksootilise plaadi-tootja chipseti vajadusi ma kahjuks ei tea
_________________ Seniks...
---
Hashi
viimati muutis hashi 07.12.2010 15:10:22, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
07.12.2010 14:59:03
Re: MSI S420 USB jama |
|
|
Kas mingid valed chipseti dreiverid ehk peal? |
Ise sa pidid ju need installima, miks sa valed panid? Kas valet draiverit on üldse võimalik installida, pole ise kunagi viitsinud katsetada?
Tõmba kiibitootja kodukalt draiver ja installi uuesti, pole ju midagi keerulist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
07.12.2010 15:09:35
|
|
|
arvutil peal win 7. valede draiverite all mõtlen seda, et kuna arvutil on ati kiip siis tirisin ati kodulehelt aga kuna hetkel ei päese üldse msi lehe draiveritele ligi siis ei saa proovida ka tootja endi omi.
Resasid olen teinud miljoneid ja see pole senini aidanud.
device manager ei näita ka midagi.
Olen katsetanud 2 tv pulka mis teises läpakas töötavad suurepäraselt. Aga sealt halb vaadata telekat kuna too on ainult 12,1"
|
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
07.12.2010 15:39:53
|
|
|
arvutil peal win 7. valede draiverite all mõtlen seda, et kuna arvutil on ati kiip siis tirisin ati kodulehelt aga kuna hetkel ei päese üldse msi lehe draiveritele ligi siis ei saa proovida ka tootja endi omi.
Resasid olen teinud miljoneid ja see pole senini aidanud. device manager ei näita ka midagi. Olen katsetanud 2 tv pulka mis teises läpakas töötavad suurepäraselt. Aga sealt halb vaadata telekat kuna too on ainult 12,1" |
Eee... aga miks sa Gigabyte-st draivereid ei võta? Valid vastava op-süsteemi ja minekit...
Samas võid kasutada ka DriverAgent-i
Viide: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2722#dl
Eee... või panen ma miskit mööda? Kribad, et läpakast on kehva TV-d vaadata ja oletan-eeldan, et soovid profiilis olevale PC-le draivereid. Teema on sul ka sülearvutite foorumis
Kui aga jutt MSI S420 läpakast siis -> http://www.msi.com/index.php?func=nbdriver&maincat_no=135&prod_no=1030
EDIT: ja proovi ära teha minu esimeses postituses olev TIP
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|