Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vahur
HV Guru

|
06.12.2010 20:07:59
|
|
|
namstoop, uuri igaksjuhuks Tele 2 klienditeeninduse telefonilt. Saad samas ka telefoniteel ära tellida selle.
NATAS999, kui nüüd ka ei leita, siis võid kolmandat korda veel saata, ning kui siis leitakse, siis on tegu juhtumiga kus varasemad garantiiremondid on ebaõnnestunud ja siis juba on see võimalik. Kõik oleneb sellest kui järjekindel ise oled ja kohe alla ei anna.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
06.12.2010 20:28:56
|
|
|
[VaHuR], selge siis. Garantii paprid siis ilusti hoolikalt alles hoidma ilmselt, vastasel korral suht võimatu tõestada, et mitu korda remontis käind. Aga saan siis õieti aru, et 3. kord leiti viga, tehti korda (või ei tehtud korda ja sain aparaadi tagasi ) ja siis võin pöörduda [asutuse nimi?] poole nõudega telefon tagasi osta?
Ega mul mingit huvi seda asja niisama sinna paika jätta küll pole. Väljakäidud 7k eeq on ikka piisav summa, et niikaua õigust taga ajada, kuni korda saab.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
06.12.2010 20:33:17
|
|
|
Kindlasti hoia paberid alles. Tegelikult öeldi minule Tarbijakaitsest, et kui telefon juba teist korda sama veaga garantiisse läheb siis on õigus selle seadusepunktiga raha tagasiküsimist teha. Kuid selleks peab keegi kõigepealt ikkagi lõpuks vea tuvastama. Kasvõi siis nii, et kui telefon tagasi jõuab, siis lähed esindusse, või küsid telefonitsi klienditeenindusest, et mis viga oli ja mis vahetati. Kui tunnistati viga siis oli esimene garantiiparandus ebaõnnestunud.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
06.12.2010 20:57:49
|
|
|
[VaHuR], ok tänud. Jääb ootama, ca. 3 nädala pärast peaks kätte saama, siis näeb, mis ja kas.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
06.12.2010 21:29:01
|
|
|
desire sai 2.2 omale ikka päris mitu pikka aega peale nexust minu mäletamist mööda. kas nexusel ka siis HTC sense peal? mu teada just sense kohandamine võttis aega ja selle pärast ka sai desire hiljem froyo peale.
-Auto kirurgia kliinik
viimati muutis NATAS999 06.12.2010 21:32:23, muudetud 1 kord |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
06.12.2010 21:31:18
|
|
|
IMO oli see vahe 3 kuud... seega ehk märtsi alguseks tuleb, kui just HTC end kiiremini ei liiguta...
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.12.2010 21:36:41
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
desire sai 2.2 omale ikka päris mitu pikka aega peale nexust minu mäletamist mööda. kas nexusel ka siis HTC sense peal? mu teada just sense kohandamine võttis aega ja selle pärast ka sai desire hiljem froyo peale. |
Nexusel Sense'i ei ole, point oli selles, et mõlemad suht sama raua peal, seega kui asi Nexuse jaoks juba tehtud, siis põhiosa süsteemist ka Desire jaoks olemas ning edasi vaid HTC custom osa.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
06.12.2010 21:43:43
|
|
|
Nexusel peaks stock Android peal olema...
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.12.2010 21:55:30
|
|
|
flake kirjutas: |
Nexusel peaks stock Android peal olema... |
Nexus jooksutab stock Androidi. Desire jooksutab androidi sama raua peal (vähemalt põhikomponendid, Nexusel on jah teine mikker lisaks jne, kuid see ei tohiks mängida suurt rolli). Seega, minu teooria - kui Android 2.3 sama raua jaoks on juba kohandatud siis oluline osa tööst tehtud - võimalik et eksin, targemad siinkohal parandavad. Edasi on jah HTC Sense implementeerimine 2.3 peale, mis loomulikult võtab lisaaja, aga ikkagi vähem kui hakata niiöelda nullist ehk ka raud oleks teine.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
06.12.2010 22:21:39
|
|
|
nothing important
viimati muutis mario20031 19.08.2012 04:29:46, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
06.12.2010 22:46:57
|
|
|
NATAS999, Just pidasin silmas seda, et sa viitsid seda korduvalt Lätti saata ja oodata. Ma oleks tõenäoliselt kuskil kisa tõstnud (kasvõit Helsinkisse sõitnud) või müüjalt oma raha tagasi nõudnud või siis lõpuks tarbijakaitsesse läinud. Ja kui see poleks aidanud, oleks telefoni nurka visanud (jah, ma tean, minu oma maksis ka 7000), kirjutanud HTC-sse viisakalt läbi lillede "käige perse ahvid" ning seadnud omaette eesmärgiks mitte kunagi ühtegi HTC toodet enam osta.
Aga nüüd asja juurde. Ma päris Ameerikat ei avastanud, küll aga sellise hiinlaste romihäki nagu "MIUI". Kes on XDA-l silma peal hoidnud, see tõenäoliselt teab, millega tegemist. Kuna siin pole see ei Androidi foorumist ega Desire foorumist läbi käinud (ja mul vanadusest silmavaat viltu), siis tuli mulle selline asi nagu välk selgest taevast. Omaarust nagu ikka jälgin Desire alafoorumit seal...Enivei, lühidalt võiks seda nimetada "Android meets iOS" ehk siis romi UI elemendid on maha kopeeritud/insipireeritud (kuidas keegi soovib) iPhone UI-st. Kuna Androidi stock UI ning ka vendorite custom skinid (k.a Sense) jäävad tegelikult puhtuselt ja mugavuselt iOSi omast minu arust maha, siis on tegu minu jaoks positiivse nähtusega. Ma ise olen ka iPhonet varem kasutanud, niiet äratundmisrõõmu oli paaris kohas. Ehk võiks isegi öelda, et tegu on võibolla parima komboga, mis mõeldav - Andoridi absoluutne vabadus installida/häkkida/fläshida koos iOSi peal tõestatud kasutajale suunatud UIga. Kes tahab võib praktilisemast küljest võtta: saad iPhonega väga sarnase kogemusega poole raha eest
Okei, asume screenide juurde:
.
Ilgelt suured said. Paar screenshoti tegin veel, galerii on @ http://www.upload.ee/gallery/4422/MIUI.html
Paar asja on konkreetselt muudetud UI-s. Näiteks sellist asja nagu App drawer enam ei ole, kui tirid ja installid applikatsiooni, siis lisatakse shortcut automaatselt homescreenile. Uninstall käib nii et tirid appi nagu tavaliselt prügikasti, mis asub nüüd üleval, mitte all. Ikoonid ja kogu UI on üliselges fondis silmale väga mugav. Homescreene saab juurde palju soovid mugavalt, ise saad määrata missugune neist on esimene ehk default. Phonebook on üks ühele iOSist maha viksitud...või vähemalt võrreldes sellega, mis 3G ajal oli. Väidetavalt saab kasutada ka custom launcherit nagu ADW või LauncherPro, kuid ma pole seda proovinud (siis saad ka appdraweri tagasi). Muudatusi on tegelt lõpmata palju, ma ise ka ei tea kõiki ning post läheb niigi suureks juba. Kui nüüd keegi selle Wildfirele pordiks, siis paneks naisele selle kindasti peale. Tegu on hiinakate kätetööga (ja väidetevalt pidi Cyanogeni team olema läbirääkimises nendega UI kasutamise kohapealt) ja osad nupud nagu "update" (mis peaks vist MIUI-d uuendama) on tõlkimata. Asi on alles arenemis ja tõlkimisjärgus ja uuendatakse päris hullu kiirusega. Sellegipoolest on minul asi tunde stabiilne olnud ning ei lugenud ka foorumist välja, et kasutamise kohapealt midagi kinni jookseks.
Kogu tsirkuse juures on ainult paar nigelat pointi, kuid õnneks on need kõik seotud installimisega. Esiteks peab endale ext3 partitsiooni SD kaardile orgunnima ja teiseks peale flashi võib asi jääda bootloopi, siis tuleb uuesti flashida ja uuesti kuniks korras (ma flasihisin 2x). Igatahes, zajebonks asi ja ausalt noh, Desire ekraanil näeb see päriselus nii hea välja, et hullumaja.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
RvD
Kreisi kasutaja
|
06.12.2010 22:48:21
|
|
|
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=813276
Leidub teistelgi Desire HD logiseva kaamerakatte probleem. Lisaks pole ka kaamera ise päris ava keskel ning plastdetailide mitte eriti hea kokkusobivus korpusega. Esimene partii on vist veits defektne
viimati muutis RvD 06.12.2010 23:05:55, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.12.2010 22:58:02
|
|
|
Kuna kisub segateemaks - vana tavaline, HD, Z... siis võiks üritada postitusele juurde märkida mis mudelist jutt, juhul kui pole tegemist mudeliga millest teema algselt tehtud.
Kuna olen jälginud, siis tean, et RvD viimane postitus on HD kohta, kuid alati kõiki vahepealseid postitusi läbi lugeda ei viitsi.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
06.12.2010 23:04:37
|
|
|
Draqula, õige mõte, aga mul veel parem idee. Tehke DHD ja DZ jaoks eraldi teema(d)
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
07.12.2010 14:23:04
|
|
|
madfury kirjutas: |
...küll aga sellise hiinlaste romihäki nagu "MIUI".... |
Saad sa ehk mingid täpsed lingid visata kust sa selle asja endale tekitasid. Esmasel vaatamisel jäi XDA's asi veidi segaseks ning kui väga tüli ei tee, ehk viskad ka mingit stepid kuidas see asi läbi viia
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
07.12.2010 15:22:21
|
|
|
Saab ikka. Protsessil on 6 suuremat teetähist: Root, Backup, Format, Install-Radio, Install-Rom ja Lisavidinad.
Koduleht on http://www.miui-au.com/ ja arutelu on http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=1576023
Root
Kasutame teada-tuntud Revoked3 nimelist applikatsiooni. Kui on arusaamatusi, siis on siin samas threadis seda eespool käsitletud.
Backup
Titanium backup juhuks, kui midagi tõsiselt nässu keerad. Kaugelt parim varukoopia tarkvara Androidile.
Format
MIUI vajab ext3 partitsiooni SD kaardil a2sd+ jaoks (ehk siist telefoni ROM laiendatakse mälukaardile). Kui muidu on see vabatahtlik (lahendab Desire mälupuuduse sujuvalt), siis antud juhul vajalik. Soovitavalt ikka class6 või kiirem SD kaart. Partitsiooni tekitamiseks on mitmeid võimalusi alates LiveCD-st lõpetades näiteks Paragon Partition Magicuga. Mina kasutasin seda teist valikut, kuna firmal on litsensid olemas. Paar valikut, kuidas ext2/ext3 partitsiooni tekitada. PS: Kindlasti ei tohiks ext3 ketta sektsioon SD kaardil ületada 1GB. Mul on 600MB (soovitatakse 512MB) ja kõik töötab veatult. Kui kaart valmis formatitud, siis kopeerid netist alla tõmmatud radio ja Romi failid SD kaardile FAT32 partitsioonile. <-ära seda unusta, ma unustasin
Install-Radio
Radiosi on mitmeid, mina kasutan 32.49.00.32U_5.11.05.27 ja kõik on okei. Täpsem info siin. Peale radio flashimist telefonile restart. Olenevalt sellest, mis sul enne all on, boodib ta kas recoverisse või sinu Rom-i.
Install-Rom
Teed kohustuslikud wiped recovery menüüst (wile cache, wipe dalvik, etc) ning lükkad viimase versiooni peale. Eile oli veel 0.12.3 R1, täna juba R2 väljas. Download on esilehel. Siin on paar tähtsat asja, mida silmas pidada. Esiteks, võib juhtuda, et peale Romi installi jääb telefon boot animatsioonile "kinni". Kui peale 10 minutit ei ole logon aken ees, siis reboot (aku ära) ja sisselülitamisel VOL_DOWN all hoida ning uuesti recoveryst flashida Rom. Ma pidin 2x flashima enne kui pilt ette tuli. Ei tea millest selline anomaalia. Kindlasti loe ametliku samm sammult protsessi, mis on kirjas SIIN. Pöörake ta tähelepanu Battery Stats Reset protsessile, mis on kirjas SIIN ja on ka lingitud pea protsessi all.
Lisavidinad
Peale seda, kui pilt ees, võid hakata muud sodi peale laskma
Ametlikult lehel on ka seletatud appide ja seadete taastamist, aga ma sellega ei jännanud, appbrain abiks.
Üle jõu see jama ei käi kui enne rootitud juba ning paar korda flashitud. Kes alles alustab, siis võib silme eest kirjuks võtta
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
07.12.2010 18:26:24
|
|
|
tänud katsun mälukaardi tekitada, ilmselt 4GB class2 jääb meeletult uimama, ja siis üritan järgi prooviga. Kui suur oht on selle tegevuse käigus kogu kupatus brickiks lasta?
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
07.12.2010 18:37:36
|
|
|
flake, Null, kui flashimise ajal akut ära ei tõmba tagant. Recoverisse peaksid ikka ja alati saama ning sealt on võimalik üks kõik mis restoreda.
_________________ Avatar by Flacko |
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
07.12.2010 18:47:25
|
|
|
selge... ilmselt katsetan täna õhtul (kui mälukaardi kuskilt leian). Kaua sul see protsess aega võttis? Ja mis theme sul seal piltide peal näha on? ning kogu see kupatus on ikka 2.2 eks?
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
07.12.2010 19:18:58
|
|
|
flake, Jep, see on 2.2 peal ning varsti loodetavasti 2.3 peal. Võibolla proovin erinevaid kerneleid veel, väidetavalt on saadaval üks, mis paneb telefoni vähem voolu imema. Kogu asi võttis mul aega vist 2-3h aga suuremosa sellest kulus ext3 partitsiooni tegemisele ausalt, ma ei leidnud litsentsi ja siis ei leidnud source jne. Mul oli ka aparaat juba rootitud... Sa võid oma 4gigase kaardiga vabalt proovida, ma ei usu, et näed megasuuri kiiruse muutusi.see class6+ soovitus on aint soovitus ning mitte minimum requierment. a2sd+ peaks minema kasutusse Romina siis, kui põhimälu täis. Niiet tulista julgelt . Jäi eespool selgesõnalisemalt mainimata, et teine pool SD kaardist siis FAT32 formaati lasta. Võibolla on veel inimesi, kes seda ei tea
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
07.12.2010 19:20:36
|
|
|
Ma soovitan kohe testiks võtta ka teisi ROMe.
Korralik list Desirele siin:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328
Ise proovisin ka mingiaeg 4-5 varianti läbi ja see MIUI ei meeldinud üldse.( Neid ka paar eri varianti)
Aga, kui juba proovimiseks läheb ja asi käppa saab( jube raske ) siis tasub erinevaid alterantiive proovida.
Hiljem, kui tükk aega kasutanud ja settinguid paigas minnakse mugavustsooni, kus proovimine tundub juba tülikas.
viimati muutis Ra* 07.12.2010 20:08:19, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
1 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
07.12.2010 19:27:37
|
|
|
noh, partitsioonitegemisega on lihtne. Ma macikasutaja ning disk utility toetab vabalt igasuguste partide tegemist
leidsin hea hinnaga kodu lähedalt 8GB kaardi (class 4), lähen tekitan selle ära ja siis hakkab katsetama.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
07.12.2010 19:45:04
|
|
|
Ra*, See on väga positiivne, et valikuid on palju. Ma usun, et igaüks leiab endale midagi meelepärast. Sinu lingitud thread on täpselt see index mida tegelt passida tuleb. Hetkel on mul juba nii, et kõnede tegemine selle telefoniga on mingi kaheksanda järgu funktsioon, tähtsamad on skinnimine, uute appide proovimine, lolli mängimine, netis surfamine, maili lugemine, gtalkis mölisemine ja kuskil kaugemal tuleb ka helistamine.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|