Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Windows 7 läheb aeglaselt tööle ja USB root hub draiverid puudu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bahma
HV vaatleja

sõnum 22.11.2010 15:13:15 Windows 7 läheb aeglaselt tööle ja USB root hub draiverid puudu vasta tsitaadiga

Tere kõik targad inimesed!
Mu sülearvuti hakkas heast peast lihtsalt imelikuks. Arvuti töötas, läksin köögist endale süüa võtma ja kui tagasi tulin oli teinud arvuti restardi ja Windows laadis ennast üles. See tööle minemine võttis kuskil üle poole tunni aega ja alles siis sain arvutit normaalselt kasutama hakata. Nüüd on nii iga kord kui ma restardi teen või arvuti välja lülitan ja siis jälle tööle panen. Ma siis mõtlesin, et ma ei panegi arvutit kinni ja saan ikka normaalselt kasutada. Mõni päev hiljem, kui ma arvutile hiire taha ühendasin, avastasin, et ükski USB port ei tööta. Vaatasin Device Manageri ja USB root hub asemel on Unknown Device. Controllerid on kõik ilusti olemas. Ja siis ma tegin veel sellise avastuse, et kui arvuti tööle läheb, siis ta üritab need USB porte installida, aga see ei õnnestu ja sellepärast vist laebki Windows ennast nii aeglaselt üles. Olen igalt poolt foorumitest otsinud, aga miski ei aita. Tegin BIOS'i uuenduse ja siis avastasin, et BIOS'is USB pordid töötavad, Windowsis aga mitte, seega peaks olema ikka draiveri probleem. Kuskilt lugesin, et ma peaks installima emaplaadi draiveri uuesti, aga ma ei leia kuskilt õiget draiverit.
Oleksin väga õnnelik, kui keegi saaks mind aidata kuidagi.

Minu arvuti on selline:

ASUS F3KA

Mobile DualCore AMD Turion 64 X2 TL-60, 2000 MHz (10 x 200)
Motherboard name: Asus F3000Ka Series Notebook
Motherboard chipset: AMD M690, AMD Hammer
BIOS type: AMI (07/07/08)

2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
ATI Mobility Radeon HD 2600 (512 MB)

Tegelesin siin veel selle probleemiga... ja avastasin, et vist on tõesti USB draiveritega midagi häda. Ma disable'sin kõik USB asjad (USB root hub'id ja USB controllerid) ja Device Manageris ja siis läheb windows normaalse kiirusega tööle. Kas keegi oskab aidata, kust ma saaks õiged draiverid oma USB portidele?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yenx
HV vaatleja
yenx

sõnum 02.12.2010 19:06:39 vasta tsitaadiga

äkki on see link abiks?
http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.7&product=2.7.3.3.1&contentType=Tech+Download+Chipset+Motherboard&ostype=&keywords=&items=20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.12.2010 19:49:47 vasta tsitaadiga

Kuna see on läppar, siis on tegemist - palju tõenäolisemalt - poolkutu emaplaadi endaga.

Tee nii, et otsi mõni Op-süsteem, mis töötab otse DVD-lt - näiteks mõni Linuxlane - ja vaata, kas siis jookseb kiiresti üles ning et kas USB-seadmete ühendamisel tuntakse need seadmed õigesti ära.
- Kui ei tunta, siis on kindlasti emaplaadi enda viga.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Windows 7 läheb aeglaselt tööle ja USB root hub draiverid puudu
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.