Pole just suurem error aga no tähtis uuendus ,no mis ta on ? Õnneks pärast resa tõi kõik nähtavale .
Selle arvelt siis ketta ruum kaobki. _________________ Linux - Future "Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin 1984 was not supposed to be instruction manual
Aastaid tagasi jooksis miske pisike arvutiklassi servu redhati peal. 8 giga ketast ja puha. Äkitselt hakkas tulema teateid, et ketas saab väga kohe täis. Vaatasin logisid, viimased 120 mega oli teateid, et ketas saab kohe täis. Vand, sõim ja ropendus...
Ei ole olnud aega õiget võtit vahepeal sisestada ja siis aktiveerida... Täna arvuti andis mulle sedasi teada:
Olen segaduses, kumba uskuda. Arvan, et mingi loendus on sassi läinud, kuna kui arvutit ei kasuta, siis passib ta Sleepi peal.
Ei ole olnud aega õiget võtit vahepeal sisestada ja siis aktiveerida... Täna arvuti andis mulle sedasi teada:
Olen segaduses, kumba uskuda. Arvan, et mingi loendus on sassi läinud, kuna kui arvutit ei kasuta, siis passib ta Sleepi peal.
Mõnus mälukaart mul ikka _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Mul oli kõvaketas mis oli 72pb _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Must ja valge, naine ja mees.
Mind on alati närvi ajanud Mac-i errorid stiilis "ERROR.... Kas tahad teha seda või seda? OK / CANCEL". Ma lihtsalt ei saa aru, miks ei ole küsilause vastused JAH ja EI _________________ Raamatud --www.kentraju.com Kõik grillimisest --www.tuleroog.ee Dokumendihaldus --www.folderit.com/et
Mõni aeg tagasi ajasin ühele läpakale XP-d peale, selleks oli siis vaja USB pulk bootabaliks teha, otsisin igasugu progesid netist mis mind sellega aitasid, kuni sain mingi programmi, mis VIST üritas iseennast automaatselt tõlkida.
Ma ei olnud isegi kindel mida see error päris täpselt mulle öelda tahtis Aga jah, lisasin pildi.
Huvitav on see, et enda chrome viskab ka sama errorit vahetevahel ja ainult siis kui HinnaVaatluse lehel liiga usinalt surfan Mõnikord on nii, et kui teatud teemat üritan lahti teha siis viskab errori, teen restarti chromeile ja üritan sama teemat uuesti lahti teha, paneb uuesti pange
Tõmbasin Filehippost flash plugina viimased versioonid IE ja non-IE - mõlemad v10.2.152.32
IE oma paigaldus kenasti, aga
non-IE teatas:
"The installation encountered errors:
blah-blah you are trying to install is not the most current version. Please visit blah-blah"
Okidoki, läksin Adobe non-ie plugina allalaadimise keskusesse, aga ka seal on versioon v10.2.152.32. Heakene küll, tõmbasin sealt installeri, aga kui see käivitada, ka siis on pilt sama...
Tekib küsimus, et kust paganama urruaugust selle "most current version"-i kätte saab, kui Adobe ise seda ka ei jaga?!...
Ja adobe.com/flash/about ütleb non-ie kõige uuemaks versiooniks olevat just v10.2.152.32
/S lülitiga installer ka ei tööta. Adobe ikka rokib!
Proovisin käsitsi lahti pakkida, aga installeri sees on identifitseerimatute nimedega failid, täpsemalt uurima ei hakanud.
Näib, et viga oli tegelikult põhjustatud paigaldatud eelmisest versioonist - kui selle uninstallisin, siis digimuutus installer automaagiliselt "most current version"-iks ja paigaldus veatult. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
ma igatahes kasutan selleks ninite.com nimelist teenust. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
no kui on eesmärgiks flashi installimine, siis milleks ajada asja keeruliseks? _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.