Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Probleem heli crashimisega märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
coolmode
HV kasutaja
coolmode

sõnum 29.11.2010 21:56:47 Probleem heli crashimisega vasta tsitaadiga

Hey

Probleem siis seisneb selles, et kui ma mängin näiteks mingist mängu CS,AA2 vms siis mul heli mingi ajajooksul crashib nagu kõik läheb tummaks aimp ei mängi muusikat ja pmst ongi nagu täielikult crashinud, peale seda kui olen resa teinud on kõik norm jälle.Aga nt kui ma niisama arvutis istun vms siis mul heli ei crashi ja kasutan veel nii et mul on kaks helikaarti X-fi xtreme music ja tavaline ,et x-fi taha on kõrvakad ühendatud ja tavalise kaardile kõlarid,panen aimpist muusika jooksma ja muudan setingutest x-fi peale (win 7 on muidu) tagasi.Kuigi proovisin ka nii et ongi koguaeg setingutest x-fi peale et ei näpi seda, kuid ikkagi mängides heli crashib...Suht annoying on keset OCW-d resa teha
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 30.11.2010 02:57:09 vasta tsitaadiga

Mis põhjusel sa kahte sarnast helikaarti kasutad? Et ühe taga mängitad klappe ja teise taga kõlareid? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
coolmode
HV kasutaja
coolmode

sõnum 30.11.2010 19:41:40 vasta tsitaadiga

kembadesig kirjutas:
Mis põhjusel sa kahte sarnast helikaarti kasutad? Et ühe taga mängitad klappe ja teise taga kõlareid? icon_rolleyes.gif

jah Creative x-fi taga on klapid ja tavalise emaplaadi helikaart on kõlarite
tagasi üles
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 30.11.2010 23:33:40 vasta tsitaadiga

coolmode kirjutas:
kembadesig kirjutas:

jah Creative x-fi taga on klapid ja tavalise emaplaadi helikaart on kõlarite

Miks just selline lähenemine, et int. helikaardiga mängitad kõlareid ja x-fi´ga klappe?

Lahendust Su probleemile ei oska hetkel pakkuda, aga kas mänguga kõik korras? Helikaardi draiverid? Iga mänguga crashib?
tagasi üles
Seidy
HV kasutaja

sõnum 01.12.2010 00:20:59 vasta tsitaadiga

keela üks helikaart ja kasuta sellist vahejuppi: http://opood.ee/?t=k_ki&i=AC-012
ikka crashib?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 01.12.2010 00:53:57 vasta tsitaadiga

Vahejuppi läheks vaja siis kui on üks väljund, kui on neid rohkem, siis peaks ilma selleta ka hakkama saama. Kõlarid ühte väljundisse ning klapid teise. Eeldades muidugi, et kõlarid võtavad signaali ühest stereo väljundist.

Kas crashib ainult klappidega või kõlaritega? Seepärast küsin, et kui sul klapid x-fi taga ja kõlarid int. helikaardil, siis saad ju testida kas või milline helikaart crashib.
tagasi üles
coolmode
HV kasutaja
coolmode

sõnum 01.12.2010 18:41:00 vasta tsitaadiga

kembadesig kirjutas:
Vahejuppi läheks vaja siis kui on üks väljund, kui on neid rohkem, siis peaks ilma selleta ka hakkama saama. Kõlarid ühte väljundisse ning klapid teise. Eeldades muidugi, et kõlarid võtavad signaali ühest stereo väljundist.

Kas crashib ainult klappidega või kõlaritega? Seepärast küsin, et kui sul klapid x-fi taga ja kõlarid int. helikaardil, siis saad ju testida kas või milline helikaart crashib.

mõlemad crashivad korraga ja mai tea ma mängin ainult CS-i ja Americas Armyt ja nende mõlematega crashib.Igatahes mul on nii et mängides jätan vahest muusika kõlaritest tööle jms.Olen proovinud ka nii et ei pane int heli peale et mussi kuulata, kohe kui arvuti tööle panen siis jätangi X-fi peale aga ikkagi crashib...
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Probleem heli crashimisega
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.