redemption, Nissan GT-R 07, odav auto suht, viska täis tuuning peale koos soft raceing kummidega ja su imestus on suur Tipp kiirus on ainult 320km/h aga selle saavutab asi 0-ist ikka pääris ruttu
aga jäta meelde, KÕIK asjad pane peale, isegi weight reduction tee ära, ma olen ise expert leveli lõpus ise ja no kõik super auto võistlused olen pika puuga kinni pannud.
Gallardo on ok, aga GT-R on parem
redemption, Nissan GT-R 07, odav auto suht, viska täis tuuning peale koos soft raceing kummidega ja su imestus on suur Tipp kiirus on ainult 320km/h aga selle saavutab asi 0-ist ikka pääris ruttu
aga jäta meelde, KÕIK asjad pane peale, isegi weight reduction tee ära, ma olen ise expert leveli lõpus ise ja no kõik super auto võistlused olen pika puuga kinni pannud.
Gallardo on ok, aga GT-R on parem
xxlmaster, see tähendab et Sa oled "rumaluke", et ära unustasid selle..
Osta see käimar. Kallis aga imo kõige parem asi vähemalt GT4s, mille autole osta said. Auto vahetab käike nagu sitapurupaska. Saad käike pikemaks-lühemaks venitada. See tähendab siis kas rohkem kiirendust või tippkiirust, oleneb kuidas tahad.
Täiesti lõpp ma ei jõua ära tatistada, teadsin et seal tuuningute all midagi teha saab aga kunagi ei viitsinud süveneda sellesse ja vaatama minna. Krt koguaeg mingid kallid asjad peale ladunud ja need seisavad ja lausa karjuvad "tule kruti mind".
Igatahes haige mismoodi sain väikse tuunimisega autole kiirendust ja korraliku gripi juurde tänu näpitavale vedrustusele
Täiesti lõpp ma ei jõua ära tatistada, teadsin et seal tuuningute all midagi teha saab aga kunagi ei viitsinud süveneda sellesse ja vaatama minna. Krt koguaeg mingid kallid asjad peale ladunud ja need seisavad ja lausa karjuvad "tule kruti mind".
Igatahes haige mismoodi sain väikse tuunimisega autole kiirendust ja korraliku gripi juurde tänu näpitavale vedrustusele
Nüüd tead, mida see tähendas. Selles mängus see käigukasti seadistamine eriti lihtsaks veel tehtud, kruti ainult nupust, kui palju tippkiirust tahad (iseasi, kas auto seda muidugi kuskil ka välja joosta suudab). _________________ Vajate abi auto müümisel? KES TA ON? / YT: JJ's Automotive
Nii, sain ka siis täna natuke seda mängu mängitud. Üldiselt olen veidi pettunud, graafilise poole pealt just. Ilmselt viis see suur hype ja need photomode´is tehtud nn screenshotid minu ootused liiga kõrgeks. Küll aga on kõik muu täpselt nii nagu lubatud ja see GT fun element on kenasti säilinud. Kuna omasin ka mitu aastat rrodbox360´et siis võin käe südamele panna ja öelda, et FM3´ele teeb antud mäng küll silmad ette. Nädala lõpuks võtan ette ka 3D testimise ja annan teada kuidas on.
Ma sain ka kätte, naljaks oli, et teine asi, mis oli ka game.co.uk-st tellitud 4 päeva hiljem jõudis enne kohale ja toodi otse postkasti. Eesti Posti teed on äraarvamatud!
Hilisemise põhjus võib olla ka Inglismaas, sest seal on hetkel kohati sama paks lumi, kui Tallinnas, aga neil tavaliselt ei ole üldse lund...rääkimata lumel sõidu kogemusest ja nael rehvidest. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Nitrub, pmst on võimalik kõik sõidud ära teha nii, et ei osta ühtegi autot (vähemalt vanemates mängudes). Nüüd pead kindlasti ostma vähemalt esimese auto, aga rohkem ma küll praegu veel ostnud pole. Auhindadeks tuleb autosi nii palju, et alati on miskit teha. Kuigi jah, ostes saad alati ägedama ja kiirema auto..
Aga pmst võid teha kuidas tahad. Raha on Sul alati. Kui autosid ostma ei hakka, siis koguneb seda lihtsalt mõttetult palju (kümnetes miljonites vähemalt vanemates GTdes). Have fun.
Nonii, mu esimene auto Corolla Levin GT-Apex (AE86) ´83
Praegu sõitnud vaid Mitsu Lanceriga ja hirmus oli pidurdada, hästi vähe vajutad pidurit ja juba oli nina 180 kraadi... wtf, peab ilmselt settinguid uurima roolil, pidurdada oli totaalselt võimatu. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Rajareits, neid autosi saad kasutada arcades? või lisanduvad career autode hulka? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kumb siis? Arcade ma tean, et peab favi toppima aga kui ma seal võidan auto kas saan ta kasutada career modes, et raha kokku hoida _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.