Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
erxx
HV vaatleja

|
29.11.2010 10:49:56
W7 ei installeeru amilo La1703 peale |
|
|
Probleem siis selline, et läpakal oli Vista H Basic peal ja tahtsin seda W7 ultimate vastu välja vahetada, aga installimine jääb tuiama niisama teise rea peal kui 1 % laetud.
Oli ka kord ühe teise läpakaga sama mure, kust ei tahtnud H Premiumi peale ära installida, siis mõtlesin et mis jama on kirjutasin uue plaadi ja värki, ei miskit, siis panin Vista Ultimate peale, läks. Pärast Vistat panin uuesti W7 ultimate'i peale ja siis sain ilusti peale. Nüüd see variant ei toiminud enam.
kellelgi ideid?
Või tuleb mõne ketta tööriistaga puhtaks lasta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
29.11.2010 11:13:26
Re: W7 ei installeeru AMILO La1703 peale |
|
|
erxx kirjutas: |
... installimine jääb tuiama niisama teise rea peal kui 1 % laetud. |
Kui kaua sa ootasid? Mõnel masinal võtabki see jube kaua aega...
|
|
tagasi üles |
|
 |
erxx
HV vaatleja

|
29.11.2010 11:19:06
Re: W7 ei installeeru AMILO La1703 peale |
|
|
warwas kirjutas: |
Kui kaua sa ootasid? Mõnel masinal võtabki see jube kaua aega... |
Lootsin ka seda, aga ööga ei muutunud midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
29.11.2010 11:35:32
|
|
|
Võiksid korra proovida mõne teise meediaga (ma ei mõtle uue plaadi kirjutamist). Võimalik, et see image, millest sa plaate vorbid, on "pihta saanud". Kui plaate ei viitsi vorpida, sisi võid ju ka USB'i kaika pealt paigaldamist.
Samuti ei teeks paha masina kõvaketta mingi utikataga (näiteks kettatootja enda oma) üle käimine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erxx
HV vaatleja

|
29.11.2010 12:32:52
|
|
|
Tundub et saab peale.
Nende partitsioonidega mingi ilge jama. Partition Magic ei suutnud üldse neid partitsioonie välja lugeda. Sain õnneks XP plaadiga ära visata ja nüüd juba 5% installitud
Lootust on
|
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
29.11.2010 12:43:16
|
|
|
No 7 installi alguses saad ju ka partistsioonidega igat pidi kabetada...
|
|
tagasi üles |
|
 |
erxx
HV vaatleja

|
29.11.2010 13:02:46
|
|
|
5 % oligi kõik
Ikka ei lähe peale, samas Vista jälle tundub et läheb, 98 % praeguseks.
Mis ku*adi jura selle arvutiga küll kokku keeratud on. Pole ka minu arvuti ja ei tea mis siin eelnevalt tehtud on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.11.2010 13:17:55
|
|
|
Ketas on korras?
|
|
tagasi üles |
|
 |
erxx
HV vaatleja

|
29.11.2010 13:23:37
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Ketas on korras? |
HD tune'ga lasin üle, to bad'e ei leidnud.
HDD Regeneratoriga ei viitsinud, oleks pagana kaua läinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
29.11.2010 14:42:27
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Ketas on korras? |
HD tune'ga lasin üle, to bad'e ei leidnud. HDD Regeneratoriga ei viitsinud, oleks pagana kaua läinud. |
Heips!
A proovi GParted Live(CD või USB) utiliidiga "plats puhtaks pühkida"(loe: kõik partitsioonid kustutada) ja siis uuesti W7-t paigaldama hakata. Ja püüa seda mitte Win süsteemi seest teha.
Kui PartMagic ei suutnud sellega majandada, siis kaldun arvama, et Vista ja W7 tekitavad vist mingi omaette erilise pardi- ja failitabeli, mille osised võivad Win-süsteemis käivitatud pardi-utiliidile peidetuks jääda ning siis on konflikt kerge tekkima
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
tagasi üles |
|
 |
erxx
HV vaatleja

|
30.11.2010 22:43:12
|
|
|
Ei saa selle GParted'ist aru
Sain ühe teise tööriistaga jaole, lasin kõik nulli ja sain hämmastavad 65% ning sama seis, kõik seisab.
Mis pull veel olla saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
01.12.2010 02:12:07
|
|
|
Ei saa selle GParted'ist aru [kärtz...] |
Mmm... vaata SIIA
Valid/märgistad ära vastava(d)/vajaliku(d) partitsiooni(d), menüüst valid selle punase Delete tegevuse(klõpsad hiirega sel nupul/pildil) ja siis klõpsad/vajutad "rohelisel linnukesel"(Apply). Siis küsitakse, et kassa ikka oled kindel, siis ilmub The progress dialog ning kustutataksegi valitud/vajalik(ud) partitsioon(id) ära. Simpel
Vaata ka teisi pilta
---
Hashi |
|
tagasi üles |
|
 |
erxx
HV vaatleja

|
01.12.2010 02:16:01
|
|
|
hashi kirjutas: |
Mmm... vaata SIIA
Valid/märgistad ära vastava(d)/vajaliku(d) partitsiooni(d), menüüst valid selle punase Delete tegevuse(klõpsad hiirega sel nupul/pildil) ja siis klõpsad/vajutad "rohelisel linnukesel"(Apply). Siis küsitakse, et kassa ikka oled kindel, siis ilmub The progress dialog ning kustutataksegi valitud/vajalik(ud) partitsioon(id) ära. Simpel
Vaata ka teisi pilta |
Sellist akent ma just ette ei saanud
Ekraan läks ka mustaks aint kui valikutest edasi jõuda üritasin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
01.12.2010 09:39:38
|
|
|
Sellist akent ma just ette ei saanud. Ekraan läks ka mustaks aint kui valikutest edasi jõuda üritasin. |
Aaa... mul on ka paar juhust olnd. See on ilmselt tingitud graafika-kuvari olemusest, millele Gee-Part pihta ei saa ja siis "astub ämmrisse". Õigemini on tal kuva refresh by default 85Hz ja paljud LCD-d lähevad selle pääle "lolliks kätte".
Siis pead algmenüüst veits setinguid muutma ja teise reso määrama ehk teisena oleva valiku(Other modes...) võtma.
---
Hashi |
|
tagasi üles |
|
 |
erxx
HV vaatleja

|
03.12.2010 14:19:42
|
|
|
Ei tea, see väärakas ei installi lihtsalt ära.
Võib olla viga selles, et Vista score graafika kaardile oli ainult 1.0?
Ja W7 graafikat ei vea välja?
Aga muidu läks Vista peale, kuna omanikul oli kergelt suva juba mis peale läheb
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
03.12.2010 15:28:12
|
|
|
Graafikakaart on see: VIA S3G UniChrome Pro 128 MB
On sul tootja driverid peal või Windows Vista omad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mazdagti
HV veteran

|
10.04.2011 19:59:34
|
|
|
Omal ka sama jama aga mul kooleb ära kopimise teise osas 2% peale. Ehk minul suudab kopeerida ära ainult 2% wondowsi faile ja siis lükkab optika tagant ära ja kustub ka kõvaketta tuluke. Ootasin üle poole tunni aga tulemuseta. Proovisin ketast juba ka teises arvutis, seal kõik toimib. Ja XP läks ka nagu probleemideta peale ning hetkel jääbki kuna ainukene toimiv, kuna Windows Viirust ei soovi sinna peale.
Ega teemaalgataja klient ei olnud juhtumisi selline hipilikuvälimusega 20 ja 30 vahele jäänud tumedapäine neiu Tallinnast vanalinnast? Võimalik et see arvuti siis nüüd minu koju sattunud.
_________________ No ikka täitsa kagu nukas!
FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal. |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
10.04.2011 20:11:57
|
|
|
mazdagti kirjutas: |
Omal ka sama jama aga mul kooleb ära kopimise teise osas 2% peale. Ehk minul suudab kopeerida ära ainult 2% wondowsi faile ja siis lükkab optika tagant ära ja kustub ka kõvaketta tuluke. Ootasin üle poole tunni aga tulemuseta. Proovisin ketast juba ka teises arvutis, seal kõik toimib. Ja XP läks ka nagu probleemideta peale ning hetkel jääbki kuna ainukene toimiv, kuna Windows Viirust ei soovi sinna peale.
Ega teemaalgataja klient ei olnud juhtumisi selline hipilikuvälimusega 20 ja 30 vahele jäänud tumedapäine neiu Tallinnast vanalinnast? Võimalik et see arvuti siis nüüd minu koju sattunud. |
tundub, et see lugeja sellel masinal ei loe DVD plaate korrekselt, USB pulga pealt pole proovinud W7 installida, kõvaketas ikka korras, HD Tune Health info
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
tagasi üles |
|
 |
mazdagti
HV veteran

|
12.04.2011 07:13:05
|
|
|
Ketas kontrollitud, probleem oli sama ka minu enda arvuti optikaga. Netist leidsin sarnase probleemi, kus bios 6.0 peal oli olnud. Minu käes oleval aga 5.0. Seal teemas aitas 8.7 flash ja kõik korras. Omal uus katse bios 8.8ga käsil
Edit: hetkel on Expanding Windows files senise 2% max. kauguse asemel 35% peal
Edit2: Install edukalt lõppenud aga imelikul kombel pole kuskilt näha wifit, lani kaart näha. Kuidas teha kindlaks kas viga on wifi kaardis või milleski muus?
Edit3: kodulehelt tiritud draiveritega lõpuks kõik töötab aga heli on selline mis aegajalt pange paneb ja siis peab restart tegema On kellelgi mingi linki anda heli draiverite jaoks mis stabiilsed?
_________________ No ikka täitsa kagu nukas!
FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal. |
|
tagasi üles |
|
 |
|