krt see nürr norr on pimedas jube rada(heas mõttes) peale kahte ringi hakkas lõpuks päike paistma ja siis läks vähe normaalsemaks.
Norr vihmaga on karm. Palju kurve kus esimest korda ei oska kiirusega üldse arvestada. GT-R oli nagu lehm libedal jääl.
Keegi VW Lupo-t ei tahaks sheerida? Alguses kingiti aga müüsin lolli peaga maha, hetkel teda poes ka müüa polnud.
Vaja Pro seerias see krdi Lupo sõit ära teha, hiljem annaks tagasi
Kas keegi kel mitu mängu tellitud oleks nõus ühe loovutama 700-ga:D
Teemase küsimus ka.
Vaatasin youtubes erinevaid videosid GT5 kohta, nii menüü tutvustusi kui ka standard ja premium autode võrdlusi. Seal mingi tüüp rääkis, et varsti äkki lisavad uusi autosi (teevad standardist premiumi) kas see peab paika või ongi GT5 nii nagu plaadilt tuleb viimane väljalase või on oodata lisatasu eest DLC pakke (uued autod ja vb rajad)? Oskab keegi kommenteerida.
Ise olin suur GT2 fänn ja ka GT4 sai lõpuni tehtud. Kuidas ülesehitus võrreldes GT2-ga on. Mulle eriti meeldis, et GT2 oli igal autotootjal oma manufacture race, siis oli igasugu erinevaid autosõitu (4 veolistele ja iga mudeli omi). Lubade süsteem peaks sarnane olema. On kellelgi viitsimist kommenteerida? _________________ PS!
redemption, kusjuures tootjate võidusõite ei ole ma veel leidnud. Üldiselt on enam-vähem sama nagu ikka. Lubade süsteem on sama, ainult et lihtsam. Ja need 4WD jne sõidud on ka ikka sees.
Kazunori muidu lubas, et lähiajal hakkab kõvasti updatesi ja asju tulema. A ma küll ei tea, mida need tähendavad. Vb tulevad ka uued autod/rajad, eks näis. Igal juhul seda on ta lubanud, et lisatasu eest ei tule DLCsi. Kui mängu oled ostnud, siis ülejäänud on prii.
Mäg on ikka kohutav grind fest aga sobib nagu rusikas simaauku, peale igat cupi saad kingitusi jne. Näiteks kas teiss v kolmandas tasemes ma sain peale võitu tasuta Veyroni
Kes kurdab et mäng kohati kerge, proovige ennem vaadata mis autod antud rajal sõidavad, Ferrari sõidus valisin 599 ja no pidin peaaegu täis tuuningu peale panema et võita. Samas palju sõite jätsin vahele ja liikusin järgmisele tasemele ja vahepeal ostsin palju kalleid autosid. Nüüd läksin paari lõpetamata sõitu tegema kus ühes näiteks oli ainus reegel see et auto peab olema prantslane, loomulikult võtsin veyroni kohe mis sest et teised olid Alfa romeod jne Tulemus oli see et võitsin pea 45 sekundilise vahega.
Mäg on ikka kohutav grind fest aga sobib nagu rusikas simaauku, peale igat cupi saad kingitusi jne. Näiteks kas teiss v kolmandas tasemes ma sain peale võitu tasuta Veyroni
Kes kurdab et mäng kohati kerge, proovige ennem vaadata mis autod antud rajal sõidavad, Ferrari sõidus valisin 599 ja no pidin peaaegu täis tuuningu peale panema et võita. Samas palju sõite jätsin vahele ja liikusin järgmisele tasemele ja vahepeal ostsin palju kalleid autosid. Nüüd läksin paari lõpetamata sõitu tegema kus ühes näiteks oli ainus reegel see et auto peab olema prantslane, loomulikult võtsin veyroni kohe mis sest et teised olid Alfa romeod jne Tulemus oli see et võitsin pea 45 sekundilise vahega.
Hea, et see auhinna süsteem alles. Mäletan, et GT2 oli sõit kus sai vist escude või selle psiema venna võita ja poole milli krediiti eest maha müüa, hea rahateenimis võimalus oli. 5 minutiga pool milli:D _________________ PS!
redemption, jah aga pead ettevaatlik olema mida maha müüd, kui näiteks veyroni praegu maha müüks ei teagi kuna tagasi saaks, see standard autode süsteem on ikka liiga nüri. Pmst lähed kasutatud autode poodi kus vahib vastu sulle vb 50 autot mida mingi aja tagant uuendatakse jälle teiste 50 vastu. Hetkel Pro cupi ei saa ära lõpetada kuna müüsin VW Lupo alguses maha ja poes teda ka hetkel ei ole
Nüüd läksin paari lõpetamata sõitu tegema kus ühes näiteks oli ainus reegel see et auto peab olema prantslane, loomulikult võtsin veyroni kohe mis sest et teised olid Alfa romeod jne
prantslased on vist peugeotid ja renaultid ära põlanud
Mis värk sellega on, et mul weather effectsid näevad kohutavad välja?
Mängisin seda special event rallit ( beginner tase ) ja seestvaates tuuleklaasil on vee ja lume asemel miskine painti pikslite jada, mis lihtsalt liigub enamvähem nagu lumi v vesi ekraanil.
Ta isegi ei meenuta seda, mida weather effectside traileris näidati.
Lisaks lähituled ja kaugtuled ei mõjuta mitte midagi, isegi täiesti hämaras sõidus ei ole tuledel mitte mingisugust effekti ümbritseva maailmaga.
Kohati on tunne, et ma mängin miskisugust alpha versiooni mängust.
Ei tea, kas on miskisugused seadistused kuskil, mida sättima peaks? V peab äkki lisaks sellele 6,2 GB'le midagi muud ka installima?
Tahaks ka seda graafilist poolt nautida, et mäng muidu sisu poolest on tiptop _________________ Winter is coming...
NeroEST, endal küll sellist jama ei ole vihma effect näeb täpselt samasugune välja nagu seda oli weather traileris
Sama on lume ja tuledega. Täistuledelt lähituledele võib mõnikord isegi saatuslikuks muutuda pimedas
Ma ka nüüd siis mängu omanik. Installib kõvakettale asju, aega näitab 20 minutit aga jube aeglaselt teeb seda.
Kuna mul tavaline arvuti monitor mängimiseks siis oskab keegi öelda, et kuidas saada PS3 hääl arvuti kõlaritesse. Kõlaritel ei ole optilist sisendit ega midagi muud kasulikku, ainult need 3,5mm otsad. Kas äkki saab kuidagi arvuti helikaarti vahejupina kasutada? _________________ PS!
redemption, millega pilt monitori?
Aga miks arvuti helikaart? Saad ju otse ka kõlaritesse panna siis?
Mul tuleb pilt läbi HDMI ja heli läbi RCAde.
Pilt HDMI-ga aga heli kuidas sa RCA-st saad 3,5mm peale. Maal suure teleka taga töötas RCA-st kodukinno aga siin pole kodukino süsteemi vaid logitechi x-530 kõlarid. _________________ PS!
Niisiis reisilt tagasi ja lausa rõõm näha, et kõik pole veel kätte saanud , sai koheselt täna (pühapäeval) soome Gigantti.fi lehelt tellitud 320gb-ne ps3 gt5 bundles, vaatame kaua need pakki saadavad.
Oeh, minul näeb see snow ja rain efekt selline välja.
Esimene ei meenuta mitte ühegi nurga alt lund ning teine ei ole veepiisk, pigem miskine läbipäistmatu tükk tuuleklaasil.
Kas kuskil menüüs on miskiseid settinguid selle normaalseks muutmiseks?
suht sama jama tundub ju ? kuid, eks asi ka foto tegemisel, ekraani pilt tundub sul küll suht jura olevat. PS3 menüüs HDMI Color Range vms asi limited peal ikka? Teleka, ekraani värvid, contrast, heledus jms asjad paigas?
Konsoolidel ei ole ju graafika settinguid. Parima pildi saamiseks pead kasutama ps3 puhul HDMI'd (korralik, ühes tukkis kaabel) ning korraliku paika seadistatud ekraani. Soovitavalt TV'd kuna konsooli mänge on asjalikum teatud "kauguse" pealt mängida. Ligidalt näeb igasugu paska enamasti, eriti teatud mängudes kus AA'd ei ole peale krutitud. Kaugemalt ei näe enam neid kandilisi, sogaseid graafika vigu mis osades mängudes einevad. Kui just mingid kontka silmad ei ole. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Täna online-is mängides tegin suure avastuse enda jaoks mida ennem ei teadnudki. Nimelt kui olime juba 2 ringi Nür Nor-i teinud siis tundus kuidagi et juhitavus hakkab ära kaduma ja kiire pilk rehvide ikoonile (mis näitab tavaliselt rehvi tempi) näitas et mu rehvid olid täiesti pastlateks kulunud.
Telekaks on Pioneer Kuro KRL-32V
Netist ei suutnud ühtegi head calibratsiooni leida selle teleka kohta.
Backlight on maha keeratud küll, kuid muid settinguid ei ole väga sättinud telekal, teevad pildi liiga eredaks ja üldjuhul ei ole osanud ma neid seadistada.
Netist suutsin niipalju välja lugeda, et ideaalis on värvi temperatuur 6500K ja et igasugused pilti parandavad asjad tuleks alati maha keerata.
PS3 enda menüü seadetest olen vist keeranud kõik OFF igaksjuhuks.
RGB on jah limited...
Juhtmeks kasutan mingit odavat HDMI kaablit. ( Hiljuti kuulsin, et kui HDMI kaablil ei ole kullatud otsi, siis ta ei edasta 1080p pilti... võib selles asi olla? )
Kuigi input infoks ütleb telekas 1080p ja playstation outputiks ka 1080p.
Pildid veidikene kehva kvaliteediga küll jah. Lihtsalt see ülemine serv tuuleklaasil on täiesti "pixelated" ja seal ei ole võimalik aru saada, et tegu on kas vihmapiiskade või lumehelvestega, pigem kas valget või halli värvi ruudulise värvijupiga.
Mängu sisu kohta küsimus, et kas teil ka ei ole ghost cari special eventi sõitudes? Näiteks AMG academys vana SL'iga nürburgringil oleks sellest väga abi olnud.
Ja teine asi, et kas A-spec sõitudes enamus ongi lihtsalt sõidud, mitte championshipid? ( nii beginner kui amateur klassis on ainult üks sõit, kus saab valida, et sõida järjest kõik sõidud)
Ja teine asi, et kas A-spec sõitudes enamus ongi lihtsalt sõidud, mitte championshipid? ( nii beginner kui amateur klassis on ainult üks sõit, kus saab valida, et sõida järjest kõik sõidud)
jah, hiljem (expert seerias näiteks) on neid rohkem, 2 või 3 isegi.
irww, GT5 ja Forza 3 võrdlus otse, Simracing Tonight poolt. Forzas sõidaks nagu TOTAALSELT teise masinaga, värvid on ka ikka päris rõvedad
Pilt seestvaates on GT5-s kudagi udune, PS3 kohta tavaline aga eks ma näen siis kui mängu KUNAGI kätte saan
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
FM on hästi korduses näha,et auto on kuidagi tuhm ja häälte kohapealt on ka see eriti hästi kuulda,enne kurvi sisse jõudmist käib GT käigu alla vahetamine reaalselt.FM aga tõmbab nagu lihtsalt tuure alla. _________________ PSN:soap220
Huvitav, miks need game&co-st preorderitud gt5-d niimoodi kohale jõudmisega venivad?
edit: Jõuti juba ette _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.