Negative, pildid nr 1 ja 3.....mega hästi õńnestunud Tehke teema mis keskendub piltidele, mingi võistlus nagu siin enne oli mainitud vist. Vaatan pilte ja ilastan....liiga ilus lihtsalt
Vau. Esmaspäeval lõuna paiku tellisiin shopto-st ja täna oli kohal. Ja TARTUS. Tase ikka. Kahjuks mängida veel ei saa, kuna laser Hiinast siiski imet ei teinud ja tõenäoliselt jõuab esmaspäeval alles. _________________ PSN: weaselEST
Kasutaja Negative mäng näeb kaks korda parem välja kui minu oma.
Pealegist need standard autod ei ole üldse jubedad ingame, race'i replay ajal valitud photo mode ajal ei olegi eriti aru saada, mis on standard auto või mis on premium. Standard autodel on ka sisu olemas, armatuur ja rool vähemalt, lihtsalt tagaiste ja muud vidinad on puudu ja ühtlase toonitud klaasi tõttu lihtsalt jääb mulje, et sa ei näe autosse sisse.
Nii, et isegi see ei ole miinus, et nad on standard autod, et ainuke miinus jääbki, et miks nad ei võinud PSP stiilis inside view lisada puhtalt perspektiivi mõttes.
Aga jah, ingame minu mängu graafika on võrdlemisi glitchi, igasugused tuled ja varjud blinkivad ning enamus jooned isegi premium autol on ruudulised. hämmastav, mis graafikaga mäng kasutaja Negative'i kasutada on.
Kys: Kas lisaks steering type'ile ( amateur, professional, simulation ) saab ka muuta car physics v handling simulatsiooniks? Selle esimese honda type-R 97' masinaga kõik sõidud siiamaani 10-20 sekki võitnud, et mäng läheb peale beginner seeriat raskemaks loodetavasti ka?
Kõik abid ja asjad on off. Ilmselt esiveolisega ongi lihtne sõita... _________________ Winter is coming...
Pealegist need standard autod ei ole üldse jubedad ingame, race'i replay ajal valitud photo mode ajal ei olegi eriti aru saada, mis on standard auto või mis on premium. Standard autodel on ka sisu olemas, armatuur ja rool vähemalt, lihtsalt tagaiste ja muud vidinad on puudu ja ühtlase toonitud klaasi tõttu lihtsalt jääb mulje, et sa ei näe autosse sisse.
Nii, et isegi see ei ole miinus, et nad on standard autod, et ainuke miinus jääbki, et miks nad ei võinud PSP stiilis inside view lisada puhtalt perspektiivi mõttes.
Aga jah, ingame minu mängu graafika on võrdlemisi glitchi, igasugused tuled ja varjud blinkivad ning enamus jooned isegi premium autol on ruudulised. hämmastav, mis graafikaga mäng kasutaja Negative'i kasutada on.
Kys: Kas lisaks steering type'ile ( amateur, professional, simulation ) saab ka muuta car physics v handling simulatsiooniks? Selle esimese honda type-R 97' masinaga kõik sõidud siiamaani 10-20 sekki võitnud, et mäng läheb peale beginner seeriat raskemaks loodetavasti ka?
Kõik abid ja asjad on off. Ilmselt esiveolisega ongi lihtne sõita...
Photomode pildid on lihtsalt jube hea kvaliteediga, mängides graafika siiski päris selline ei ole. Varjud on üsna jubedad kohati
Kõik abid ja asjad on off. Ilmselt esiveolisega ongi lihtne sõita...
Photomode pildid on lihtsalt jube hea kvaliteediga, mängides graafika siiski päris selline ei ole. Varjud on üsna jubedad kohati
päris nii hea ei ole jah kui ingame, pmst varjud silutakse vähe ära ja servad vähe sirgemaks.
Ilmastiku sõit on lihtsalt epic.
Lasin just pool tundi, algas vihmaga ja lõppes öö sõiduga. Seest vaates on ikka väga kõva. Kojamehed on sisse välja lülitavad ja tulesid saad lähi ja kaugtuledele lülitada(viimane on hea kui öösel rada märg on ja keegi ees sõidab, kaugtuledega ei näe halligi )
kuidas selle damage'iga siiski lood on. Ehk siis kui palju see auto juhitavust mõjutab? Saan aru õigesti, et vastu seina täiega panek ei võrdu sõidu lõpuga? Rehvid, rattad kah alt lendavad või puruks lähevad? Esituled on purunematud nagu enamik automängudes? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
ei tea, pole veel suutnud sihikindlalt careeri teha ja level 20ni veel aega tiba, lihtsalt liiga palju muud tegemist seal
Top gear lotus challenge on paras drift fest, päris paras pähkel seal kulda saada nii et kedagi ei puutu ja ühelegi torbikule pihta ei lähe.
ei tea, pole veel suutnud sihikindlalt careeri teha ja level 20ni veel aega tiba, lihtsalt liiga palju muud tegemist seal
Top gear lotus challenge on paras drift fest, päris paras pähkel seal kulda saada nii et kedagi ei puutu ja ühelegi torbikule pihta ei lähe.
Torbikuid annab seal maha sõita küll, peaasi, et raja piirjoonest välja ei lähe ja teistele otsa sõitmine (kõksimine ja mügimine ) ei tee ka mitte midagi.
Aga HAIGE drift-fest on seal, ei ole veel suutnud esimsest kurvist ilma spinnita läbi saada.
selle lingi järgi tundub see damage suht komöödia olevat kohati. Saad sõita auto esi otsa "naerule" aga parem kui mittemidagi. See oleks pro tõesti kui auto juhitavust jms mõjutab. Siis ei oleks enam seda "kurvis kasutame pidurdamiseks teist autot" süsteemi. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
mnjah ja mõned veel rääkisid vms ajasid siin midagi et sitt graafika mängus... see kojamehe värk on vist parim mis tehtud... viimati tegi seda kunagi codemasters kuni tuli nextgen kus enam vihma mängus ei saja vaid iga nurga taga on kõrbes poriloik _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
mnjah ja mõned veel rääkisid vms ajasid siin midagi et sitt graafika mängus... see kojamehe värk on vist parim mis tehtud... viimati tegi seda kunagi codemasters kuni tuli nextgen kus enam vihma mängus ei saja vaid iga nurga taga on kõrbes poriloik
Üks parimaid vihma ja lume efekte oli mu arust PGR4´s
...the latest 1.02 update for Gran Turismo 5 has just made available for download. 1.02 allows the game to take advantage of Polyphony Digital’s upgraded server infrastructure while enabling maximum power and weight restrictions for online races
Ise nüüd expert leveli poole peal ja kuidagi lihtne on kohati ikka. Vb sai nissan üleliia ära tuunitud vms .
Igatahes mida enam lõpu poole seda rohkem on hakanud standard autosid vastaste poolele tulema ja peab ütlema et P vs S eriti võrdlust ei kannata. Textuurid ikka tiba liiga udused.
Soovilistis oleks vb mingi 10 auot olnud mis oleks võinud veel Preemium olla (k.a veyron) siis oleks täitsa ükskõik olnud aga antud hetkel näiteks aston martinil on ainult üks P auto, tiba liiga vähe.
BMW on mingi 6 tk vist, audide list ka eriti ei suur ei ole. Ainus mida on räigelt palju kohe on Ferrari
Täna peaks level 20ndasse jõudma, viimane raskus tase (extreme seeries) ja saab damage ka mingil määral lahti.
Standard
Spoiler
Premium
Spoiler
Edit: Kes headtrackingut ei ole veel tööle saanud siis siin mingi tegelane annab vähe näpunäiteid.
Kuidagi liiga lihtne on mäng siiamaani olnud. Olen küll alles level 6, aga juba teise ringi alguses on vahe teise kohaga üle 7 sekundi. Vast läheb hiljem ikka raskemaks, muidu oleks suht igav mängida.
Ma ei saa aru miks nürburgring nordschleife rada arcade all ei ole
sa juba teine kes seda ütleb,aga on ju olemas täitsa,mul avanes ja teavitas seda kui tegin mb driving school ära,nüüd arcade/practise all saan sõita täis pikka nürburgringi,öösel/päeval
dreadlock, misasja sa ära tegid? Mingi special event?
kui teed special evendi alt ära mercedes driving GT mode alt ma mõtlen... ma tegin kõik hõbedaks seal sõidud beginneriga ja amatöriga ja peale seda lõi pea menüüs kohe teavituse et on mul nürri täis ring avanenud. ühesõnaga tee ära seal special evendi alt see mersu kool ja saad lahti nürri täis ringi nii arcades kui ka gt mode alt.
viimati muutis dreadlock 27.11.2010 20:07:15, muudetud 1 kord
kui teed special evendi alt ära mercedes driving... ma tegin kõik hõbedaks seal sõidud beginneriga ja amatöriga ja peale seda lõi pea menüüs kohe teavituse et practise all arcades on mul nürri täis ring avanenud. ühesõnaga tee ära seal special evendi alt see mersu kool ja saad lahti.
aa ok, ta mul muidu tehtud aga pronkside peale. Suht raske pähkel oli ja ei viitsinud kohe uuesti proovida.
Kas sama teema on ka Top Geari rajaga?
kui teed special evendi alt ära mercedes driving... ma tegin kõik hõbedaks seal sõidud beginneriga ja amatöriga ja peale seda lõi pea menüüs kohe teavituse et practise all arcades on mul nürri täis ring avanenud. ühesõnaga tee ära seal special evendi alt see mersu kool ja saad lahti.
aa ok, ta mul muidu tehtud aga pronkside peale. Suht raske pähkel oli ja ei viitsinud kohe uuesti proovida.
no mul nürr nii peas et kuidagi vedas vett hõbeda peale kõik sõidud,mul just see top gear trackil tundus kõik liiga pähkel olema
Keegi 3D´d ka proovida on saanud? Peaks nagu esimene 3D mäng olema pleikaril ju ise pole veel telekat ja mängu kätte saanud, kuid ehk järgmine nädal saab muljetada kui just keegi enne seda ei tee.
dreadlock, top gear on suht rakse jah, wolkari bussiga sain hõbeda aga lotuse drift on päris raske hõbeda peale sõita.
sain ka selle wolkariga hõbeda kätte a kullast polnud haisugi ja kui seda lotuse sõitu proovisin,kadus kogu isu ära:D mul seda topgear tracki polegi veel avatud,sest pole ära teinud seda
dreadlock, top gear on suht rakse jah, wolkari bussiga sain hõbeda aga lotuse drift on päris raske hõbeda peale sõita.
muide kui tunned huvi nürburgringil rahuliku sõitmist koos siis võid lisada psni mind DaSaash...mul tehtud server mis peaks toimima koguaeg,nürburgringi oma
muide kui tunned huvi nürburgringil rahuliku sõitmist koos siis võid lisada psni mind DaSaash...mul tehtud server mis peaks toimima koguaeg,nürburgringi oma
teeb nii, sain hetkel esimesed mersud hõbedale, see viimane täispikk ring veel teha siis esimene tase tehtud.
Hiljem lisan ja homme võiks proovida küll, öö ja päeva vahetusega näiteks rahulikus sõitmises pole asi, lihtsalt see vana mers hakkab perset kurvides viskama päris korralikult kui tractsion control maha võtta.
henry300, tahad asja huvitavamaks teha? Enne võistlust vaata mis masinad rajal sõidavad ja vali endalegi üks neist siis asi võrdsem. Mul oli ka suht igav kõik 3 taset läbi laksutada kui GT-R jooksis 318 välja aga vastane sai heal juhul 250 kätte. Stardist me ei räägigi parem.
GT-Riga tegin ka 4nda taseme superautode võistluse veel ära aga seda ainult tänu tuuningule.
teeb nii, sain hetkel esimesed mersud hõbedale, see viimane täispikk ring veel teha siis esimene tase tehtud.
Hiljem lisan ja homme võiks proovida küll, öö ja päeva vahetusega näiteks rahulikus sõitmises pole asi, lihtsalt see vana mers hakkab perset kurvides viskama päris korralikult kui tractsion control maha võtta.
mmm ma sõitsin ka kõik asjad maas manuaaliga,ainult traktion oli 2 peal ja abs 8 ja no nagu kullake töötas kurvides see vana mersu,kuigi r8 ei anna võrreldagi,nelik vedu jääb ikka nelikuks:)
Negative, hetkel jah, puhkuse ajal saab rooli taha. Plaan korralik playseat ka osta. Seda mängu saab väga hästi puldiga mängida aga rooliga on hoopis teine liiga.
Negative, hetkel jah, puhkuse ajal saab rooli taha. Plaan korralik playseat ka osta. Seda mängu saab väga hästi puldiga mängida aga rooliga on hoopis teine liiga.
Ok, seda kahtlustasingi. Lihtsalt ei saanud aru, kuidas see vana Merc teil näppude vahel ei seisnud, kui kõik abid maas, aga pult on teine teema muidugi. Ise mängin rooliga ja väga mõnus auto, millega saab kiiret sõitu teha.
Ok, seda kahtlustasingi. Lihtsalt ei saanud aru, kuidas see vana Merc teil näppude vahel ei seisnud, kui kõik abid maas, aga pult on teine teema muidugi. Ise mängin rooliga ja väga mõnus auto, millega saab kiiret sõitu teha.
Noh ütleme nii et ma ei ole just eriti kaua mänginud ka auto mänge puldiga, pmst F3 oli esimene mul.
Tegin AMG teise taseme ka ära ja vott kus olid mersul hääled GT5P olid osad hääled sellised kahtlased ja tuimad aga siin kõib ikka tõsine lörin, vahepeal ei kuule muusikatki enam
Igatahes sain nürri lahti nüüd ja mingi uus foto location tuli ka.
Väga kõva sõit oli võiks veel teha mingi 15 min pärast mul naine tuli koju,vahetan paar sõna temaga ja siis näiteks:) tahtsin küsida race ajal et kas mu tulesid peeglist näeb,aga millegi pärast mu text oli xxxxxx seal
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.