Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jules
HV veteran

|
13.12.2009 13:23:51
|
|
|
forza fännid, miks te nii muserdatud olete sellest edasi lükkamisest?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.12.2009 15:27:09
|
|
|
helga, olen eelnevaid GT-seeria mänge mänginud, seega ei pea end ainult Forza fänniks, kuigi viimane on kindlasti väiksema ajaga suurema arengu teinud kui seda GT.
suvel ehk tuleb välja
http://www.destructoid.com/gran-turismo-5-gets-targeted-for-summer-2010-release-157655.phtml
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
föönitaja
HV vaatleja
|
26.11.2010 18:54:13
|
|
|
Kuna õiges GT5-e teemas julgeti selline asi välja öelda nagu:
iDemon kirjutas: |
Khm. Oled detailsust ka uurinud? Kui võrrelda GT5 premium mudelit suvalise Forza 3 mudeliga siis võiks võrrelda näiteks GT4 autot GT2 autoga. Vot selline vahe on asjadel sees.
Ülejäänud standard autod ei ole lihtsalt porditud, keremudel on üle toodud - ent HD redesign on kõikidel masinatel, ning need kõik on võrreldavad ja julgeks et isegi öelda et kenamad kui F3 masinad. Lihtsalt detailsuse vahe Premium autodega on omaette teema. |
Nii. Ühesõnaga... Lisan siia paar pilti ja palun, otsustage nüüd kumb siis peaks olema nö. "GT2" ja "GT4".
FORZA 3:
http://i55.tinypic.com/15s4ig4.jpg
GT5:
http://www.upload.ee/image/946985/Grand_Valley_East.jpg
Ma võiksin vabalt panna Forza 2-st ka pildi, kuna ISEGI seal on paremini tehtud autod!
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZacXz
HV kasutaja

|
26.11.2010 19:04:15
|
|
|
föönitaja kirjutas: |
Kuna õiges GT5-e teemas julgeti selline asi välja öelda nagu:
Khm. Oled detailsust ka uurinud? Kui võrrelda GT5 premium mudelit suvalise Forza 3 mudeliga siis võiks võrrelda näiteks GT4 autot GT2 autoga. Vot selline vahe on asjadel sees.
Ülejäänud standard autod ei ole lihtsalt porditud, keremudel on üle toodud - ent HD redesign on kõikidel masinatel, ning need kõik on võrreldavad ja julgeks et isegi öelda et kenamad kui F3 masinad. Lihtsalt detailsuse vahe Premium autodega on omaette teema. |
Nii. Ühesõnaga... Lisan siia paar pilti ja palun, otsustage nüüd kumb siis peaks olema nö. "GT2" ja "GT4".
FORZA 3:
http://i55.tinypic.com/15s4ig4.jpg
GT5:
http://www.upload.ee/image/946985/Grand_Valley_East.jpg
Ma võiksin vabalt panna Forza 2-st ka pildi, kuna ISEGI seal on paremini tehtud autod! |
Jutt käis premium mudelist! Sinu GT5 toodud pilt ei ole ilmselgelt seda.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
26.11.2010 19:33:36
|
|
|
föönitaja, no kuule. Kui soovid standard-tasemel autot võrrelda siis võta ikka midagi paremat ette ~
Spoiler 
Spoiler 
Ja nüüd võrdluseks premium car.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.11.2010 19:35:52
|
|
|
Polegi midagi võrrelda siin ju nagu cartoon network vs Discovery channel.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
föönitaja
HV vaatleja
|
26.11.2010 20:39:30
|
|
|
Arvan siiski, et mõttekam on mäng nii välja lasta, et sul on terve mängu autod ilusti tehtud mitte nii, et mängul on enamus ikka väga sitasti tehtud autod ja siis see väike osa Premium autosid, mis tõesõna näevad ilusad välja, kuid kui nad panna sellesse jubedasse GT5-e keskkonda, siis kuidagi nagu ei sobi need asjad kokku. Kindlasti on Premium autode väljanägemine väga hea, kuid siiski olgem ausad... tavaautod on ikka nende kõrval ikka VÄGA mannetud. Ning sama ütleksin ka enamus radade kohta. Üks asi on loomulikult see Photo-Mode. Seal näevad mõlemas mängus autod ilusad välja, kuid kuidas on päriselt mängides.
Forza 3-s pandi väga suur rõhk ka raja välimusele. Meenutagem neid radasid nagu Fujima jne. kus on kõrged mäed ja ilus vaade. GT5-e piltidelt pole ma küll midagi sellist märganud.
Samas jällegi GT5-s on väga palju erinevaid mode-e kus mängida.
Kuigi, me peaksime siiski ka arvestama, et GT5-te tehti 5-6 aastat... Samas aga Forza 3-ga nii kaua ei läinud.
Arvestades neid pidevaid edasilükkamisi ning erinevaid vale-reklaame nende poolt, siis mina olen küll isiklikult väga pettunud GT5-s. Ootasin ikka midagi uhkemat.
Olgugi, et automängus on minu jaoks tähtsusejärjekorras asi nii:
1) Autotunnetus
2) AI
3) Visuaalne külg (nii sõidetava auto, teiste võistlejate autod, kui ka üleüldise raja visuaalne külg)
Ning alles siis järgnevad erinevad asjad nagu karjääri pikkus, sisu jne. Kuna ma leian, et automängus on väga suur külg erinevate autode katsetamises ja nendega kihutamises. Kui seda teha ei taha ja ootad kõvemat sisu mängult, siis sama hästi mine võta mõni vana sierra ja hakka rahvarallit sõitma. Sisu missugune.
Tõesti pean mainima ka, et Forza 3-e miinusteks oli üksluine sõit ja korduvad rajad. Selles osas on GT5-s üle. Aga ma lihtsalt leian, et Forza tegijad on paremini hakkama saanud ja seda väga palju lühema ajaga.
Jään huviga ootama uut GT-d, kuna GT5-s pettusin küll väga.
Ei ütleks, et see väga GT2-te meenutab:
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.11.2010 21:04:58
|
|
|
tsitaat: |
Forza 3-s pandi väga suur rõhk ka raja välimusele
|
kle tõesti...Rajad on liiga värvilised ja ebatõetruud.
See nagu vähe reaalsem või mis?
Spoiler 
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
26.11.2010 21:13:24
|
|
|
föönitaja, khm. Kui sulle see võrdlus tõesti huvi pakuks, siis ehk liiguksid piltidelt veidi edasi.
Nimelt Youtube'i näiteks, kui omal PS3 ei ole. Osad rajad on porditud GT4'st ja saanud HD remake, ent suurem osa on uued.
Üks kiire pidike juurde top view.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.11.2010 21:28:07
|
|
|
föönitaja, ja teine asi, jah ingame on graafika vähe kehvem kui piltidel aga seda sama on ka F3mel. Olen ise F3me mänginud ja ei tasu hakata mingeid ullikesi ajama et "oi kui ilus ja reaalne". Isegi F3me teemat lugedes oli paljudel pettumus kui üles promotud pilt ei osutunud õigeks asjaks.
Ja mis mägedest sa räägid? Ma ei vahetaks ilmastiku vahetust ühegi mäe vaatega raja vastu. Ja linna rajad on muideks vägagi detailsed ja näevad väga head välja.
Igatahes, mõlemal mängul on omad miinused ja plussid, F3mes näen ma neid paraku rohkem.
xboxi ostsin Forza 3 pärast ja peale pettumist läks kohe müüki ka enamvähem.
GT5-es näen enda jaoks suuremat pange chace cami puudulikuses ja filmi klippide tegemise puudumist.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
26.11.2010 21:50:48
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Igatahes, mõlemal mängul on omad miinused ja plussid, F3mes näen ma neid paraku rohkem. |
Misasja
Spoiler 
|
Tegin mõne pildi sarnase autoga sarnastes oludes
Spoiler 
Not exactly a generation behind, but...
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
föönitaja
HV vaatleja
|
26.11.2010 22:04:09
|
|
|
Eks igal ühel ole oma arvamus. Ei kavatse enda oma kellelegi peale suruda. Kuid märkimist vajaks küll tõsiasi, et minu meelest on üldse viimasel ajal levinud väga paljudes erinevates mängudes see, et värvid on liiga erksad. Päris elus need vähemalt ei pasta nii.
Eks erinevad inimesed leiavad erinevates mängudes enda jaoks olulisi asju. Mina märkisin enda jaoks olulised ära ja kõik.
Ilmastiku muutusega olen ma nõus, seda ei vahetaks tõesti ühegi raja vastu. Kuid ma oleksin küll väga rahul olnud, kui GT5-s oleksid tulnud KÕIK autod sellise kvaliteediga nagu nad praegu Forza 3-s on. Aga see kooslus, et on Premium autod ja kõrval ikka väga koledad ei sobi lihtsalt minu jaoks.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.11.2010 22:56:28
|
|
|
Ilmastiku muutusega olen ma nõus, seda ei vahetaks tõesti ühegi raja vastu
|
õige.
Spoiler 
Kuid ma oleksin küll väga rahul olnud, kui GT5-s oleksid tulnud KÕIK autod sellise kvaliteediga nagu nad praegu Forza 3-s on
|
Mis mõttes kõik? Forza autod vs GT5 premium ei ole võrreldavad üldse, miks tahta et kõik oleks sellised cartooni lelud? Vaata kasvõi pilt üles, see GT-R nüüd küll teab mis reaalne välja ei näe
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
föönitaja
HV vaatleja
|
26.11.2010 23:14:49
|
|
|
Igal juhul etem kui need tavalised autod GT5-s.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
27.11.2010 00:31:12
|
|
|
prerenderdatud pildid on ilusad jah.. kahju ainult, et selle viimase pildi graafika nii kole on.
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
18.12.2010 22:50:41
|
|
|
Olles nüüd saanud mängida nii F3 kui GT5, läheb minu hääl ilmselt F3'le. 200 autot on ilusad, aga 800 PS2 aegsed? No damage? Screen tearing? Võiks jätkata, aga mulle isiklikult piisab juba neist aspektidest valiku tegemisel. Kindlasti soovitan neil, kes GT5 osta tahavad, seda enne kuskil proovida.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
hondaa
Kreisi kasutaja

|
18.12.2010 23:05:16
|
|
|
Rudolf112 kirjutas: |
Olles nüüd saanud mängida nii F3 kui GT5, läheb minu hääl ilmselt F3'le. 200 autot on ilusad, aga 800 PS2 aegsed? No damage? Screen tearing? Võiks jätkata, aga mulle isiklikult piisab juba neist aspektidest valiku tegemisel. Kindlasti soovitan neil, kes GT5 osta tahavad, seda enne kuskil proovida. |
sa üldse oled mänginud? nendest 800 näeb ps2 aegne välja äkki kümmekond autot, enamus on ju siiski üle käidud ja näevad mängides sama head välja kui premium autod (need 200 tükki) + kui veab siis hakatakse tasapisi neid standard tegema premiumiteks
screen tearing on ka selline asi, mida ma pole oma silmaga veel näinud mitte üheski mängus aga siin on ilmselt minus viga
damagest ei hakka rääkima, midagi on nagu olemas, aga kuna see töötab ja kuna mitte, on mulle küll selgusetuks jäänud
f3 ei hakka rääkima, seda ainult mõned korrad mänginud, aga no kui xbox oleks siis kindalsti oleks ta mul olemas
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|