Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
26.04.2010 20:38:06
|
|
|
ise "treenisin" neid assassineid välja pidevalt ehk siis algul harjutasid kätt kergemate vastaste peal ning lõpuks läksid siis nende tõukude kallale. Alati tõesti ei õnnestunud aga nagu öeldud -> kiiremas korras rooma endale võtta ja vsio. Probleem lahenes kohe + ei peedistanud need pervod enam mind oma nõuetega. Kuramuse mudusööjad olid muud midagi
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fiocchi
HV kasutaja

|
26.04.2010 20:52:03
|
|
|
Kuidas teised factionid sellesse suhtusid, kui Rooma ära võtsid? Alliance'd katkesid?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.04.2010 21:02:07
|
|
|
nu mul oli suht savi kuna selleks ajaks olid mul juba plaanid kõik suhted katkestada ja kõigile vesi peale lasta.. mida ma ka tegin. Ehk siis ma olin suutnud endale kindla sissetuleku saavutada ning armeed vaikselt tulid aina peale. Alguses kohe ma kasutasin mõrvareid ja üritasin asjaga toime tulla. Täpselt ei mäleta kui palju riike mul selleks ajaks käes oli kui otsustasin roomasse marssida. Mängisin hispaaniaga seega oletan, et prantsusmaa alad olid minu käes juba. Ehk siis seal mängus kui juba kord minema hakkab siis on suht kerge. Peab ainult kindlustama kõik lahingu võidud ja et rahvas mässama ei kukku... selle vastu aitas aga küüditamine.
Mul total war 2 oli vist lõpuks ainult osa venemaa ida poolsest osast võtmata ning seal all olevad riigid kuni egiptuseni. Ehk siis ma lasin peaaegu kõik rahvad üle
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aavo
HV kasutaja

|
26.11.2010 16:05:38
|
|
|
Kas kellelgi teisel on ka probleeme konsooli avamisega? Mina näiteks ei saa seda üldse lahti. Proovisin ~, @, ', ´ ja midagi ei juhtu, erinevaid kombinatsioone samuti. Ma arvan, et viga on selles, et minu klaviatuuri keel on eesti keel. Ma proovisin windows 7'st muuta keelt aga ikka pole tulemust andnud.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
rainer9968
HV kasutaja

|
26.11.2010 17:02:01
|
|
|
Vajuta hoopis Ü või Ö tähte sealt peaks saama lahti kui ma nüüd õieti mäletan ~ see ei toimi eesti klaveriga.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
3 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aavo
HV kasutaja

|
26.11.2010 17:10:38
|
|
|
See ka ei tööta millegi pärast
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
14.12.2011 21:13:35
|
|
|
Päris vaadatav video tehtud siis
Spoiler 
Ikka Third Age: Total War mis areneb metsiku kiirusega ja üsna pea tulemas patch mis siis toob mängu "Custom Settlements"
--------------------------
Third Age 3.0 on siis väljas.
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=500418
"By far" üks parimaid mode eales tehtud minu arust.
BF3 vajub mõneks ajaks siis unustuste hõlma, kahju, pole isegi veel saanud uusi mape mängida
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
MNC Broz
HV vaatleja
|
22.08.2012 00:00:24
|
|
|
angel kirjutas: |
iAlati tõesti ei õnnestunud aga nagu öeldud -> kiiremas korras rooma endale võtta ja vsio. Probleem lahenes kohe + ei peedistanud need pervod enam mind oma nõuetega. Kuramuse mudusööjad olid muud midagi  |
Roomat vallutada polegi otseselt vaja. Piisab kui Paavstile minimaalne rahahulk per käik kingitusena pihku pista ja kõik on korras. Pärast paarikümnendat "annetust" soovitasin Taanile ristisõja kuulutada ning läks läbi.
Nõrk mäng TW-seerias, aga mod-id on see-eest head...
The Last Kingdom mod - kohustuslikult soovituslik.
Samuti Call Of Warhammeri modid, ehkki parim neist (Rage Of The Dark Gods) lõpeb 182-l käigul suurejoonelise crash-iga.....
Third Age pole peland....lihtsalt ei morjenda see teema.
[/i]
_________________ Ilusaimate kribajatega mängublogi: Suborinurk.exe
http://suborinurkne.blogspot.com/ |
|
tagasi üles |
|
 |
-=Px=-
Kreisi kasutaja
|
20.04.2013 19:02:34
|
|
|
Siin siis -75% steam key (muud total war kraami samuti).
Btw. kui pikk campaign sellel mängul on ? Nt. Rome oma 50 linna vallutamisega tüütas päris ära lõpuks.
viimati muutis -=Px=- 20.04.2013 19:53:53, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
20.04.2013 19:10:39
|
|
|
-=Px=- kirjutas: |
Btw. kui pikk campain sellel mängul on ? Nt. Rome oma 50 linna vallutamisega tüütas päris ära lõpuks. |
Saad valida seda - long vs. short campaign. Lühema kampaania puhul siis väiksemad eesmärgid, aga ka vähem aega.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
MNC Broz
HV vaatleja
|
23.04.2013 00:03:09
|
|
|
-=Px=- kirjutas: |
Siin siis -75% steam key (muud total war kraami samuti).
Btw. kui pikk campaign sellel mängul on ? Nt. Rome oma 50 linna vallutamisega tüütas päris ära lõpuks. |
Kuna ta on tunduvalt lihtsam kui RTW, siis võtab läbi mängimine ka oluliselt vähem aega.
_________________ Ilusaimate kribajatega mängublogi: Suborinurk.exe
http://suborinurkne.blogspot.com/ |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|