kas keegi siin tegeleb vahendamisega veel? Ma veel mõtlen et kas ma opstan aga kui ostan siis oleks vaja kellegi abi ostmisel, sest endal krediitkaarti pole.
Seal kus laavatorn ja veetorn on?See on minu ja saiakese kompleks . Laieneb pidevalt ja suured plaanid veel ees .Kas olen hetkel ainus kellel server ei tööta?
viimati muutis kalluka 24.11.2010 22:02:14, muudetud 1 kord
Täna ei saa enam midagi ning seega võite ära magama minna. Nii palju, kui ma IRC-kanalitest välja lugesin, siis progress on hea ning tõenäoliselt homseks on oodata juba midagi tugevat.
Nii, praeguse seisuga on server püsti. LlamaCraft sai asendatud WorldGuardiga, sest see on hModi plugin ning ei eelda serveri jarri modifitseerimist. Midagi põlema ei tohiks minna ja TNT on ka nerfed. Lava voolab korralikult. Health, kollid ja muud uued featuurid on hetkel disabletud.
Kõiki pluginaid pole veel peale tagasi pannud, kuid tänase päeva jooksul järkjärgult kuidas teated asjade töötamisest tulevad. Loodetavasti ei pea õhtul või homme eilset maailma varukoopiat tagasi panema, niiet võib taas ehitada. Kallukale on ka väikene üllatus. Edu!
Eemaldasin whitelistist bännitud kasutajad. Edaspidi hakkabki nii olema, et kui keegi tõsisemalt libastub ja ilusast jutust aru ei saa, siis whitelistist maha ning pidu läbi. Ning kuna varasemad bännid on määranud Merc, siis tema otsustab ka tagasi lubamise.
Lisaks andsin /whitelist ja /kick kasutamise õigused nii nimetet moderaatoritele. Moderaatorid on murka, Fenririon, Kalamees ja nbik. Adminnideks hetkel ainult mina ja Merc.
Täna/homme on veel uus update tulemas. Niiet võib juhtuda et hey0 jms muutuvad uuesti kasutuskõlbmatuks. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.