Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sam
HV kasutaja
|
16.11.2010 11:21:32
Kuidas keelata automaatne ümber suunamine ? |
|
|
Tere !
Mure siis järgmine: Läpa on ühendatud Elion Wifi Põlva mastiga lepinguliselt. Läpal Win7 ja IE9. Mõned päevad tõõtas korralikult ning siis äkki ei lase enam Neti.ee lehele. Mõne tunni pärast ei saa enam ka Postimees.ee lehele jne !
Ükskõik kuidas sundida sinna minemast, suunatakse ikkagi elionwifi.ee lehele. Olen proovinud automaatset logimise utilitit ja ka ilma. Uus win ja uuesti IE9 ikkagi paari päeva pärast sama jama !
Kas probleem on IE9 ´ga või on see elioni ümbersuunamise softi kalaga ?
Ette tänades: Sam
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.11.2010 12:06:10
|
|
|
Elioni oled helistanud?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
sam
HV kasutaja
|
16.11.2010 12:19:22
|
|
|
Olen juba mitmeid kordi aga ega nemad ei tea sellest midagi !
Korraks on lahendus see, kui resettida IE9 default säteteks ehk IE uueasti peale installida. Sama probleem kordub siiski !
Kas sellest võiks järeldada, et IE9 endaga mingi jama, poolik või nii ?
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
16.11.2010 12:34:23
|
|
|
Aga proovi muud brauserit, äkki ongi IE probleem...
|
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
2 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
sam
HV kasutaja
|
16.11.2010 12:56:13
|
|
|
Kahjuks klent soovis just IE9.
Asi on juba nii kaugel, et puhtast sportlikust huvist vaja lahendus leida, kuidas IE9 tõõle saada !
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.11.2010 13:54:25
|
|
|
pakun, et IE9 poolt loodud sessioon jääb rippuma ja seetõttu suunatakse elioni wifi portaali peale. FF-iga asi töötab, microsofti enda käest uurida, kuigi kardan, et tulemust see ei anna. Pigem on kiireim lihtsaim lahendus muud brauserit kasutada
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
sam
HV kasutaja
|
17.11.2010 14:27:35
|
|
|
Imelik on ka see, et kui wifi levist minna üle lan ühenduse peale, ikkagi suunab ümber tagasi elion wifi lehele.
Aitab vaid IE9 install.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
darcen
HV kasutaja

|
18.11.2010 11:10:02
|
|
|
Kas IE 9 mitte siiamaani Beta ei ole? Kui mõne teise brauseriga asjad töötavad siis polegi mõtet asjaga rohkem vaeva näha, kui klient tahab test versiooni kasutada siis arvestagu ka probleemidega.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.11.2010 19:30:48
|
|
|
Endal oli kh kunagi selline jura Operaga. ei mäletagi mis tegin aga mingeid reinstalle jne jura vaja plnud.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
24.11.2010 21:00:40
|
|
|
Tõmba näiteks CCleaneriga temp failid ja history tühjaks. Kui ma nüüd õigesti mäletan, oli mul mobla brauseri ja Elioni tasulise WiFiga suvel sama probleem - käisin korra wifis sisselogimisega ja pärast seda brauser hakkas Elioni lehele viskama. Ka kolleegidel on olnud sama jama, kui Elioni WiFit kasutama juhtunud. Aitas kogu cache'i puhastamine ja antud WiFi võrgu eemaldamine profiilist.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
24.11.2010 23:21:58
|
|
|
darcen kirjutas: |
Kas IE 9 mitte siiamaani Beta ei ole? Kui mõne teise brauseriga asjad töötavad siis polegi mõtet asjaga rohkem vaeva näha, kui klient tahab test versiooni kasutada siis arvestagu ka probleemidega. |
Täpselt nii see ongi ja täpselt nii tulebki vastata. IE9 on beeta ja näib, et üsna varane beeta. Kes tahab kasutada, peab arvestama võimalike probleemidega, mis pole kellegi teise, kui beetastaadiumis tarkvara kasutaja enda asi.
On täiesti jabur, et inimesed seda endale absoluutselt ei teadvusta. Viimasel ajal ja eriti just IE9-ga paistab olevat mingi idiootlik trend, et iga mats, kes oskab muidu oma arvutisse hädapärast Live Messengeri installida, topib sinna ka IE9 beeta ja loomulikult ei loe keegi neist, millega nad seejuures nõustuvad. Ja kui siis mõni keerulisem või rangemaid turvanõudeid järgiv veebileht nad seenele saadab, tulevad need hädalised oma õigust taga ajama ja süüdistavad lehe omanikku või hooldajat.
Pagan võtaks, kui sind ei rahulda liga-loga töötav tarkvara ja pole aega ega tahtmist probleemidele lahendusi otsida, siis hoia alfa- ja beetatarkvarast eemale nagu vanapagan välgust! See tarkvara ei ole sinu jaoks! See ei peagi töötama, sest tootja seda ei garanteeri, vaid vastupidi - hoiatab selle eest! See tarkvara on spetsialistidele ja vabatahtlikele, kes soovivad tarkvara tootjat aidata tarkvaras esinevate vigade väljaselgitamisel.
Mul neist IE9 hädalistest juba
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
25.11.2010 09:06:18
|
|
|
Dogbert, probleem on siiski olemas, kaasa pidi oma süleriga olema Elioni wifis, kasutusel FF viimane stable 3.6.12 versioon ja hiljem hakkas koduvõrguski Elioni lehele viskama, kuigi soovis hoopis mujale (näiteks Swedbank) minna. Aitaski just cache puhastamine ja Elioni wifivõrgu eemaldamine ning restart masinale.
Muidu kahe käega su jutu poolt.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
25.11.2010 10:32:09
|
|
|
Mu jutt oligi mõeldud juhtumiks, kui mõne muu brauseriga asi töötab - see oli tsitaadis kirjas ja ma ei hakanud üle kordama. Mul on tõesti lihtsalt kõrini sellest lambakarjast (vabandage väljendust), kes IE9 beetat oma arvutisse topivad ja siis eeldavad, et see peab igal pool ja ajal töötama ning mõne muu brauseriga proovimise asemel viga mujalt otsima või sind tüütama tulevad (ise loomulikult mainimata, et nad just IE9-ga jänni jäid - selle pead neilt ise pöidlakruvidega välja pigistama). Selline tunne on, et keegi kusagil väga populaarses suhtluskeskkonnas soovitab seda IE9-t installida, selgitamata seejuures või ka ise teadmata, mis asi on beetatarkvara (ja eriti Microsofti beetatarkvara).
Sorry, kui keegi ennast puudutatuna tunneb - ma ei pea silmas kedagi konkreetset.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
25.11.2010 13:49:08
|
|
|
Mu eelneva posti täpsustuseks-IE 8-ga oli sama jama samal korral.
Muidu ise ka- ei meeldi poolikult töötavad asjad, lihtsalt pole aega nende tekitatud jamadega jageleda.
Õnneks enamasti kuulatakse, mida ütlen.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
sam
HV kasutaja
|
16.12.2010 13:46:31
|
|
|
Kahjuks teeb IE8 sama trikki.
Aitab vaid IE resett või CCleaner´eriga puhastus.
Elion sakib täiega.
Kust leida see script ning ära see keelata ?
Ah jaa, Win xp ´ga seda jama ei esinenud kordagi !
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |